![]() |
Sivas Spor'umuzun şampiyonluk kaseti ve CD si 10 gün içinde çıkacaktır bütün taraftarlarımızın ilgisine.. Geliri kulubümüzedir.. Desteklerinizi bekliyoruz
|
[quote=muratsahin]Sivas Spor'umuzun şampiyonluk kaseti ve CD si 10 gün içinde çıkacaktır bütün taraftarlarımızın ilgisine.. Geliri kulubümüzedir.. Desteklerinizi bekliyoruz[/quote]
[b][color=darkblue][size=4]OH BEE SONUNDA BİZİMDE BİR KASETİMİZ OLACAK.BU HAYIRLI HABERİ BİZE VEREN MURAT ŞAHİNE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.[/size][/color][/b] |
[color=red]İnşallah içinde halay da vardır :lol: [/color]
|
arkadaslar CDé yada kasetti alalim :wink:
|
[size=5][i][b]+1967[/i][/b][/size]
|
Sivas Sporumuzun.. Sivas ilçeleri ve köylerinin haritası arka yüzünde Türkiye haritası.. Takımımızın Futbolcuları-teknik heyeti ve yönetim kurulunun resimleri ile beraber basılmış Sivas Spor Resmi ürünüdür. 10 YTL'ye satışa sunulmuştur... Ulaşabileceğiniz numaralar:
Murat Şahin : 0532 256 47 15 Süleyman Köse : 0532 735 58 30 |
Arkadaslar Sivasspor CD'si yurtdisinda da satisa cikacak mi? Herkese selamlar...
|
DAHA NE KADAR BEKLİYECEZ BİLMİYOM Kİ...NE ZAMAN ÇIKIYOR..
|
[quote=muratsahin]Sivas Sporumuzun.. Sivas ilçeleri ve köylerinin haritası arka yüzünde Türkiye haritası.. Takımımızın Futbolcuları-teknik heyeti ve yönetim kurulunun resimleri ile beraber basılmış Sivas Spor Resmi ürünüdür. 10 YTL'ye satışa sunulmuştur... Ulaşabileceğiniz numaralar:
Murat Şahin : 0532 256 47 15 Süleyman Köse : 0532 735 58 30[/quote] [b][size=4]Murat baskanım ; Bu harika bir haber...Teşekkür ediyoruz Ancak Sivas dışındaki hemşerilerimiz bu cd.yi nereden temin edebilir tüm illerde özelliklede İstanbulda satılacakmı ?? Bu bilgileride yayınlarsanız cok iyi olur[/size][/b] |
hep destek tam destek
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59. |