![]() |
SİVASSPORDAN GOL KRALI ÇIKAR MI?
Takımımız şu an için şampiyonluğa oynamadığı ortada ama takımımızdan acaba bir gol kralı çıkabilir mi?
Şu an için oynanan 9 karşılaşmada Musa Kuş attığı 3 golle Sivassporumuzun en golcü ismi oldu. Süper Lig de şu an en golcü isim ise Fenerbahçe'den Alex de Souza ve Gaziantepspordan Diawara. Bu gol krallığı yarışında Sivassporumuzdan Andersson Dos Santos, Pini Feilx Balili ve Musa Kuş'un gol krallığı yarışını zorlayabilirler düşünüyorum. Bana kalırsa Sivasspordan bir gol kralı çıkarma zamanı geldi. |
--->: SİVASSPORDAN GOL KRALI ÇIKAR MI?
Bu arada şunuda ekleyeyim Alex de Souza ve Diawaranın 7'şer golleri var, bunu eklemeyi unutmuşum...
|
Çok zor kardeş çok zor gecen senede bu senede yaptığımız maçlara bak en farklı skor diyarbakır maçı onun haricindeki skorlara bakarsak Gol kralı çok zor çıkar.
|
keşke çıksaydı yav sana katılıyorum hakandemirezen kardeş çok zor çıkması
|
Evet arkadaşlar size de katılmamak mümkün değil, özellikle bu sezon maçlarda çok zor gol buluyoruz, ama ben yinede ümidimi kesmiyorum ve inşallah bir gol kralı çıkarırız diyorum.
|
Gol kralı çıkarabilmemiz için ilk önce gol atmamız lazım
|
çok zor be kardeş çünkü ligde baya ii golcülerde var ama olmasıda biraz olsun mümkün
|
-->: SİVASSPORDAN GOL KRALI ÇIKAR MI?
[B]Cok zor oldugu gercek bir ilke de biz imza atalim sivasspordan gol kralinin cikmasini cok istiyorum [/B]
|
bencede çıkmaz hem fazla gol atamıyoruz hemde takım oyunu oynuyoruz herkez gole yakın bizde bu sene imkansız gibi bişey.
|
-->: SİVASSPORDAN GOL KRALI ÇIKAR MI?
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Çok zor biz açık bir futbol oynamıyoruz açık futbol oynadığımız maçlarda da sadece bir futbolcu gol atsın diye uğraşmıyoruz yani takımın içinde desteklediği gol kralı olsun diye çabaladığı biri yok tek düşüncemiz maçları kazanabilmek kimin attığı önemli değil isterse rakip kendi kalesine atsın...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:13. |