![]() |
DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
Fenerbahçe-randers maçının oynandığı ..... şehrinde 5-6 BİN türk yaşıyor ve bu sayının çoğunluğunu SİVASLILAR OLUŞTURUYOR ELBETTE.Maçın çeşitli dakikalarında trbünlerde SİVASSPOR formalı taraftarlar göğsümüzü kabarttı.
VE DÜN HERKES ANLADIKİ SİVASSPOR HERYERDE... |
-->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
evet arkadaş doğru söylüyor dün bende fazla sayıda sivassporlu gördümmm
|
TÜM FENERBAHÇELİLER OLARAK DANİMARKADAKİ SİVASLILARA TEŞEKKÜR EDİYORUZZZZ
|
--->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
[COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]Seviniyorum...:[/COLOR]
Çünkü, Sivaslım her yerde... [COLOR="Red"]Üzülüyorum...:[/COLOR] Çünkü, canım memleketimin insanları, geçim uğruna, ekmek uğruna, binlerce km ötelerde kanadı kırık gurbet kuşları gibi çırpınıyorlar... . . .[/B][/COLOR] |
abı fenerı sevmem ama sırf sıvasspor formalı bırını goruyum dıye mactan gozumu ayırmadım :D
|
[QUOTE=argani_58;155968]abı fenerı sevmem ama sırf sıvasspor formalı bırını goruyum dıye mactan gozumu ayırmadım :D[/QUOTE]
AMA FENERBAHÇE SİVASSPORU ÇOK SEVİYOR BİLESİN KARDEŞ BUNDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN SÜPER LİGDE BİRTEK TAKIMI KENDİ TAKIMIMIZ GİBİ SEVİYOZ ODA SİVASSPORRR |
SİVASIMIZI VE SİVASPORUMUZU BU GÜÇ VE RUH AYAKTA TUTUYOR
|
BURDAN TÜM GURBETÇİLERİMİZE SELAMLARIMIZI GÖNDERİYORUZZZ ÖZELLİKLE FB RANDERS MAÇINI SEYREDENLERE...
EMİNİZKİ ONLAR ELLERİNDEN GELDİKÇE SİVASSPORUMUZA DESTEKLERİNİ EKSİK ETMEYECEKLERDİR... SİVASSPORDA BUNA LAYIK OLACAKTIRRR |
[b]Sivaslıyız her yerdeyiz.Helal olsun size yiğidolar[/b]
|
VEEEEEE DALYAAA..........................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49. |