![]() |
[size=2][color=darkblue][i][b]CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL DA TÜM SİVASLILAR BELLİ BİR YERDE TOPLANIP ŞAMPİYONLUĞU KUTLASAK NASIL OLUR........
HADİ GARDAŞLAR YER BELİRTİN BİR ORTAK NOKTA BULALIM. SİVASSPOR TARAFTARINI GÖSTERELİM....[/b][/i][/color][/size] |
bilmemki nasıl olur...gelirmiki millet..??
|
TAMAM ATALIM DER HERKES TOPLANMAYA GELİNCE YA ÜÇ YADA BEŞ TANE ADAM ANCA GELİR TOPLANALIM AMA NERDE NASIL NE ZAMAN????
|
ARKADAŞLAR TEKLİFİM VAR
TAKSİMDE BİR KAFEDE MAÇTAN ÖNCE BULUŞALIM, HEP BERABER AYNI YERDE MAÇI İZLEYELİM DAHA SONRA KALABALIĞIN DURUMUNA GÖRE TURLARIZ , BAYRAK FLAMA ELLERDE DOLAŞAIRIZ İSTİKLALİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİRİZ :) , HOOOP FANATİKLER YANLIŞ ANLAMASIN SADECE YÜRÜYECEĞİZ. HAYDİ VARMISINIZ, ARABALI GELELİM DAHA SONRADA MEYDANI TURLARIZ. HAYDİ İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR VARMISINIZ, KIIIIIRRRRRRMIZI BBBEEEEEEYYYYYYAZZZZ ŞŞŞŞAAAAAMMMMPPPİİYYYOOONNNN SSSSSSSSİİİİİİVVVVAAASSSSS BAĞIRMAYA TAKSİMDE, TAKSİM DÜNYANIN MERKEZİDİR, İNANMAYAN GİTSİN ÖLÇSÜN :D :D :D |
abiler yeterki bir araya toplanalım ben gelirim bi günde okula gitmeyiveririm ne oacak ya :D
|
[quote=volcano58]abiler yeterki bir araya toplanalım ben gelirim bi günde okula gitmeyiveririm ne oacak ya :D[/quote]
[size=2][color=darkblue][i][b] VOLCANO OKULU EKMENE GEREK YOK ZATEN MAÇ CUMARTESİİ[/b][/i][/color][/size] |
[quote=Kaptan_58GENCLiK][quote=volcano58]abiler yeterki bir araya toplanalım ben gelirim bi günde okula gitmeyiveririm ne oacak ya :D[/quote]
[size=2][color=darkblue][i][b] VOLCANO OKULU EKMENE GEREK YOK ZATEN MAÇ CUMARTESİİ[/b][/i][/color][/size][/quote] Kaptanım benim okul cumarteside açık maalesef (yıldız teknik MYO) |
beyler maç pazar günü değilmi ne cumartesinden bahsediyorsunuz.Valla benim taraftar kartının arkasında 22,05,05 olarak gösteriyor.Bilmem sizler daha ii bilirsiniz.
|
[quote=of_of_58]beyler maç pazar günü değilmi ne cumartesinden bahsediyorsunuz.Valla benim taraftar kartının arkasında 22,05,05 olarak gösteriyor.Bilmem sizler daha ii bilirsiniz.[/quote]
[size=2][color=darkblue][i][b] MAÇ CUMARTESİ SAAT: 14:00 DA GARDAŞ.....[/b][/i][/color][/size] |
gardaşlar bir karar veremedik mi hala mekan konusunda?????????
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:27. |