SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Temsilcilikler- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8510)

Tarkan ÇeLik 01.10.2006 14:51

Temsilcilikler- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar Bilindiği gibi 1967 Genç SivassporLuLar İzmir Temsilciliği yapıyordum.. Fakat Dumlupınar Üniversitesini kazanıp Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 1967 Genç SivassporLuLar Temsilcisi oldum.. Eğer Kütahya Ve Eskişehir'de Okuyan veya bulunan SivassporLu Kardeşlerimiz varsa benimle irtibata geçsinler.. [/B][/FONT][/COLOR]
[B]
[CENTER]1967 Genç SivassporLuLar HerYerDE!!![/CENTER][/B]

ua_boys_of_hell 01.10.2006 15:00

-->: Temsilcilikler- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

[QUOTE=izmirli_yigido;156455][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar Bilindiği gibi 1967 Genç SivassporLuLar İzmir Temsilciliği yapıyordum.. Fakat Dumlupınar Üniversitesini kazanıp Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 1967 Genç SivassporLuLar Temsilcisi oldum.. Eğer Kütahya Ve Eskişehir'de Okuyan veya bulunan SivassporLu Kardeşlerimiz varsa benimle irtibata geçsinler.. [/B][/FONT][/COLOR]
[B]
[CENTER]1967 Genç SivassporLuLar HerYerDE!!![/CENTER][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]kardeş çok güzel bi iş yapıyosun başarılarının devamını dilerim umarım irtibata geçen olur ve bu işte sana destek verirler kolay gelsin...[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

puar 01.10.2006 15:00

--->: Temsilcilikler- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

hayırlı olsun tarkancım bakalım kaç kişi toparlayacan hedef denizli ve manisa macları göster kendini canım kardeşim

1967_CLUB_ÖZGÜR 01.10.2006 15:01

[QUOTE=izmirli_yigido;156455][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaşlar Bilindiği gibi 1967 Genç SivassporLuLar İzmir Temsilciliği yapıyordum.. Fakat Dumlupınar Üniversitesini kazanıp Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 1967 Genç SivassporLuLar Temsilcisi oldum.. Eğer Kütahya Ve Eskişehir'de Okuyan veya bulunan SivassporLu Kardeşlerimiz varsa benimle irtibata geçsinler.. [/B][/FONT][/COLOR]
[B]

[B]
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİN sevilen temsılcısı kardesım...arkadasım.......Senınle gurur duyuyoruz...gıttıgın her memleket kırmızı beyaz oluyo....adımızı tasıman....o sehırlerde duyurman gercekden guzel bı olay......

BASARILAR KARDESIM....ARKANDAYIZ.. :)[/B]

Tarkan ÇeLik 01.10.2006 15:04

[FONT="Comic Sans MS"][B]Valla Geçen sene İzmir'de Manisa ve Denizli Maçlarına otobüs kaldırdık Etem abi ile.. İnşallah bu sene daha hayırlı işler yapcam.. GeLiYoruz.. HerYerDeYiz.. 1967 Genç SivAsSporLuLaR! [/B][/FONT]

[B]ayrıca irtibata geçmek için.. [email]tarkan_1967@sivassporum.net[/email] msn adresim..[/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 01.10.2006 15:06

[QUOTE=izmirli_yigido;156461][FONT="Comic Sans MS"][B]Valla Geçen sene İzmir'de Manisa ve Denizli Maçlarına otobüs kaldırdık Etem abi ile.. İnşallah bu sene daha hayırlı işler yapcam.. GeLiYoruz.. HerYerDeYiz.. 1967 Genç SivAsSporLuLaR! [/B][/FONT]

[B]ayrıca irtibata geçmek için.. [email]tarkan_1967@sivassporum.net[/email] msn adresim..[/B][/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Guzel Calısmalarınnn ICraat Ların Devam Edecek KArdes Şüphe Yok...

HERYERDEYİZ......[COLOR="Red"]BİZ 67 LERİZ[/COLOR].........[/FONT][/CENTER][/B]

erhan5834 01.10.2006 15:08

[B]

[B][I][CENTER]canım başarılarının devamını dilerim yer kırmızı gök beyaz orda aynısını başarıyla yapacağına inanıyorum kolay gelsin kardeşim...[/CENTER][/I][/B]

Tarkan ÇeLik 01.10.2006 15:11

[QUOTE=1967_dernek_erhan;156465][B][I][CENTER]canım başarılarının devamını dilerim yer kırmızı gök beyaz orda aynısını başarıyla yapacağına inanıyorum kolay gelsin kardeşim...[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][B]Eyw sağol Reis.. İnş. Güzel şeyler yapcam buradaki kardeşimle.. HerYerDeYiz!! 1967 Genç SivassPorLuLar...[/B][/FONT]

erhan5834 01.10.2006 15:14

[QUOTE=izmirli_yigido;156468][FONT="Comic Sans MS"][B]Eyw sağol Reis.. İnş. Güzel şeyler yapcam buradaki kardeşimle.. HerYerDeYiz!! 1967 Genç SivassPorLuLar...[/B][/FONT][/QUOTE]

[B][I][CENTER]canım sana güveniyoruz hep destek tam destek nede olsa dediğin gibi her yerdeyiz.... [/CENTER][/I][/B]

deli_yigido 01.10.2006 15:31

-->: Temsilcilikler- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Vayyy be Kütahya'da bile temsilciiz oldu haaa ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:41.