SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8152)

CÜSSKB-Aynur 06.09.2006 14:20

BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

[B][I]ÖNÜMÜZDEKİ FENERBAHÇE MAÇINDAN İTİBAREN SİVASSPOR
BAYAN TARAFTARLAR GRUBU OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
TAKIMIMIZIN RENKLERİNDE KIYAFETLERİMİZLE,ELLERİMİZDE BAYRAKLARIMIZLA,GRUBUMUZ ADINA PANKARTIMIZLA TRİBÜNDEKİ
YERİMİZİ ALACAĞIZ.
ŞU ANKİ 30-40 KİŞİLİK GRUBUMUZUN İLGİYLE DAHADA ARTMASINI BEKLİYOR,TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYI AMAÇLIYORUZ.
KATILIMLARINIZI,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.[/I][/B]

67_DERNEK_AKKIZ 06.09.2006 15:36

-->: SİVAS'LI BAYAN TARAFTARLAR SÜPERLİGDE!

BEN DE VARIM HER TURLU DESTEK VE YARDIM İÇİNDE EMIR VE GORUSLERINIZE HAZIRIMM.BEN TAKIMIMIN HER SEKILDE YANINDAYIMM.DIGER BUTUN BAYAN AKADASLAR TAKIMIMIZIN HEP BERABER YANINDA OLALIM.EMIN OLUN BIZIM VARLIGIMIZLA STADLARDA COK SEY DEGISECEKK..RENKLENECEK STADLARLAR DAHA DUZEYLI VE ZEVKLI MACLAR İÇİN HEP BERABER OLALIMM.COK GUZEL BI PROJE
BUTUN KALBIMLE YANINIZDAYIMM.HER TURLU GOREVEDE ACIGIM...

Abuzer 06.09.2006 15:54

Çok güzel bir proje ... Başlığı okurken tüylerim diken diken oldu,Duygulandım,Gururlandım. işte Sivasımın asil taraftarlari diye ben buna derim.! Helal olsun sizlere Bacılarım, Kardeşlerim sizlerle gurur duyuyorum.

ş.usta 06.09.2006 16:13

[FONT="Arial Black"]nilay hanım siz başlatıysanız mutlaka başarılı olur,bayan kardeşlerimizide,statlarda sivasspor'u desteklerken görmek bizleri mutlu edecek.
dolayısıyla,belki olumsuz tezahuratlarada,bayan taraftarlarımız sayesinde gemvurulmuş olacak.
''BAŞARILAR''[/FONT]

Arif Coşkun 06.09.2006 18:00

[QUOTE=Nilay;150447][B][I]ÖNÜMÜZDEKİ FENERBAHÇE MAÇINDAN İTİBAREN SİVASSPOR
BAYAN TARAFTARLAR GRUBU OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
TAKIMIMIZIN RENKLERİNDE KIYAFETLERİMİZLE,ELLERİMİZDE BAYRAKLARIMIZLA,GRUBUMUZ ADINA PANKARTIMIZLA TRİBÜNDEKİ
YERİMİZİ ALACAĞIZ.
ŞU ANKİ 30-40 KİŞİLİK GRUBUMUZUN İLGİYLE DAHADA ARTMASINI BEKLİYOR,TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYI AMAÇLIYORUZ.
KATILIMLARINIZI,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.[/I][/B][/QUOTE]

Aynur hanım çok önemli bir konuyu tespit ederek gündeme getirmiş.Bu bir ilk olacak sanırım. İnşaallah başka kuluplerede örnek alıp yurt geneline yayılır,bizlerde avrupalılar gibi bayan erkek taraftarlar beraber küfürsüz saygılı bir biçimde maçlara gideriz. Aynur hanım, size teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

kartal_69 06.09.2006 18:06

merhabalar öncelikle bu faaliyetiniz çok güzel enazından herkese örnek olması bakımından ve sizlerde baylar gibi heryerde olduğu gibi trübündede olmalısınız bu çok daha iyi olur ve sizin gibi duyarlı arkadaşlarda size katılmasını dilerimbaşarıular kolay gelsin sizlerle gurur duyuyoruz sivaslı olarakbize düşen ne varsa yapalım

yerliturkuaz 06.09.2006 18:52

Yapılan iş çok güzel ama bu sayının fazla olacağına inanmıyorum inşallah böyle bir oluşum gerçekleştirilir ve ileride sivasın bayan takımınıda sahalarda görürüz

aykut-akay 06.09.2006 19:07

güzel bir proje tabiki ciceksis bir bahce olmaz olursada sadece cimen olur :D

AMCA58 06.09.2006 21:14

AYNUR HANIMA TEBRİKLER ,ÖNEMLİ BİR KONUYA DİKKAT ÇEKMİŞ KENDİLERİ.
TABİİ SİVASIMIZDA DA BEN BU ÇALIŞMANIN BAŞARILI OLACAĞINA EMİNİM.SİVASIMIZ MEDENİ,BAYANLARA SAYGILI VE KİBAR BİR ŞEHİRDİR BAYANLARINDA MAÇA GELECEĞİNE İNANIYORUM,BENCE GAYETTE RAHAT MAÇLARI SEYREDEREK NEŞE İÇİNDE YURTLARINA DÖNERLER BİZDE TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLURUZ.

1967_DERNEK_MUSTAFA 06.09.2006 22:07

[COLOR="Blue"]aynur ablamın katkılarıyla biz 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak böyle bir projeye imza atacağız inşallah sivastada trübünlerdede bayan taraftarlarıda göreceğiz hayırlı uğurlu olsun 1967[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:16.