SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İSTEDİĞİMİZ OLMUYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8569)

SivasSpor.Com 05.10.2006 20:59

İSTEDİĞİMİZ OLMUYOR

Sivasspor Teknik Patronu Karol Pecze, aldıkları skorlar nedeniyle üzüntüsünü dile getirirken, istediklerini sergilememekten yakındı.

Her geçen hafta daha iyi futbol sergilemeye başlamalarına rağmen bir türlü istediklerini tam manasıyla sergilemediklerini söyleyen Pecze, “ Çok rahat maçlarda zorlanıyoruz. Kendimiz için zor ve puan dönmek hayal gibi görünen maçlardan puan alabiliyoruz. Ama kolay ve gücümüze denk rakipler karşısında bir türlü istediklerimizi alamıyoruz. Aldığımız skorlar bizi her geçen hafta strese sürüklüyor. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Çünkü bizim kendi sahamızda gücümüze denk rakiplere puan kaptırma gibi bir lüksümüz yoktur. Ama bunu şuana kadar başaramadık ve içerde çok fazla puan kaybı yaşadık. Bİr an önce toparlanmak istiyoruz. Hedeflerimizden şuanda çok uzaktayız. Ama hedeflerimizi yakalama şansımız hala çok yüksek” dedi.

Hakikat

PRoFeSSioNaL 05.10.2006 21:23

--->: İSTEDİĞİMİZ OLMUYOR

İNŞALLAH ÜZÜNTÜLERİ Bİ KENARA BIRAKIP MAÇIMIZA DÖNECEĞİZ PECZENİN BU ÜZÜNTÜLERİ GİDERMESİNİ BİLECEK İNŞALLAH

ş.usta 05.10.2006 21:25

[FONT="Arial Black"]karol pecze hep aynı şeyleri söylüyor,acıklamaları birbirinin aynısı.
ne diyelim kolaygelsin,bolşanslar.[/FONT]

Dark Force 05.10.2006 21:56

-->: İSTEDİĞİMİZ OLMUYOR

Takımı fizik kondüsyon açısından çok düşük bu sahada belli oluyor motive edilemiyor pecze bunları yapamıyor daha ne kadar sabredecekler anlamadım[B][/B]

argani_58 05.10.2006 22:16

hedefler hıkaye bu sene kazsız belasız lıgte kalırsak sukredecegız ben pek aydınlık goremıyorum bıraz peczenın kusurları oldugunu dusunuyorum

1967_DERNEK_MUSTAFA 05.10.2006 23:43

[COLOR="Blue"]ne diyeyim her gecenin sonunda bir aydınlık vardır inşallah bu kötü gidişler sona erer şeytanın bacağını kırarız.[/COLOR]

ipden(2.şahıs) 05.10.2006 23:46

şeytanla işimiz yok bizim.ama biz şeytan olmalıyız.ligde sallantıya gitmeyelim

Serd@r 06.10.2006 00:29

[B][I]Neyse Kayseri maçı bu babda bir telafi maçı olsun,bu maçta mazeret söylevleri değil,zafer sözcükleri bekliyoruz Sayın Pezce nin ağzından![/I][/B]

Dağcı 06.10.2006 07:45

Ümidimizi Kaybetmedik...

[B]Motivasyon,

Kondisyon,

Golyiyon,

Atamiyon,

Nasıl düzeleceğiz anlamıyom...[/B]

koyu58 06.10.2006 10:11

takımın başında aklı yerinde çılgın bir hoca olmalı peczenin aklı yerinde ama çılgın değil geldiğinde çok sert oynayacağız dedi onuda sahaya yansıttı kırmızı kart görmede rekor sivassporda

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:35.