![]() |
SİVASSPOR BOLU'DA!..
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek amacıyla Bolu Gerede'de kampa girdi.
Ligin ilk 4 haftasında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet elde eden kırmızı-beyazlı ekip, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Dorukkaya tesislerinde kamp girdi. Genel Menajer Bülent Uygun, kamp çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Bolu Gerede'de kampa girdiklerini söyledi. Yeni transferler Nordin Wooter, Servet Çetin, Ali Eren ve Gürhan Gürsoy'un da katıldığı kampın gayet güzel geçtiğini ifade eden Uygun, kampta takımdaki eksikliklerin giderileceğini, takımın fizik ve kondisyon olarak uzun lig maratonuna hazır hale geleceğini söyledi. Ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçına kadar çalışmalarını burada sürdüreceklerini anlatan Uygun, Konyaspor maçının ardından Sivas'a geleceklerini ve Fenerbahçe karşılaşmasına hazırlanacaklarını kaydetti. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin çok büyük fedakarlıklar yaparak, takımın ihtiyaç duyduğu transferleri gerçekleştirdiğini belirten Uygun, bu noktadan sonra Sivaslı işadamlarını ve taraftarlara büyük görevler düştüğünü ifade ederek, kırmızı-beyazlı renklere gönül veren herkesi kulübe maddi ve manevi destek vermeye çağırdı IHA |
-->: SİVASSPOR BOLU'DA!..
Bu kamp sırasında hazırlık maçıda yapılırsa kamp daha faydalı geçiş olur ama sıradan takımlarla değil birinci lig takımlarıyla yapılmalı bu maçlar
|
insallah bu maci alirizzzzzz..........
|
[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]umarım sivasspor boluda iyi bi hazırlık dönemi geçirir ve konyada konyayı yener ..sivasspora konya deplasmanında başarılar...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
Insallah kendilerini iyi hazirlarlar...bu kamp doping gibi olacak herhalde :D
|
Bu yeni Transferlerle hedefimiz Konyadan 3 Puanla Dönmek istiyoruz Mutlak Hedef Galibiyet .Arkadaslarlar Ben 8.ayda izindeydim Sivasin macini seyretmek icin gitdim ama malesef almanyadan giden bir gurbetci Arkadasimizin Sahaya girmesiyle sakarya maci malesef istanbulda oynanmak zorunda oldu lütfen böyle seyler takima Zarar veriyor her kim olursa olsun Lütfen sinirlerine Hakim olsun sonucta bu Zarari biz cektik kimsenin Zarar vermeye hakki yok ve biz böyle gidenede dur demesini biliriz.
|
bu kamp donemini cok iyi degerlendirmemiz lazim
|
[B]Bolu kampinin yeni gelen transferlerimiz icin faydali olacagi kanaatindeyim en azindan takima isinmalari icin bu arayi iyi degerlendirirler.
Ayrica kamp süresincede birbirlerini iyice tanima firsati dogar diye düsünüyorum insallah hayirlisi olur[/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Başkanımızında dediği gibi Yönetim tranferi yaptı şimdi işadamlarımız eline cebine atmalı artık[COLOR="Red"]...HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ KENETLENELİM ......[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bu maçı alırsak geçen hafta aldığımız maçın anlamı daha büyük olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |