SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   3 PUANI 3 GOLLE ALMAKTANTAN ÇOK MUTLUYUM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8415)

SivasSpor.Com 24.09.2006 18:25

3 PUANI 3 GOLLE ALMAKTANTAN ÇOK MUTLUYUM

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bursaspor_sivasspor_3.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze, kadroda çok eksikleri bulunduğunu hatırlatarak, ´´İlk etapta düşüncemiz bir puandı.

Eksik kadromuza rağmen 3 puanı 3 golle almaktan çok mutluyum´´ dedi. Maçın hakeminin, oyunu objektif yönetmeye çalıştığını ifade eden Pecze, Bursaspor´a bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

Raşit Çetiner ne dedi?
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 3-1 kaybettikleri Sivasspor maçıyla ilgili olarak, ´´Taraftarımızın kötü zamanımızda bizi yuhalaması anlamsız´´ dedi. Çetiner, maçın ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirterek, alınan yenilginin kendilerini kötü hissettirdiğini söyledi. Yenilen ilk golün ardından, baskı yaparak maçı kazanmaya çalıştıklarını ifade eden Çetiner, ´´Gelen goller sonrası kötü bir oyun sergiledik, oyun disiplininden uzaklaştık, bilinçsiz ataklar yaptık ve dönen topları da değerlendiremedik. Rakibimiz kontratakları iyi değerlendirerek, sonuca gitti´´ diye konuştu. Çetiner, taraftarın tepkisiyle ilgili soruya, maçın ardından taraftarın tepkisinde haklı olduğunu belirterek, ´´Ama taraftar, takım kötü olduğu zaman da lazım. Taraftarımızın kötü zamanımızda bizi yuhalaması anlamsız. Kendileri de aynaya bakarak, kendi hatalarını görmeliler´´ cevabını verdi. Raşit Çetiner, maçın hakemiyle ilgili soruya ise ´´Hakem için yorum yapmak istemiyorum. Bunu kamuoyuna bırakıyorum. Tüm izleyenler hakemin nasıl maç yönettiğini gördü´´ diye yanıtladı.

rallicifurkan 24.09.2006 18:36

-->: 3 PUANI 3 GOLLE ALMAKTANTAN ÇOK MUTLUYUM

çok güzel oynadık ve galibiyeti aldık hakkımızdı hayırlı olsun devamı gelcektir inşallah.

PRoFeSSioNaL 24.09.2006 18:47

sivassporu tebrik ediyorum 3 puan aldığı için bizi ve kendilerine moral depoladı

yerliturkuaz 24.09.2006 18:48

--->: 3 PUANI 3 GOLLE ALMAKTANTAN ÇOK MUTLUYUM

Bu Sivassporu özlemiş yaw ne zamandan beri onları bekliyoduk tekrar hoşgeldin sivasspor inşallah bi daha gitmezsin

Abdullah DuMaN 24.09.2006 18:55

HARİKASIN SİVASIM SÜPERSİN SİVASIM SÜPERSİN SİVASIM
BAŞKA BİŞEY SYLEMİYORUM 3 PUANDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞK KÜR EDİYORUM...

argani_58 24.09.2006 18:55

kısme ınabnmıyordu ama bu macı kaznadık helal olsun sıvasspor gonulkler senınle

CAGLAYAN 24.09.2006 18:59

[img]http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin687.jpg[/img]

Çetiner " Kazanılması gereken maçı kaybettik"

Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner, Sivasspor maçı sonrasında üzgün olduklarını söyledi.

Çetiner şöyle konuştu; "Kazanılması gereken bir maçı kaybettiğimiz için kendimizi kötü hissediyoruz. Genelde ilk golü yedikten sonra ikinci yarı oyunu risk edip, kazanmayı arzu ediyorduk. Fakat çıkış anında bir top kaybı ve erken yenilen 2.gol ondan sonra oyun disiplininden uzaklaştık.Telaş yaptık. Bilinçsizce topu havaya yükselttik.Kötü bir oyun ortaya çıktı. Son derece üzgünüz. Hakemi herkez gördü. Bunun yorumunu kamuoyuna bırakıyorum. Taraftarımız haklı.Kaybettikten sonra tabiki haklı.ama yine söylüyorumTaraftar bir futbol takımına kötü zamanında lazım olan bir unsurdur. Taraftar eğer iyiyken alkışlıyorsa, kötüyken yuhalıyor ve tepki gösteriyorsa o zaman onlarda aynaya baklamalıdırlar diye düşünüyorum " dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze ise " Çok eksiğimiz vardı. Mücadele etmemiz gerekiyordu. Belki 1 puan düşüncemiz vardı ancak iyi futbol ile 3 puan aldığımız için mutluyuz. Hakem gördüklerini çalmaya çalışan bir yönetim gösterdi. Biz genelde hakemler hakkında konuşmuyoruz. Bundan sonra her iki takıma da başarılar diliyorum " dedi.

MOS-BY-58 24.09.2006 19:16

[QUOTE=SivasSpor.Com;154584][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bursaspor_sivasspor_3.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze, kadroda çok eksikleri bulunduğunu hatırlatarak, ´´İlk etapta düşüncemiz bir puandı.

Eksik kadromuza rağmen 3 puanı 3 golle almaktan çok mutluyum´´ dedi. Maçın hakeminin, oyunu objektif yönetmeye çalıştığını ifade eden Pecze, Bursaspor´a bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

Raşit Çetiner ne dedi?
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 3-1 kaybettikleri Sivasspor maçıyla ilgili olarak, ´´Taraftarımızın kötü zamanımızda bizi yuhalaması anlamsız´´ dedi. Çetiner, maçın ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirterek, alınan yenilginin kendilerini kötü hissettirdiğini söyledi. Yenilen ilk golün ardından, baskı yaparak maçı kazanmaya çalıştıklarını ifade eden Çetiner, ´´Gelen goller sonrası kötü bir oyun sergiledik, oyun disiplininden uzaklaştık, bilinçsiz ataklar yaptık ve dönen topları da değerlendiremedik. Rakibimiz kontratakları iyi değerlendirerek, sonuca gitti´´ diye konuştu. Çetiner, taraftarın tepkisiyle ilgili soruya, maçın ardından taraftarın tepkisinde haklı olduğunu belirterek, ´´Ama taraftar, takım kötü olduğu zaman da lazım. Taraftarımızın kötü zamanımızda bizi yuhalaması anlamsız. Kendileri de aynaya bakarak, kendi hatalarını görmeliler´´ cevabını verdi. Raşit Çetiner, maçın hakemiyle ilgili soruya ise ´´Hakem için yorum yapmak istemiyorum. Bunu kamuoyuna bırakıyorum. Tüm izleyenler hakemin nasıl maç yönettiğini gördü´´ diye yanıtladı.[/QUOTE]

Her kaybedilen mactan sonra bu hocalarin hakem hakem ile ilgili yorum yapmayip (!), ufaktan gizli gönderme yapmalarina da uyuz oluyorum. Iyi ki yorum yapmiyorlar. Eksik ve 3. kalecisiyle maca cikan rakibin seni evinde, hem de takimin oldukca formda iken galip geliyorsa rakibini tebrik etme erdemini göster hoca.

Dark Force 24.09.2006 19:25

altın değil elmas değerinde bir üç puan

serhankaburcuk 24.09.2006 19:33

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Takımımız aslında sezon başından beri iyi oynuyordu...Ama sezon öncesinde yaptığımız transferler takıma uyum problemi yaşadılar ve ilk maçlarımızda başarılı olamadık...Ama daha sonra yaptığımız transferler takıma ayrı bir güç kattılar...Servet ÇETİN ve Nordin WOOTER gerçeği tüm çıplaklığı ile ortada....Geçen haftaki Fenerbahçe beraberliği ve Bu haftaki Bursaspor galibiyeti bizim gerçek gücümüzü gösterdi...Bu maça biz Sivastan [COLOR="DarkGreen"]1967 Sivasspor Taraftarlar Derneği [/COLOR]olarak gidemedik ama bizi yani Taraftarlar için İstanbuldan organizasyon yaparak Bursada taraftarımız organize eden [COLOR="Red"]İstanbul Taraftarlar Derneğine[/COLOR] teşekkürlerimizi bir borç biliriz...İKİ DERNEK TEK YÜREK...Saygılarımla...

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı...[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46.