SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8326)

hakandemirezen 19.09.2006 14:01

ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Sivasspor-Fenerbahçe maçında İsmet Arzuman büyük bir hataya imza attı. Sivaslı fubolcu kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda aut çizgisi dışında tedavi gören Ümit Özat, birden içeri girerek bu futbolcu ile çarpıştı.

İsmet Arzuman hiçbir şey olmamış gibi oyunu devam ettirdi. Normal oyun kurallarına göre hakem düdük çalmadan ve oyun durmadan futbolcunun sahaya girmemesi gerekiyordu. Girmesi halinde ise duruma göre ya sarı ya da kırmızı kart görür. Ancak pazar günkü maçta öyle olmadı ve Özat neredeyse sağlık görevlilerini peşinden takarcasına sahaya daldı. İşte bu komedi bir kişi dışında birçoklarının gözünden kaçtı. Bu inanılmaz hatayı gören de Hıncal Uluç oldu.

NTV'de yayımlanan '90 Dakika' programında bu hatayı dile getiren Uluç, Arzuman'ın en az üç-dört maç dinlendirilmesi gerektiğini yazdı. Uluç "Ben hayatımda 60 yıllık meslek hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu ne rezalet" sözleriyle değerlendirdi.

Serd@r 19.09.2006 14:26

-->: ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

[B][I]Evet ben maçı Best fm den dinlemek zorunda kaldım,sunucu Ali Ferahbolda aynı şeyi söyledi Ümit Özat hakemden işaret almadan oyuna dahil olmuş ve önemli bir pozisyonumuzuda kesmiş...
Hem hakeme yazıklar olsun,hemde SİVASlının bağrına bastığı Baliliyi sakatlama pahasına sahaya dalan Ümit Özata...[/I][/B]

hemso58 19.09.2006 14:46

--->: ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Bu Pozısyonu Bır Hıncal Gormedı Bunu BIr Cok Kısı GorduFakat Hala Bır Sey Olmadı...

Bakalım Ne olacak...

1967 dernek serkan20 19.09.2006 16:21

bunlar hep oluyor anlamıyorum orta hakem görmediyse yan hakem ve 4.hakem ne yapıyorlar acaba??
küçük takımların kaderi
benseri olaylar gecen yılda bizim başımıza geldi bu yılda
hakemler bireaz da küçük takımlar lehine kararlar veremiyorlar

abircan 19.09.2006 16:45

ben maçı yolda radyodan dinledim, ntv radyoydu oradada üstüne basarak olayı anlattılar şaşkınlıkla olayı anlattılar şimdi ne olacak hakem ne karar verecek diye heyecanla beklediler tai bende ve devam ettiğini şaşkınlıkla anlattılar, burası türkiye olur böyle vakalara geldi olay, kural hatası diye bas bas bağırdılar

Bilmiyorum5 19.09.2006 16:49

AYRICA LIG TV IDE VE HURRIYET GAZETESINDEKI KOSE YAZISINDA DA ERMAN TOROGLU BOYLE BIR OLAYIN AVRUPADA OLSA NE KADAR CEZE VERILECEGINI KONUSTU

sivaslıavukat 19.09.2006 17:00

-->: ULUÇ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Keşke olayı gören herkes Hıncal Uluç gibi , bunu dile getirebilecek kadar cesur olsaydı .

tur_58 19.09.2006 17:45

bende maçı stadyumda izledim benimde dikkatimi çekti neolduğunu tam anlıyamadım içimden dedimki:bu adam kalenin arkasında ne geziyordu''eğer yenilseydik kural hatası var diye itiraz ederdik.

nazimgulturk 19.09.2006 19:49

bencede büyük bir hata kimse konuşmadı bunu hatta rezalet bişey biz yapsak herkes görürdü
***reis 58***

sinan58_34 19.09.2006 19:59

[B][I]evet macı ızlerken ben ve kardesım farkettık ama hakemın gordugunu dusunduk tamamen rezalet bi durum[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11.