SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Bu sese kulak verin! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8365)

antalyali_yigido 21.09.2006 22:22

Bu sese kulak verin!

Sevgili hemşerilerim,
Şampiyon olmak için yapacağımız ilk şey Eskişehir taraftarlarının başlattığı kampanya gibi olmalı. Ne mi yaptı Eskişehirliler Basında Eskişehirspora yer vermeyen hiç bir gazete satılmadı Eskişehirde. ve de halen yer verilmediği sürece satılmıyor. o yüzden Eskişehirde Ulusal gazete satışları dibe vurdu. İstanbul takımlarını şişiren Ululsal gazeteler artık dikkat ettiyseniz Eskişehir sporada yer vermeye başladı. hem de geçmişin aksine daha büyük puntolarla. bunu dikkatli bakarsanız görürsünüz.
Eskişehir'e bizzat giderek şahit olduğum için bu olayı anlatıyorum sizlere.

İnanın Eskişehirspor arkasına basınıda alarak süper ligede çıkacak. Eskişehirden arkadaşlar varsa bu olayı onlarda orda görmüşlerdir.

GELİN BİZDE İSTANBUL TAKIMLARINI ŞİŞİREN GAZETELERİ OKUMAYALIM. ALMAYALIM DİBE VURSUN SATIŞLARI GÖRSÜNLER ANADOLU TAKIMLARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ...
görsünler satışlar dibe vurunca şampiyon kimmiş?
gelin bizde bu gücümüzü gösterelim yiğidolar....

(Lütfen istanbul sempatisi olan arkadaşlar benim konuma cevap yazmasın rica ediyorum. Site yöneticileride bu konu Eskişehir spor taraftar sitesinde de yayınlanmaktadır. Silinmez umarım burda)

aykut-akay 21.09.2006 22:44

--->: Bu sese kulak verin!

[B][CENTER][COLOR="Red"]COK IYI BIR KONU EVET ULUSAL GAZETELERE KENDIMIZI GÖSTERMELIYIZ SIVASTA ALINMAMALI GAZETELER KI GÖRSINLER HAYDI SIVASLILAR[/COLOR][/CENTER][/B]

ozturkhalil 21.09.2006 22:48

vay agzina saglik gardas ben bu senin dusuncelerini dile grtiriyorum kimse onemsemiyor ben fransada ikamat etmekteyim benim kendim turkiye ve zaman gazetesi okurdum ne zamana kadar sivas sporrun hic mi hic ismini soylemek cok zor geliyor galiba o zaman bizde bunlarin tv ve gazetelerini almiyalim ben devamli spor proramlarini geziyorum hele sSTV spor purorami sunan kendini begenmis seysomu nedir sivassporun ismi gececegi zaman hen degistiriyor bizde uzerimize dusen gorevi yapalim ne olur tum sivasliyim diyen herkese sesleniyorum boykotumuzu onemli sekilde yapalim hepinizi seviyorum sivasin ismi coooooooooooooooooooooooooookk buyuk onemsis insanlar agzina alamiyorlar saygilar sivasim seni cok seviyorum

hakandemirezen 21.09.2006 22:48

2.00 ytl,lik bileti alıp maça gitmeyen taraftar pek sanmıyorumki bu olayı gercekleştirsin..

antalyali_yigido 21.09.2006 22:53

[QUOTE=hakandemirezen;153958]2.00 ytl,lik bileti alıp maça gitmeyen taraftar pek sanmıyorumki bu olayı gercekleştirsin..[/QUOTE]

Gerçekten bu olay çok önemli düşünsenize Sivasta gazete satışlarının düştüğünü
O zaman diyeceklerki bu damlar güçlü büyük potansiyelleri var
sadece lafta 6 milyon sivaslı değil
destek tede 6 milyon sivaslı olduğumuzu gösterelim...

PATRON 21.09.2006 23:22

Tamamır Ben daha gazete almıyorum.Bu kampanyaya sizleride davet ediyorum...!!

1967_DERNEK_MUSTAFA 22.09.2006 00:13

[COLOR="Blue"]dedikleriniz doğruda büyük gazete yani basınla uğraşmak biraz zor büyük basın organları başbakanı koltuğundan indiriyo başkasını çıkarıyo istediği takımı şampiyon yapıyo istediğini dibe indiriyo[/COLOR]

Dağcı 22.09.2006 09:04

Bu sese kulak verin!

Fb'yi, Gs'yi, Bjk'yi gidip Kayseri havalimanında karşılarız.

Sivasspor'un büfesinden alışveriş yapmayız, İstanbul takımlarının maçlarının olduğu zaman yüzlerce eşyalarını alırız.

Bilet fiyatları ucuzlatılır, mazeretimiz vardı deriz.

Maça niye gelmiyorsun denir, takım iyi futbol oynamıyor deriz. (Futbolcu bo tribünleremi oynayıp, konsantre olacak)

[B]Bizim kendimize olan güvenimiz kaybolmuş vesselam...[/B]

Flavio 22.09.2006 09:13

-->: Bu sese kulak verin!

Kardeş haklısın gzüel bir konuya değinmişsin.Basın 3 büyük takıma destek çıkmakta sürekli.Böle bi uygulamaya gidersek bazı şeyler düzelir diye umuyorum.Buna yaparken basının bize de yer vermesini sağlamak olmasın.Biz kendi içimizde büyüyelim.

Etem-Murat 22.09.2006 09:31

-->: Bu sese kulak verin!

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]peki senein dediğin olsun günde 2 gazete alıyom ama ben izmirdeyim 1 düşürüyum o zaman desdek olmak amacıyla[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:47.