![]() |
Forum doldurmayan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Hemşerilerimiz uğraşmış ve 3 büyüklerde bile olmayan bir site yapmışlar. Sizler neden forum doldurmuyorsunuz. Forum doldurmamız bu siteyi hazırlayan insanlar için çok önemli. Bu insanlar bu forumları görerek haz ve neşe duyarlar. Lütfen.
|
[quote=gkhnszksn]Forum doldurmayan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Hemşerilerimiz uğraşmış ve 3 büyüklerde bile olmayan bir site yapmışlar. Sizler neden forum doldurmuyorsunuz. Forum doldurmamız bu siteyi hazırlayan insanlar için çok önemli. Bu insanlar bu forumları görerek haz ve neşe duyarlar. Lütfen.[/quote]
[size=6][color=darkblue][i][b] ÖYLE AMA AÇACAĞIMIZ TOPİCLER DÜZGÜN OLMALI. RASGELE TOPİC AÇMAK SİTE YÖNETİCİLERİNİ SADECE ÜZER.......[/b][/i][/color][/size] :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: |
Benim site yöneticilerine bir önerim var.Anasayfadaki topic sayısını arttırmalılar.Çünkü siteye girenler beş tane topicle karşılaşıyorlar ve ilgilerini çeken bir konu bulamayınca siteden ayrılıyorlar.ayrıca forumlar bölümüne girip bakmayada üşeniyorlar.
|
[size=6][color=blue][b]onemli olan topic acmak deil acilan topiclere fikirlerimizi belirtmek... akil akildan ustundur... bu sekilde yeni organizasyon ve diger konularda yardimci olunanabilir...[/b][/color][/size]
|
[quote=serkankustarci]Benim site yöneticilerine bir önerim var.Anasayfadaki topic sayısını arttırmalılar.Çünkü siteye girenler beş tane topicle karşılaşıyorlar ve ilgilerini çeken bir konu bulamayınca siteden ayrılıyorlar.ayrıca forumlar bölümüne girip bakmayada üşeniyorlar.[/quote]evet katılıorum...şöle ekranın köşesine forumları akan yazı olarak verseler.. çok güsel olur...
|
[quote=serkankustarci]Benim site yöneticilerine bir önerim var.Anasayfadaki topic sayısını arttırmalılar.Çünkü siteye girenler beş tane topicle karşılaşıyorlar ve ilgilerini çeken bir konu bulamayınca siteden ayrılıyorlar.ayrıca forumlar bölümüne girip bakmayada üşeniyorlar.[/quote]
[size=6][color=blue][b]bir süre sonra yeni siteye tasınılacak ve orada bahsedilen bu konu aynen istenilen sekilde olacak... :wink: :wink: [/b][/color][/size] |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]Önemli olan topic acmak deil acilan topiclere fikirlerimizi belirtmek... akil akildan üstündür... bu sekilde yeni organizasyon ve diger konularda birbirimize yardimci olunanabilir...[/b][/color][/size][/quote]
|
[quote=gunay][quote=gunay][size=6][color=blue][b]Önemli olan topic acmak deil acilan topiclere fikirlerimizi belirtmek... akil akildan üstündür... bu sekilde yeni organizasyon ve diger konularda birbirimize yardimci olunanabilir...[/b][/color][/size][/quote][/quote]
[size=7][b][i]+İMZA[/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19. |