![]() |
GRUPLAR YANGIN YERİ
UEFA Kupası'nda Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.
UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin rakipleri İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kura sonucu belli oldu. [B]Beşiktaş[/B] Bayer Leverkusen Brugge Dinamo Bükreş Tottenham [B]Fenerbahçe[/B] Newcastle United Palermo Celta Vigo Eintracht Frankfurt |
-->: Takımlarımızın Grupları yangın yeri
Iki takimimizinda gruplari cok zor.Ama her iki takimada basarilar dilerim
|
--->: Takımlarımızın Grupları yangın yeri
Allah Beşiktaşın ve Fenerbahçenin yardımcısı olsun.Beşiktaş Tottenham maçını alırsa %80 gruptan çıkar.Fenerbahçe ise eski oyununa dönerse Newcasle yi deplasmanda yeneceğini düşünüyorum.Ama son maçlardaki gibi oynarsa orada rezilde olabilir.
|
valla simdiki oynadiklari futbolla bir halt edemez bunlar. bu futbolun degiseceginide dusunmuyorum pek... sonuc: husran...
gerci rakiplerinde pek formda olmadigini dusunuyorum.. takimlarimiz olaganustu oynarsa niye tur atlamasinlar ki? :) |
iki takimdan besiktas'in cok az da olsa biraz sansi var, fener'e hic sans tanimiyorum.
insallah yanilirim ama görünen köy kilavuz istemez... |
[FONT="Comic Sans MS"][B]Fenerbahçe'ye Ba$arıLar DiLerim :) :) [/B][/FONT]
|
inş. 2 takımımızda gruplarında basarılı olurlar ve bir üst sıralara yükselirler. ama bu futbolla imkansız
|
ikiside çıkamaz bence.
allah yardımcısı olsun ıkı takımında |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BEŞİKTAŞın bizi üzmeyeceğine inannıyorum çünkü onları yenecek gücümüz var arkadaşlar inşallah bu gurupdan çıkarız tek hedef akılı oynamak yoksa varya allah yardıcımız olsun[FONT="Arial Black"][COLOR="red"]:D [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
|
Fenere göre biraz daha sansli gözüküyor BJK. Umarim basarili olurlarda bir iki puan daha aliriz. Feneri sevmem ama ona da basarilar diliyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:24. |