![]() |
SİVAS HIRS KÜPÜ
Cuma günü 4 Eylül Stadyumunda lig lideri Vestel Manisaspor’u ağırlayacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Yiğido’da hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor... Sivasspor’da bu hafta oynanacak maçın hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor. Turkcell Süper Lig’inin 11. Haftasının açılış karşılaşması Sivas’ta 4 Eylül Stadyumunda Cuma günü Sivasspor ile Vestel Manisaspor arasında oynanacak. Sivasspor takımı kendi sahasında oynayacağı bu zorlu maç için hazırlıklarını başlatan Kırmızı-beyazlılar çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Pazartesi günü kendi tesislerinde toplanarak Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını başlatan Sivasspor takımı, dün yaptığı idmanla çalışmalarına devam etti. Teknik direktörü Karol Pecze nezaretinde yapılan çalışmalarda Vestel Manisaspor maçında sergilenecek futbolun taktik çalışmalarını yapan Sivasspor takımında futbolcuların morali ise yerinde. Kayserispor karşısında alınan bir puan futbolcuların neşesini de yerine getirirken, Vestel Manisaspor maçı öncesi takımın hırs bürünmesine neden oldu. Sivasspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı taktik çalışma ile tamamlayacak. Cuma günü 20.30’da oynanacak olan Sivasspor-Vestel Manisaspor maçını tecrübeli hakemlerden Fırat Aydınus yönetecek. Hakikat |
--->: SİVAS HIRS KÜPÜ
insallah manisayi yenip ic saha sanssizligimizi kirariz 1-0 olsun bizim olsun
|
Defalarca söyledim yine sölüyorum Sivas bu maçı alırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr başkayolu yok ;)
|
-->: SİVAS HIRS KÜPÜ
bu mac 1-0 olsun bizim olsun..........amin
|
manisayı yenicezzzzzzzzzzzzzzz
inşallaaaaahhhhhhhhhh çok dualar edicem iiiiinşallaaaahhhhh yeneriiizzzzzzzzz amiiinnnnnnnn |
Benim hiç ümidim yok ama belli mi olur karambole falan alırız maçı
|
lideri devirip çikisa geçeriz insaallah
|
[COLOR="Blue"]azim hırs ciddiyet bu 3 lü bir arada oldummu başarılmayacak iş yoturdur yeterki inanın[/COLOR]
|
insallahh yenelimde skor muhim dilllllllll inancim sonsuzz
|
hadi bakalım inşallah bu hırs ankara maçındakinden fazladır, 3-0 olsun bizim olsun inşallah... :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:09. |