SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   DESTEK İSTİYORUM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8282)

SivasSpor.Com 15.09.2006 23:35

DESTEK İSTİYORUM

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçında işlerinin zor olacağını söyledi.

Taraftarların vereceği destek ile sahadan iyi bir skorla ayrılabileceklerini belirten Otyakmaz, “Taraftar maça gelip takımını ateşlemeli. Asla strese sokmamalı. Maçın son saniyesine kadar en iyi desteği vermeli. Zorlu bir dönem içerisindeyiz. Bu dönem içerisinden de ancak taraftarımızın ve Sivas halkının desteği ile çıkabiliriz. Fenerbahçe maçı bizim yeniden büyük hedefler kurmak ve iyi yerlere gelmemiz için büyük bir fırsat. Ben Sivasspor kulüp Başkanı olarak Sivas halkını ve Yiğidoları maça davet ediyorum. Emeklerimizin boşa gitmesini istemiyoruz. Biz ne yapıyorsak Sivas halkı ve taraftarlarımız için. Onlarda bizim için takımını sahiplensin” dedi.

Hakikat Gazetesi

Serd@r 16.09.2006 01:19

-->: DESTEK İSTİYORUM

[B][I]Sayın Otyakmaz haklı İnşaAllah bu maçta seyirci patlaması yaşarız,ikinci ligdeki taraftarı özledik ya...
Bu özlemin bu ve bundan sonraki maçlarda dinmesini bekliyoruz...[/I][/B]

çılgın-sedat 16.09.2006 07:37

YOK ARTIK O SİVASSPR TARAFTARI YOK NERDEEEEEEEEE
BAKIN GÖRÜN ARKADAŞLAR SAHANIN YARI DOLMAYACAK

Bilmiyorum5 16.09.2006 10:26

--->: DESTEK İSTİYORUM

bence dolucak dun gısenın onu nun dolu oldugunu ogrendım ordakı arkadaslarımdan kesınlıkle stad dolucak kımse şüpe aetmesin ayrıca baskanımızın jestı var unıversıtelı genclerde macı ızlemeye gelıcek

GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2006 11:26

[b]insallah gereken destek saglanır ben inanıyorum stdaın dolacagına dun sivasspor büfesinin önunden gectım ve kalabalık oldugunu gordum sanırım enazından stadda 9000 cıvarında taraftar olacak dıye beklıyorum ... hersey sivasspor için... 2 dernek tek yürek...[/b]

hakandemirezen 16.09.2006 11:40

Ben inanıyorum 1967 derneğimizdeki sevgili kardeşlerimiz arkadaşlarımız bu maçta kendilerine düşün görevi her maçta yaptıkları gibi bu maçtada yapacaklar. Ve stadımız tamamen dolacaktır bundan şüphem yok.

GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2006 12:04

[b] insallah her macta oldugu gibi 1967 sivasspor genc taraftarlar dernegi olarak sivassporumuzun yanındayız ve istanbul sivasspor taraftarlar dernegının destegını yanımızda goruyoruz 2 dernek tek yurek olarak takımımızı asla yalnız bırakmayacagız...şimdi destek zamanı.. haydı yiğidolar 4 eylül stadına[/b]

ş.usta 16.09.2006 13:17

[FONT="Arial Black"]olanaklar elverse nekadarçok isterdim siz kardeşlerime birlikte o çoşkuyu yaşayarak maçizlemeyi,ama herzaman,her istenilen olmuyor.
herzamanki gibi yüreklerimiz sizlerle[/FONT]

yigido Atilla 16.09.2006 13:25

[I][B]Fenerbahce maci bizim acimizdan büyük bir sans Hem taraftarlar futbolcular ve yönetimin bir bir lerine kenetlenecekler sivasspor traftarlarina cok büyük is düsüyor hakemin baslama düdügünden bitis düdügüne kadar takimi iyi desteklemek gerekir am yine cok dikkatli olmaliyiz karsimizda oynayacagimiz takim Fenerbahce Fifa Hakemlere ne Talimati vermisti sahada yildiz Futbolculari koruyun sakin bu cümleyi unutmayalim bize karsi bir cok düdük calinacak ona göre Sivassporu ve hakemi bos yere strese sokmak bizim acimizdan yarar degil zarar getirir sadece sivassporumuzu macin bitis düdügüne kadar küfürsüzce destekleyelim gelecek bir tür cezalarla yönetime ve takima bir daha zarar vermeyelim sivassporun sokaga atilacak parasi yok Dikkat yanimizdaki taraftarlari uyaralim her gercek taraftarin bunu yapmasi gerekir ...[/B][/I]

serhankaburcuk 16.09.2006 22:08

[QUOTE=hakandemirezen;152656]Ben inanıyorum 1967 derneğimizdeki sevgili kardeşlerimiz arkadaşlarımız bu maçta kendilerine düşün görevi her maçta yaptıkları gibi bu maçtada yapacaklar. Ve stadımız tamamen dolacaktır bundan şüphem yok.[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]

Kardeş inşallah yarın seninde dediğin gibi üzerimize düşen görevi eksiksiz olarak yerine getireceğiz...İnşallah kazanırız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:42.