![]() |
PECZE:SİSTEMİMİZ BOZULDU
[B]Teknik Direktör Karol Pecze[/B], ''Balili'nin sakatlanıp oyundan çıkması, oyun sistemimizi olumsuz yönde etkiledi. Sivasspor kendisine yakışan mücadeleyi, sahaya tam olarak yansıtamadı" dedi..
Gaziantepspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Pecze, ''Balili'nin sakatlanıp oyundan çıkması, oyun sistemimizi olumsuz yönde etkiledi. Ağır bir sahada futbolcularım galibiyet için mücadele etti. Ortada bir maçtı. Temposu çok düşük olan bu karşılaşmada, Sivasspor kendisine yakışan mücadeleyi, sahaya tam olarak yansıtamadı. Çok üzgünüz. İlerleyen haftalarda daha başarılı olmak için daha fazla çalışacağız.'' dedi. [B]Pedrazzini[/B], futbolcularının Sivasspor maçında iyi mücadele ederek, galip gelmesini bildiklerini belirtti. Maçın öneminin bilincinde olan futbolcularının sahadan galip ayrılmak için elinden geleni yaptığını ifade ederek, ''Çok mutluyuz, önemli bir galibiyet alarak bir üst sıraya çıkmış olduk'' diye konuştu. |
--->: PECZE:SİSTEMİMİZ BOZULDU
Ahhh aHH 3 puan beee az diill şu moruklara da yenildik yaa inş denizliyi yenerizde keyifler yerine gelir pecze soz mu yenecez yoksa maca gelmıyım zaten annem izin vermiyorr: :(
|
-->: PECZE:SİSTEMİMİZ BOZULDU
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Her hafta oyun sistemimizi bı-ozacak birşeyler oluyor nasılsa... Geriye düştüğümüzde bir kere de sistem bozulmasın...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
İSTİKRARSIZLIK DEVAM EDİYOR...
SİVASSPOR BU SEZON İNİŞ ÇIKIŞ İÇERİSİNDE SON ANTEP MAÇI YİNE TAKIMI İNİŞE GEÇİRDİ AMA BUHAFTA DAN SONRA ÇIKIŞA GEÇEĞİMİZE İNANIYORUM ARTIK SERİ GALİBİYETLER ŞART.İKİNCİ YARI BÜTÜN TAKIMLAR DAHA DİRENÇLİ OLACAK.
|
[B][COLOR="Blue"]Evet, gerçekten de Balili takımımız için
çok önemli bir oyuncu...! Hücumdaki itici gücümüz, rakip defansın arkasına çok iyi süzülen, hızlı futbolu, öldürücü son vuruşlar.. vs özellikleriyle tüm rakiplerin korkulu rüyası ve başbelası oluyor. Talihsiz bir şekilde oyundan çıkışı maalesef oyun anlayışımızı ve sistemimizi olumsuz etkiledi. İnşallah, durumu belirtildiği gibi ciddi değildir...! . . .[/COLOR][/B] |
balili sakatlanınca takım hiçbir iş yapamıyorsa işimiz keten helva. sivasspor'un B planı olmaz mı. nerde bu cem karaca, gürol, hakan bayraktar gibi adamlar. önümüzdeki GS, BJK, Trabzonspor maçlarında puanlar alabilecek miyiz. ilk yarıyı en az 20 puanla kapatmalıyız. işimiz zorlaşacak böyle giderse.
|
pecze hocam bence sende var eğer ii bi hoca olsa takımın başında farklı olacak düye düşünüyorum.bu ne istikrarsızlık be abi...
|
[FONT="Arial Black"]pecze klasik mazeretlerine, bahanelerine,yenisini ekleyemiyor,hep aynı yorum aynı açıklama lar devam ediyor,herhalde tercümanın,eline ilk hafta bir metin tutuşturmuşlar aynı şeyleri okuyup duruyor.
bence sivasspor'un başında teknik direktör olmasada bu kadar oynar. [/FONT] |
[B][I][COLOR="DarkRed"][FONT="Trebuchet MS"]Hocam senden su aciklamayi yapmani beklerdim iyi oynadik sansizdik yenildik G.Antebi kutluyorum veya ,Kötü oynadik ve galibiyeti hak etmedik rakibimizi kutluyorum ... galibiyeti. G.antep bizden daha cok istedi kutluyorum Tabiki takimin cok önemli oyuncularinin yerlerini doldurmak kolay olmuyor.. yenmekte var yenilmekte ama her mactan sonra Sistemiz bozuldu !!!!!!diye demec veriyorsun 11 hafta bitti takimda 24 kisilik kadron var böyle durumlarda...Nicin .. ( B plani ) üretmiyorsun diye bir traftar olarak sorma hakkim doguyor ...... [/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkRed"]Hocam senden su aciklamayi yapmani beklerdim iyi oynadik sansizdik yenildik G.Antebi kutluyorum veya ,Kötü oynadik ve galibiyeti hak etmedik rakibimizi kutluyorum ... galibiyeti. G.antep bizden daha cok istedi kutluyorum Tabiki takimin cok önemli oyuncularinin yerlerini doldurmak kolay olmuyor.. yenmekte var yenilmekte ama her mactan sonra Sistemiz bozuldu !!!!!!diye demec veriyorsun 11 hafta bitti takimda 24 kisilik kadron var böyle durumlarda...Nicin .. ( B plani ) üretmiyorsun diye bir traftar olarak sorma hakkim doguyor ...... Yenildigimiz icin bu elestiriyi yapmiyorum Futbolda her sey olur . Ayni demeclerle 11. haftadir biktirdin .!!!!!!!!!Sistemimiz bozuldu !!!!!!![/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24. |