![]() |
HaYdİ DüĞüNe...
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Akıp Giden Hayatın İçinde,
Kendimize Dair Yeni Bir Sayfa Açarken Düğün Törenimizde Siz Dostlarımızı Yanımızda Görmek Bize Mutluluk Verecektir..[/FONT][/CENTER][/B] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'NİN 2.BAŞKANI VE SİTEMİZİN DEĞERLİ MOD LARINDAN SERHAN KARDEŞİMİZ DÜNYA EVİNE GİRİYOR... BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ VE TÜM ÜYELERİMİZ ADINA SERHAN KARDEŞİMİZ VE EŞİNE MUTLULUKLAR DİLERİZ... BİR YASTIKTA KOCAYIN...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] [B][CENTER]DÜĞÜN TARİHİ : 27.10.2006 CUMA SAAT:19:00 YER:AŞİYAN DÜĞÜN SALONU (Terminal Yanı) SİVAS...[/CENTER][/B] |
--->: HaYdİ DüĞüNe...
[img]http://www.moderngelin.com/content/images/fotografcekimi.jpg [/img]
[B][I]Sevgili Serhan ikilisi Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yasayın! Birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar Sizinle olsun ![/I][/B] |
[B]Serhan gardaş...
çok geçmiş olsun (gerçi henüz vaktin var...) iyi düşündün mü ???? bak evlilerin durumu ortada.. Evlenenlerin boyu göğe mi ermiş sanki ?? Allahtan bir mani olmaz ise ; bu acılı gününde seni yanlız bırakmamaya çalışacağız !!! ;) :D ;) [/B] |
[B][I]abim allah mesut bahtıyar etsin allah bir yastıkta gocatsın :-) [/I][/B]
|
-->: HaYdİ DüĞüNe...
serhan abicim allah mesut etsin ömür boyu mutluluklar dilerim keşke bende gelebilseydim düğünde çekiceğiniz fotoğraflardan gönderirseniz bana ve serkan abiye çok seviniriz hiç üzülmezsiniz.inş
|
[QUOTE=HakkıTİMUÇİN;158836][B]Serhan gardaş...
çok geçmiş olsun (gerçi henüz vaktin var...) iyi düşündün mü ???? bak evlilerin durumu ortada.. Evlenenlerin boyu göğe mi ermiş sanki ?? Allahtan bir mani olmaz ise ; bu acılı gününde seni yanlız bırakmamaya çalışacağız !!! ;) :D ;) [/B][/QUOTE] [B] [B]hakkı gardaş bu sözler sen söyliyosun ...beni konuşturma ....:D :D :D[/B][/B] |
tek isteğim o düğüne gelmek inşallah gelecem o mutlu gününde yanında olacağım.
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]ALLAH HAYIRLI UGURLU ETSIN MUTLULUK DOLU BIR HAYAT TEMENNIMIZLE BIR YASTIKDA KOCASINLAR[/COLOR][/CENTER][/B]
|
GENNC KARDESLERIME SONSUZ MUTLULUKLAR.ALLAHTAN SAGLIK SIHAT VE BIR YASTIKTA KOCAMALARINI DILIYORUMM...
|
[B]Allah izin verirse düğünde olacağım...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:43. |