![]() |
[size=2][color=red]Türkiye Capinda en Verimli ve en AKTIV Hizmet veren
[url]www.sivasspor.com[/url] Sitesi Bugün 5000 nci Üyesini Kutluyor !! Sitemize HOSGELDINIZ!! [/color][/size] :lol: :lol: :lol: |
[b]valla su bayrak kampanyası olmasa esaslı bir hediye verirdim 5000 üyeye
ama kim olacak merak ediyorum ve şimdiden kutluyorum cok sanslısın 5000. üyemiz[/b] |
ŞİMDİDEN HOŞ GELDİ SEFA GELDİ BURADA BİLE ÇIĞ GİBİ BÜYÜYORUZ KISKANANLAR ÇATLASIN
|
[size=2][color=red]Belki bir SPONSOR Cikar Gagko Gardas [/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[size=2][color=blue][b]gel artık 5000 . üye :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
cümleten hoşbulduk...bu ortama dahil olduğum için çok mutluyum...(günay'a teşekkür ediyorum beni bu site ile tanıştırdığı için....)chatlarde ve forumlarda tekrar görüşmek üzere
|
[size=2][color=blue][b]nuanda hoşgeldin gardaş.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: [/b][/color][/size]
|
[b][size=2]nuanda gardas...kendini bize tanıtırmısın ???
5000. üyemizi tanıyalım...inmisin cinmisin ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/size][/b] |
tanıtayım gardaş...
en başta Sivas-Zaralıyım yıldız teknik üniversitesi şehir ve bölge planlama bölümü son sınıf öğrencisiyim yaş 23 |
[quote=nuanda]tanıtayım gardaş...
en başta Sivas-Zaralıyım yıldız teknik üniversitesi şehir ve bölge planlama bölümü son sınıf öğrencisiyim yaş 23[/quote] BENDE ZARALIYIM HANGİ KÖY???? :lol: :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |