![]() |
Sivasspor yönetimi logden kume dusme adaylarından ıstanbulsporun yıldız orta sah oyuncusu alex yordanovla buyuk oranda anlastı.ayrıca ankaraguculu zafer ve adem dursun ıcın gorusmelerde suruyor
|
Bak bu super haber yordanov cok iyi bir oyuncu !!!
|
BEN TA BALİÇ İÇİN BURADA YORUMLAR YAZILIRKEN SÖYLEMİŞTİM YORDANOVUN TAKIMA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLUR BİRİNCİ LİG TECRÜBESİDE VAR HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH AMA GELİRSE TAKIMA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLUR BUNA İNANIYORUM
|
zaten alacağımız yabancılar arasında ilk sıra da ALEX YORDANOV alacağını biliyorduk iyi olur.
Zafer ve Adem e gelince onlar sivas ımızın öz evlatları problem olacağını sanmıyorum +1967 |
evet bende söylemştim baliç transferi yorumlarında...
ayrıca yordanov tıpkı baliç gibi türk vatandaşı yani yabancı kontenjanımızı doldurmayacak oda güzel inşallah olur.çok klas bir futbolcu |
Yordanov olursa bomba olur.Türkiye'deki en istikrarlı yabancılardan birisi...Birde yanına, Kocaelispor'un 1.ligdeki kadrosunda yanyana oynadığı Lazarov alınabilirse tadından yenmez.
|
ademle zafer sivaslimi arkadaslar
|
bence fb den de mehmet yozgatli alinmasi lazim kendisi benim cocukluk arkadasim istenilirse irtibata gecerim
kendisi cok iyi bir sag kanat oyuncusu |
M.Yozgatlıyı fener bırakmaz bu sene sanmıyorum ama bırakırsa sivasın almasını isteriz iyi bir sağ kabnat oyuncusu.
Fenerden Murat Hacıoğlu kesin alınmalı bence...Yordanov zaten şahane inşallah bter bu transfer |
[quote=sivaslihakan]ademle zafer sivaslimi arkadaslar[/quote]
evet gardaş ikisi de öz sivaslı :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:15. |