![]() |
SİVASTAN HASAN ÖZER VE YUSUF ŞİMŞEK ŞOV.........Sivasspor 1.Ligin tecrübeli oyuncularını birbiri ardına transfer ediyor daha önce Tayfun Türkmen,Alex Iordanov ve Hasan Uğur'u renkleine bağlayan Sivasımız şimdide Hasam Özer ve Yusufla anlaşmak üzere..
1.Ligin kaliteli oyuncularından olan Hasan Özer'in bonservisi elinde bulunuyor.Yusuf için Aziz YILDIRIM ile görüşmelere başlayan Başkanımız anlaşma zemininin olduğunu tüm taraftarlarımıza duyurdu.Hedef 1.Ligde kalıcı Sivas yaratmak..Herşey Sivas için.. |
HASAN ÖZERİN İNGİLTREDE YETİŞMİŞ İİ BİR FUTBOLCU OLDUGUNU BİLİYORUZ.GÜRÜNLÜ BİR ARKADSIM KENDİSİNİ TANIYORDU İNGİLTEREDEN.BELKİ HASANDA SİVASLIDIR KİM BİLİR.ŞİMDİ SİVASLILARIN ORTAYA CIKMA ZAMANI.
|
:P SIVASSPOR HASAN ÖZERI ALIRSA FORVET SIKINTISI YASAMAYIZ ARKADASLAR MOHAMMED ILE BIRLIKTE TAKIMIMIZI SIRTLARLAR
|
İNŞALLAH BU HABERLER DOĞRUDUR...
|
abi süper transfer bunlar yaa insallah dogrudur haa
|
[quote=sivasli_murat_58]SİVASTAN HASAN ÖZER VE YUSUF ŞİMŞEK ŞOV.........Sivasspor 1.Ligin tecrübeli oyuncularını birbiri ardına transfer ediyor daha önce Tayfun Türkmen,Alex Iordanov ve Hasan Uğur'u renkleine bağlayan Sivasımız şimdide Hasam Özer ve Yusufla anlaşmak üzere..
1.Ligin kaliteli oyuncularından olan Hasan Özer'in bonservisi elinde bulunuyor.Yusuf için Aziz YILDIRIM ile görüşmelere başlayan Başkanımız anlaşma zemininin olduğunu tüm taraftarlarımıza duyurdu.Hedef 1.Ligde kalıcı Sivas yaratmak..Herşey Sivas için..[/quote] NE ZAMAN GERCEKLESTI BU TRANSFERLER?NEDEN KIMSENIN HABERI YOK?BIZIMLE KAFAMI BULUYORSUN GOZUM? AMA UMARIM BU TRANSFERLER GERCEKLESIR |
sağlam bi kaynaktan aldığım habere göre sebattan 4 oyuncu sivasspor a geliyormuş bayram toysal ve sedat bayrak bana söylenen iki isim..
|
yaa arkadaşlar biz bu transferlerlemi uefaya gidecez şayet bu bahsedilen futbolcuklar olursa bence biz ligden düşerizzz ismi geçen isimlerden ben sadece yordanov murat hacıoğlu ve konyadan tayfunu mantıklı buluyorum diğerleri bi iş yapmaz heleki ligden düşen sebattan 4 oyuncu almakda nerden çıktıı off yaa çok kalitesiz isimler atılıyor ortaya inşallah olmaz onlar...hasan özer çok başarısızdı bu sene
|
insallah dogrudur
|
Gardaşlar ağzınızdan bal damlıyo haydi hayırlısı 8)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37. |