![]() |
bence hakan sukur[color=red][/color]
|
[b]kesinlikle pascal nouma[/b]
|
[quote=b1gLoRD][b]kesinlikle pascal nouma[/b][/quote]
O TEK ZATEN PASCALIM BENİM HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK MÜTEVAZİ BİR FUTBOLCU İNSANLIK OLARAK YEMİN EDERİM DÖRT DÖRTLÜKTÜ BEN ONUNLA TANIŞMA FIRSATI BULDUM VE HAYATIMDA BÖYLE BİR ADAM GÖRMEDİM HALEN ÇOK SEVİYOR VEDE ÇOK ÖZLÜYORUM ONU :cry: |
[b]onun gibi hircin ama bir onun kadarda sempatik bi topcunun daha gelicegini hic sanmiyorum..kac sezon gecti ama hala tribunler kotu sonuclarin ardindan pascal nouma seslerini yukseltiyosa bu bosa degildir..hele bunu besiktas taraftari yapiosa hic bosa degildir..
Fransada Dogdu Besiktasli Oldu Helal Olsun Sana Pascal Noumaaaa PASCCAAAAL NOUUMMAAAA OOoOOoooO[/b] |
valla bunu herhalde hiç tartışmaya gerek yok....tabiki HAKAN ŞÜKÜR...Neden diyecek olursanız adamın başarıları ortada;Uefa kupası,türkiye sampiyonlukları,gol krallıkları....oooo daha ne diyim...adam tam bir santfor...onun insanlığınıda çok seviyorum...adam benim gibi çok duygusal..aile bağları kuvvetli...bir tane magazin programında adamın adı çıkmıyor daha ne diyeyim...
|
Genç oluşu, gelecek vaad etmesi efendiliği ile Tuncay Şanlı
|
[quote=serhankaburcuk]valla bunu herhalde hiç tartışmaya gerek yok....tabiki HAKAN ŞÜKÜR...Neden diyecek olursanız adamın başarıları ortada;Uefa kupası,türkiye sampiyonlukları,gol krallıkları....oooo daha ne diyim...adam tam bir santfor...onun insanlığınıda çok seviyorum...adam benim gibi çok duygusal..aile bağları kuvvetli...bir tane magazin programında adamın adı çıkmıyor daha ne diyeyim...[/quote]
HASTA BEŞİKTAŞLIYIM GS DEN TEK BİR FUTBOLCU SEVERİM EFENDİLİĞİYLE ODA ERGÜN PEMBE |
[quote=DisiKartal_58][quote=serhankaburcuk]valla bunu herhalde hiç tartışmaya gerek yok....tabiki HAKAN ŞÜKÜR...Neden diyecek olursanız adamın başarıları ortada;Uefa kupası,türkiye sampiyonlukları,gol krallıkları....oooo daha ne diyim...adam tam bir santfor...onun insanlığınıda çok seviyorum...adam benim gibi çok duygusal..aile bağları kuvvetli...bir tane magazin programında adamın adı çıkmıyor daha ne diyeyim...[/quote]
HASTA BEŞİKTAŞLIYIM GS DEN TEK BİR FUTBOLCU SEVERİM EFENDİLİĞİYLE ODA ERGÜN PEMBE[/quote] Ya aslında bende efendiliğe önem veren bir insanım...Hakan bence gerçekten efendi bir insan tabiki ergünde efendidir... |
9 NUMARA hakan şükürrrrrrrrrrrrr
necati ateşşşşşşşşşşş thomas |
[quote=ForzaSivas]9 NUMARA hakan şükürrrrrrrrrrrrr
necati ateşşşşşşşşşşş thomas[/quote] Yürü bea veysel.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:17. |