![]() |
ANDERSON SAHADA
Sakatlığı geçen Anderson Sakaryaspor maçıyla yeşil sahalara dönmeyi bekliyor.
Hazırlık kampında aldığı darbeyle sakatlanan Anderson Lig’in üçüncü haftasında sezonu açacak. Sakatlığı tamamen geçen Anderson, formasını giymeye hazırlanırken, gösterdiği performansla teknik heyetin Sakaryaspor karşısında gol silahı olacak. Pecze Anderson’la yakından ilgilenirken, Sakaryaspor maçında forma şansı vermesi bekleniyor. |
-->: ANDERSON SAHADA
düzelmesine sevindim
insallah macta basarili olur ve güzel goller atar |
Sivasspormuz da bu sene dikkatimi ceken cok fazla kanatlardan orta yapıldığı dır. Cünkü gerek serdar toptaktepe ve gerek tolga doğantez muz orta denilen kanatlardan orta ları bol yapıyorlar andersonda hava hakimiyetri olan bir futbolcu bu yeni sistemde cok başarılı olacak inş..
|
anderson olmadan sivasspor ezik bir futbol oynuyor. o sakatlandığında yerini dolduracak golcüye ihtiyaç var
|
Ligler baslamadan önce Andersonun satilmasini isteyen cogu yazi okudum bur da Ister inanin ister inanmayin sivasin Alternativsiz tek forveti her zaman ben böyle yazdim ve de yazacagim da oynarsa ve saglamsa ben inaniyorumki yenecegiz Kafa toplarina hakim toplara cok sert vuruyor oyunu cok iyi takip ediyor forvette aranan her sey var ...Nobreden iki gömlek üstün bir futbolcu Fener ve GS, bjk, oynasin gol krali olur
|
Anderson' un sakatlığının geçmesine sevindim. İnşallah Sakarya maçında iyi bir performans göstererek yüzümüzü güldürür.
|
anderson hadi iki kafa yolla şu sakaryaya.artık seni bekliyoz yoksa takımın oyunu oyun değil sen gelince düzelir inşallah.
|
DÜZELMESİNE SEVİNDİMM VE GOLLERİ ONUN ATACAĞINA İNANIYORUMMMMMMMMMMM
inşallah çook güzel oynuyup yüzümüzü kara çıkarmayacakkkk bizimmmmmm |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Hadi hayırlısı gardaş andorsonuda göreceğiz
inşallah bu sezon daha iyi bir oyun sergiler sivasa yaralı olur haydi sivas haydi andorsunlu ol da bakalım takıma [/COLOR][/I][/B] |
[B][I]hadı bakalım anderson sakaryaya acılısı sen yap :-) [/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:17. |