SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   TARAFTARLARIMIZIN BILGISINE !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=807)

muratsahin 12.05.2005 09:49

Bugün (12.05.05) Saat 16.00'da Kadıköy Fenerbahçe Dereağzı tesislerinde SivasSpor antremanı vardır.. Büyük Taraftarlarımızın bilgisine..

agumus_58 12.05.2005 10:45

yaw şu maç hangi statta. Daha belli olmadı mı? Maça gelecez şurda 3 gün kaldı daha nerde olduğu belli değil.

casus84 12.05.2005 10:52

GARDAŞLAR SİVASSPOR HANGİ HOTELDE KALIYOOOOOO

Kaptan-58 12.05.2005 12:01

[quote=muratsahin]Bugün (12.05.05) Saat 16.00'da Kadıköy Fenerbahçe Dereağzı tesislerinde SivasSpor antremanı vardır.. Büyük Taraftarlarımızın bilgisine..[/quote]
[color=darkred][i][b][size=7]
SARIYER- SİVASSPOR MAÇI HANGİ STATTA.....[/size][/b][/i][/color]

Cerus58 12.05.2005 12:22

[b]Selamlar Yiğidolar Ben Sadece Saat 12 ve 13 arasında internete girebiliyorum şirkette bu yüzden forumlarda dolaşma şansım fazla yok
SARIYER MAÇININ HANGİ STATTA OLACAĞINI BİLEN VARSA BANA MAIL ATABILIR MI ACABA ilgilerinize şimdiden teşekkürler. Statta buluşmak dileğiyle

mail adresim [email]cerus@teknorot.com[/email][/b]

BOUN 12.05.2005 13:04

[size=6][color=blue] [b]Sevgili arkadaşlar yönetimimizi çok fazla suçlamak istemiyorum ama üzülerek söyleyeyim ki Ali Sami Yen'deki hüsrandan yönetimimiz hala alması gereken dersleri almamış. Hepimiz biliyoruz ki bu hüsranın en büyük nedenlerinden birisi maç saatinin ve yerinin maça çok az bir zaman kala açıklanması ve bu nedenden dolayı bir çok taraftarın maç yapılıp bittikten sonra ertesi gün gazetelerden böyle bir maçın olduğunu öğrenmesi idi.
Maalesef şu an Sarıyer-Sivas maçına bir kaç gün kalmış olmasına rağmen hala maçın nerede oynanacağı kesinleşmemiştir. Binlerce taraftar merakla maçın nerede oynanacağını öğrenmeyi heyecanla beklemektedir. Lakin şu ana kadar bana göre yönetimimizin olayın ciddiyetini kavrayamamış olmasından dolayı bir Beşiktaş maçı faciası daha yaşanmak üzeredir. Dün Sayın Murat Şahin maçın nerede oynanacağını Sarıyer takımının belirleyeceğini söyledi ama Sarıyer takımına bu güne kadar yeterli miktarda baskı yapılsaydı bence maçın nerede oynanacağı bir hafta öncesinden belli olurdu.
Sonuç olarak artık yönetime ve yönetimde bulunan sevgili beyefendilere sesleniyorum. Yeter artık şu maçın nerede oynanacağını bir an önce kesinleştirin. Bizler de taraftar olarak gerekli hazırlıkları yapalım.[/b][/color][/size]

Er58Ol 12.05.2005 13:51

arkadaşlar ben dünki yazımda yusuf ziya öniş olsun demiştim sebebi şu...BAZI ŞEYLERİN DEĞERİNİ BİLMEK İÇİN ÖNCE KAYBETMEK GEREKİYOR ..ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM,,bizler oraya da gideriz önemli olan kalabalık olmak değil TEK YUMRUK OLMAKTIR..YİĞİDO MAÇTA ÇEKİRDEK YEMEZ ARKADAŞLAR,, :arrow:

Er58Ol 12.05.2005 13:54

TAKIMI DESTEKLEMEYEN STADIN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMESİN,,rezil olduk çikolata çocuklarına..malatya bile süper lige çıktığında inönü stadı yıkılıyordu nerdeyse... :arrow:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:11.