SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BU HAFTA HERKES MAÇA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8467)

SivasSpor.Com 28.09.2006 19:27

BU HAFTA HERKES MAÇA

Sivasspor Yönetim Kurulu, Ankaraspor maçında öncesi herkesi maça davet etti

Sivasspor Yönetimi Ankaraspor maçı öncesi Sivas halkını ve Sivasspor taraftarlarını kendilerine destek vermeye çağırdı.

Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumunda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Sivasspor’da Yönetim taraftarları kendilerine destek vermeye davet etti.

Lig’in başında yaşanan düşüşün son bulduğunu ve yeniden eski günlerine dönmeye başladıklarını belirten Sivasspor Yönetimi, “ Artık destek zamanı gelde moral buldu ve çıkışa geçti. Artık her Sivaslı ve Yiğido takımını sahiplensin. Bu takım onlar için ter döküyor. Artık bunun bilincine varılmalı ve destek verilmeli. Maçlara gelip en iyi şekilde destek verilsin. Sivasspor’un ürünlerine ilgi gösterilsin. Sivasspor, Sivaslı’nın ve Yiğido’nun dur. Bu nedenlye herkesin kendine ait olan Sivasspor’a sahip çıkmasını bekliyoruz. Önümüzde önemli bir maç var. Bu maçta Ankaraspor’a kendi sahamızda ağırlayacağız. Bizim çıkışa geçtiğimiz son haftalarda galibiyet almaya çok büyük ihtiyacımız var. Bunun içinde Sivas halkının ve Sivasspor taraftarlarının desteğine ihtiyacımız var. Herkes Cumartesi 4 Eylül’e gelsin ve takımına destek versin istiyoruz” dediler

YatodaSin 28.09.2006 20:04

--->: BU HAFTA HERKES MAÇA

Bu mac gercekten cok önemli.Mecbur 3 puani almamiz gerekiyor 4 eylülde.
Ligin sonunda trabzon,besiktas,galatasaray gibi zor takimlarnan mücadele edecegiz.Simdiki maclardan puan toplamamiz gerekiyorki sonra zor durumda kalmiyalim.Bence taraftarin bu macda son haftalarda cikisa gecen Sivassporumuza destek vermesi gerekiyor.Takimimiz bunu hak etti cünkü.Insallah tribünler dolar ve bu macdanda 3 puani alip alt siralardan uzaklasirik

osman_58_1967 28.09.2006 21:20

Sivasta olupta bu maca gitmeyen Bu....lı olsun.

argani_58 28.09.2006 22:35

-->: BU HAFTA HERKES MAÇA

ınsallah taraftarımız takımı yanlız bırakmıyacak anlara macında yerlerını alacaktır 12 adam
haydı sıvas maca maca maca

aldair 28.09.2006 22:57

ah be dükkandayız içim gidiyo ama ben gidemiyorum:(

Flavio 29.09.2006 00:09

Herkesi maça davet ediyorum.4 Eylülü tıka basa dolduralım o gun..

1967_DERNEK_MUSTAFA 29.09.2006 02:27

[COLOR="Blue"]artık bıktık gelin gelin diye artık söz geçmiyor gelene kapımızaçık gelmiyende kapıyı dışardan kapasın rüzgar girmesin içeri[/COLOR]

67_DERNEK_AKKIZ 29.09.2006 10:27

VALLA NE DEMELI KI MAC MAC MACCCA[FONT="Arial Black"]
ARTIK MACAAAAAAAAAA.....[/FONT]

ceza_tolga_rep 29.09.2006 10:31

BENCEDE HERKES TAKIMINI DESTEKLEMELİ.SİVASSPOR-ANKARASPOR MAÇINDA HERKES GÖREVİNİ YAPACAKTIR.BEN İNANIYORUM.

BOUN 29.09.2006 11:09

Az evvel yerel bir gazetenin sitesinden okuduğum habere göre bilet satışları yok denecek kadar azmış.

Yazıklar olsun... Başka ne diyeyim. Bu şehirin bu takıma sahip çıkmaması beni kahrediyor!

Sivastaki yiğidolar lütfen takımımıza sahip çıkın. Maça giderken bir arkadaşınızıda alın birlikte gidin... Daha ne diyelim ya hu....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:14.