SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Niye hiç forum doldurmuyorsunuz. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=835)

gkhnszksn 16.05.2005 17:57

Forum doldurmayan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Hemşerilerimiz uğraşmış ve 3 büyüklerde bile olmayan bir site yapmışlar. Sizler neden forum doldurmuyorsunuz. Forum doldurmamız bu siteyi hazırlayan insanlar için çok önemli. Bu insanlar bu forumları görerek haz ve neşe duyarlar. Lütfen.

Kaptan-58 16.05.2005 18:01

[quote=gkhnszksn]Forum doldurmayan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Hemşerilerimiz uğraşmış ve 3 büyüklerde bile olmayan bir site yapmışlar. Sizler neden forum doldurmuyorsunuz. Forum doldurmamız bu siteyi hazırlayan insanlar için çok önemli. Bu insanlar bu forumları görerek haz ve neşe duyarlar. Lütfen.[/quote]
[size=6][color=darkblue][i][b]
ÖYLE AMA AÇACAĞIMIZ TOPİCLER DÜZGÜN OLMALI. RASGELE TOPİC AÇMAK SİTE YÖNETİCİLERİNİ SADECE ÜZER.......[/b][/i][/color][/size]

:lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

serkankustarci 16.05.2005 18:07

Benim site yöneticilerine bir önerim var.Anasayfadaki topic sayısını arttırmalılar.Çünkü siteye girenler beş tane topicle karşılaşıyorlar ve ilgilerini çeken bir konu bulamayınca siteden ayrılıyorlar.ayrıca forumlar bölümüne girip bakmayada üşeniyorlar.

GuNaY 16.05.2005 18:32

[size=6][color=blue][b]onemli olan topic acmak deil acilan topiclere fikirlerimizi belirtmek... akil akildan ustundur... bu sekilde yeni organizasyon ve diger konularda yardimci olunanabilir...[/b][/color][/size]

türkçerap_yakup 16.05.2005 18:37

[quote=serkankustarci]Benim site yöneticilerine bir önerim var.Anasayfadaki topic sayısını arttırmalılar.Çünkü siteye girenler beş tane topicle karşılaşıyorlar ve ilgilerini çeken bir konu bulamayınca siteden ayrılıyorlar.ayrıca forumlar bölümüne girip bakmayada üşeniyorlar.[/quote]evet katılıorum...şöle ekranın köşesine forumları akan yazı olarak verseler.. çok güsel olur...

GuNaY 16.05.2005 18:39

[quote=serkankustarci]Benim site yöneticilerine bir önerim var.Anasayfadaki topic sayısını arttırmalılar.Çünkü siteye girenler beş tane topicle karşılaşıyorlar ve ilgilerini çeken bir konu bulamayınca siteden ayrılıyorlar.ayrıca forumlar bölümüne girip bakmayada üşeniyorlar.[/quote]
[size=6][color=blue][b]bir süre sonra yeni siteye tasınılacak ve orada bahsedilen bu konu aynen istenilen sekilde olacak... :wink: :wink: [/b][/color][/size]

GuNaY 19.05.2005 05:18

[quote=gunay][size=6][color=blue][b]Önemli olan topic acmak deil acilan topiclere fikirlerimizi belirtmek... akil akildan üstündür... bu sekilde yeni organizasyon ve diger konularda birbirimize yardimci olunanabilir...[/b][/color][/size][/quote]

serhankaburcuk 19.05.2005 15:29

[quote=gunay][quote=gunay][size=6][color=blue][b]Önemli olan topic acmak deil acilan topiclere fikirlerimizi belirtmek... akil akildan üstündür... bu sekilde yeni organizasyon ve diger konularda birbirimize yardimci olunanabilir...[/b][/color][/size][/quote][/quote]

[size=7][b][i]+İMZA[/i][/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19.