SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BALİLİ TÜRK OLACAK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8694)

rguler 17.10.2006 15:45

BALİLİ TÜRK OLACAK

Balili Türk olacak

Kayserisporlu taraftarların daha önce bu kulübün formasını giyen Balili’ye saygısızlık ettiğine dikkat çeken Uygun, "Türk vatandaşı olmak isteyen, ülkemizi çok sevin bir insana bu denli hakaret edilmesi doğru değil. Bütün bunları tüm Kayseri camiasına maletmek istemiyorum. Ama el ele vererek bir avuç kendini bilmeze haddini bildirmeliyiz" yorumunu yaptı.

Uygun, sporda her zaman barışı temsil eden Balili’nin Sivas’ta çok sevildiğini anlatarak, "Yönetim olarak bu konuyu değerlendirdik. Balili’nin Türk vatandaşı olmasını saygı ile karşıladık. Gerekli işlemlere başlayacağız. En kısa zamanda Balili’yi Türk vatandaşı olarak oynatacağız. Sivasspor ile her zaman ilkeli davrandık. Bundan sonra da aynı yoldayız" dedi.

arabaci 17.10.2006 15:47

--->: balili türk oluyor

inşallah olur. böylece 1 yabancı daha alabiliriz

son58 17.10.2006 16:05

--->: balili türk oluyor

helal olsun sana balili.tebrik ediyorum seni.ağlamak istiyorum

yigido_furkan 17.10.2006 16:25

-->: Balili TÜRK Oluyor...

cok iyui olur hem yabancı oyuncu 1kısılık yer olur

cemal58yiğido 17.10.2006 16:59

--->: Balili TÜRK Oluyor...

evet yabancı kontejyanında bir boşluk olur hem orayada balilinin yanına birini alırız

Dağcı 17.10.2006 17:01

Balili TÜRK Oluyor...

Adı : [B]Ali[/B]
Soyadı: [B]BAL[/B]

Bu sayede milli takım'a da gider...

abdullah58 17.10.2006 17:58

GÖKHAN BOZKAYA VE HAKAN BAYRAKTAR KADRO DISI KALMIS DOGRUMU ARKADASLAR
KANAL7. COM DA OKUDUMDA
BEYPINARLI YIGIDO

yerliturkuaz 17.10.2006 18:27

Bir israillinin böyle bir davranışta buylunması taktirle karşılanmalı güzel bir olay olur türk vatandaşlığına geçmesi balilinin

birisi58 17.10.2006 18:40

[QUOTE=rguler;159827]Balili Türk olacak

Kayserisporlu taraftarların daha önce bu kulübün formasını giyen Balili’ye saygısızlık ettiğine dikkat çeken Uygun, "Türk vatandaşı olmak isteyen, ülkemizi çok sevin bir insana bu denli hakaret edilmesi doğru değil. Bütün bunları tüm Kayseri camiasına maletmek istemiyorum. Ama el ele vererek bir avuç kendini bilmeze haddini bildirmeliyiz" yorumunu yaptı.

Uygun, sporda her zaman barışı temsil eden Balili’nin Sivas’ta çok sevildiğini anlatarak, "Yönetim olarak bu konuyu değerlendirdik. Balili’nin Türk vatandaşı olmasını saygı ile karşıladık. Gerekli işlemlere başlayacağız. En kısa zamanda Balili’yi Türk vatandaşı olarak oynatacağız. Sivasspor ile her zaman ilkeli davrandık. Bundan sonra da aynı yoldayız" dedi.[/QUOTE]

ey bulent bey siz kayserı ile dostlugu devam ettırın adamlarda gelsin senın topcuna 90 dakka kufur etsınler sende öp basına koy devam devam...

balılıye gelınce bize pek bi faydası olmaz galıba ya yarıda gider yada sezon sonu :D pek ii oynamasa bari :P şaka tabi cok ii olmus

CÜSSKB-Aynur 17.10.2006 21:18

[QUOTE=rguler;159827]Balili Türk olacak

Uygun, sporda her zaman barışı temsil eden Balili’nin Sivas’ta çok sevildiğini anlatarak, "Yönetim olarak bu konuyu değerlendirdik. Balili’nin Türk vatandaşı olmasını saygı ile karşıladık. Gerekli işlemlere başlayacağız. En kısa zamanda Balili’yi Türk vatandaşı olarak oynatacağız. Sivasspor ile her zaman ilkeli davrandık. Bundan sonra da aynı yoldayız" dedi.[/QUOTE]

Balili Kayseri de oynarken bu kadar popüler değildi. Sivasspor da kendini gösterme şansı buldu. Bence Kayseri yi çileden çıkaranda bu.

Hayırlı olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:14.