SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   BİZDE VARIZ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8306)

SivasSpor.Com 18.09.2006 10:40

BİZDE VARIZ!

[img]http://img86.imageshack.us/img86/7396/s3010022ja9.jpg[/img]

[img]http://img216.imageshack.us/img216/1792/s3010007sx8.jpg[/img]

Cumhuriyet Üniversitesi, Bayan Taraftar Grubu, 4 Eylül Stadyumunda dün oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla birlikte Tribündeki yerlerini aldılar.
70’ li yıllardaki coşkulu Bayan Taraftar Grubunun devamı olarak, Sivasspor a sahip çıktıklarını isbat ettiler.
Maraton C bölümünde tek sıra halinde verilen yerlerinde takımlarına destek oldular.

Bayan Taraftarlar:
‘’Cumhuriyet Üniversitesi, Bayan Taraftar Grubu olarak, ilk organizasyonumuzu gerçekleştirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Hiçbir şeyin lafta kalmayacağını, boş laflar üretilerek bir yerlere gelinemeyeceğini göstermiş olduk.
Ulusal televizyonlarda Sivasspor Bayan Taraftarının takımına nasıl sahip çıkıldığını ve
Küfürden şiddetten uzak centilmence destek verdiğini gösterdik.
Bu hafta Üniversitemizin açık olmaması nedeniyle, ancak 30 kişilik bir grupla katılabildik. Amacımız 100-200 kişilik tam organize bir Bayan Taraftar Grubu ile her maçta Stadyumdaki yerimizi almak, takımımızı desteklemektir. Coşkumuz artarak devam edecek.
Taraftarımızdan çok olumlu tepkiler, destekler aldık. Bizi cesaretlendiren yüreklendiren tüm yiğidolara teşekkürlerimizi gönderiyoruz.
Maçı televizyondan izleyen bayları da esefle kınıyoruz.

Karar hakkını çözümden yana kullanan Sivasspor As Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdal SARILAR’ a çok teşekkür ederiz’’ dediler.

hakan__58 18.09.2006 12:06

-->: BİZDE VARIZ!

Sivas, Cumhuriyeti'mizin kuruluşundaki en önemli kilometre taşlarının başında gelir. Tıpkı kadınlarımızın da çağdaş Türkiye'nin yapılanmasında önemli roller üstlenmesi gibi... Belki bilinen bir şey ama Sivasspor'un hanım taraftarlarının birleşerek grup kurduklarını kendi açımdan yeni öğrendiğim için ilgimi çekti. En azından Radikal'de okumadım ya da gözden kaçırdım diyelim. Evet, 'Yiğidolar' namıyla buram buram maçoluk kokan Sivaspor yiğitlerinin bir de kadın kolları varmış. Adı da espri ve letafet dolu; Yiğideler... Tıpkı bir zamanlar afacan kızların 'Ha Babam Sınıfı'na misilleme olması için kurdukları 'Ha Anam Sınıfı gibi... Liseli bu canavar kızlar grubu, zamanında Ali Sami Yen'de en çok yaygara koparan elemanlar olanarak anımsanır. 'Yiğideler'in lideri Nilay hanım, kulübün sayfasında yer alan açıklamasında elan 40 civarında olan çete mensubunun en kısa zamanda 200'ü bulacağını garanti ediyor. Fenerbahçe'yle 1-1 biten sınavı izleyen 'Yiğideler'in 70'li yıllardaki Bayan Taraftar Grubu'nun devamı olduğu ifade edilen haber şöyle devam ediyor: "Cumhuriyet Üniversitesi, Bayan Taraftar Grubu, 4 Eylül Stadı'nda oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında tribündeki yerlerini alarak Kırmızı-Beyazlılara destek verdi. Bir örnek forma giyen Yiğideler, Maraton C bölümünde tek sıra oturdukları koltuklarında maç boyunca takımlarını coşkuyla alkışlayıp yüreklendirdi" diyen futbolsever hanımlar, 'bayan taraftarların takımına nasıl sahip çıktığını ve küfürden, şiddetten uzak centilmence destek verdiğini gösterdiklerini belirtti.

Radikal Gazetesi
Yazarı:Cengiz Alpman

hakandemirezen 18.09.2006 12:15

--->: BİZDE VARIZ!

[B]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Adına..

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BAYAN TARAFTAR GRUBUNA
VE BU GURUBUN OLUŞUMUNDA BÜYÜK ROL ÜSTLENEN
AYNUR HANIMA TEŞEKKÜR EDER,
BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.[/B]

RüStü ElmaS 18.09.2006 12:17

Bayan taraftarları canı gönülden kutluyorum.
Sivasspor' umuza en güzel şekilde destek oldular.

Bu organizede öncülük yapan Nilay hanımı ve organizede yardımcı olan yönetim kurulu üyemiz Erdal Sarılar' ı canı gönülden kutluyorum.

Sivasspor.com olarak desteğimiz her zaman devam edecektir.

sivaslıavukat 18.09.2006 12:25

Gerçekten gurur duydum.Bayan taraftarlarımızın tribünlerde çoğalması emimin kaliteyi artıracaktır.
Övünecek bir konu daha verdiniz bize.Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister , yalnız olmadığınızı hatırlatırım.

CAGLAYAN 18.09.2006 13:17

[B][I]GURUR DUYDUM
Aynur Hanim ve ekibini Kutluyorum.Sivasspor' umuza en güzel şekilde destek oldular.Tribünlere Renk kattilar.Alper kardesimin dedigi gibi Bayan taraftarlarımızın tribünlerde çoğalması emimin kaliteyi artıracaktır.
Bayanlarin stadlardaki yerini almis olmasi hakikaten çok sevindirici bir olay.sagolun varolun.

dahada ses getirecek faaliyetler bekliyoruz sizlerden... :D[/I][/B]

Serd@r 18.09.2006 13:49

[B][I]Hakikaten güzel görüntü...Birçok klübün başaramadığını bizler SİVASSPOR ve eşsiz taraftarları olarak başardık.
Emeği geçen ve böyle bir maçta takımını yalnız bırakmayan YİĞİDElerede teşekkür ediyorum.[/I][/B]

1967 dernek serkan20 18.09.2006 14:18

sivasspora dabu yakışır bayan taraftarlara başarılar

Ertugrul 18.09.2006 14:48

Cumhuriyet Üniversitesi, Bayan Taraftar Grubunu kutluyorum kısa zamanda iyi organize olmuşlar.
Bu oluşuma öncülük eden Nilay hanımı tebrik ederim

UA_TAYFA 18.09.2006 14:54

[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]resimlere baktım gerçekten güzel görüntüler inşallah bayan taraftar gurubu kemik eleman sayısını artırır ve tribünde güzel görüntüler çıkar ortaya...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:44.