SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   EN İYİSİNİ YAPACAĞIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8269)

SivasSpor.Com 14.09.2006 21:46

EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

Sivasspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği Servet Çetin, eski takımına forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Fenerbahçe maçında forma giymeyi çok istediğini belirten milli futbolcu Servet, “Sivasspor’a gelmem bir günde netlik kazandı. Gelmeyi bence çok istedim. Böylece transferim gerçekleşti. Sivasspor’u yeteri kadar tanımıyorum. Sivas’a gelince beklemediğim şeylerle karşılaştım. Çünkü Sivas’ın bu kadar güzel tesisleri ve çalışma imkanı olmadığını düşünüyordum. Ama harika bir tesise sahipler. İyi bir çalışma ortamı var. Ben profesyonel ve genç bir futbolcuyum. Önümde daha uzun yıllar var. Sivasspor’da en iyi performansı sergileyerek yeniden eski günlerime dönmeyi hedefliyorum. Bu nedenle Sivasspor formasıyla en iyisini yapacağım” dedi.

Mustafa Yıldız / Sivas

kadir10 14.09.2006 21:50

-->: EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

umarım bu maçta servet fener forvetine geçit vermez bu onun maçı elinden gelenin fazlasını yapacağından eminim güzel oyun ve 3 puanla geçeriz inş. hadi herkez 4 eylül stadına

sinan58_34 14.09.2006 22:21

--->: EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

[B][I]hadi bakalım servetin en iyisini basarmak icin caba sarfedecegini umit edıyoruz [/I][/B]

SivasLady 14.09.2006 22:39

[B]bu mac onun icin önemli
takima uyum sagladigini ve sivasspor icin oynadigini
kanitlamak icin iyi bir firsat
elinden geleni yapacagina eminim
insallah basarili olur[/B]

argani_58 15.09.2006 00:11

bu fnerbahce macı takımın matıvasyonu ıcın cok onemlı bır mac hem yenı gelen futbolcuların takıma uyumunu vede takımın kotu gıdısıne dur dıyebılınecek bır mac servet elınden gelenın ınanıyorum kı en ıyısını yapacaktır puan veya puanlar almak ıstıyecektır fenerbahce macından umarın yenerız fenerbahceyı

Serd@r 15.09.2006 00:31

[B][I]İnşaAllah Servet eski takımına gönderme yaparcasına iyi oynayacak!
Yenilsek dahi takımda hiçbir futbolcumuzun elinden geleni yapmadığını bizler taraftar olarak görmek istemiyoruz.
Yenilsekte biz [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] luyuz.[/I][/B]

CEVIK 15.09.2006 01:41

[QUOTE=SivasLady;152413][B]bu mac onun icin önemli
takima uyum sagladigini ve sivasspor icin oynadigini
kanitlamak icin iyi bir firsat
elinden geleni yapacagina eminim
insallah basarili olur[/B][/QUOTE]

servet eger güzel oynarsaa fenerii yıka bilecek gücdedir izleyiip göre cegiz

Ertugrul 15.09.2006 02:11

[COLOR="Blue"]Servet'in işi çok zor hem fenerbahçe gibi güçlü bir rakibe karşı oynayacak hemde eski takımı olmasının verdiği psikoloji ile oynayacak ancak büyük bir avantajıda rakip oyuncuları çok iyi tanıması bu avantajını iyi kullanırsa güzel bir maç çıkarabilir.[/COLOR]
[COLOR="Red"]HEP DESTEK TAM DESTEK [/COLOR]

aykut-akay 15.09.2006 02:18

IYI OYNAR VE TAKIMA BÜYÜK KATKISI OLUR

Bilmiyorum5 15.09.2006 09:46

servet ın KALITESI BELLI BU MAC SENIN MACIN HADI SERVET

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:45.