![]() |
DÇ-DİVRİĞİSPOR ALKIŞLANDI
Haftasonunda Çorum deplasmanında zorlu bir maça çıkan ve sahadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Divriği, rakip takım taraftarlarınca alkışlanarak soyunma odasına gönderildi. 6 puan değeri taşıyan maç sonrası,kendi futbolcularına tepki gösteren Çorumspor taraftarı, yönetimi ve teknik heyetide istifaya davet ederken, DÇ Divriğisporlu futbolcularıda alkışladılar.
DÇ Divriğispor Basın sözcüsü Murat Nedim Bozkurt, Çorum deplasmanından çok değerli bir puan aldıklarını belirterek “Hemen altımızda bulunan rakibimizle berabere kalarak aradımızdaki puan farkını korumasını bildik. Son iki maçta topladığımız 4 puan Divriği’nin çıkış içerisinde olduğunu gösteriyor, alınan bir puandan memnunuz” dedi. |
--->: DÇ-DİVRİĞİSPOR ALKIŞLANDI
demirçelik divriğisporun iyi bir mücadele ettiğini duydum.arkanızdayız divriğispor
|
-->: DÇ-DİVRİĞİSPOR ALKIŞLANDI
inş. daha basarılı olurlar her zaman arkasındayız
|
NE DİYELİM BAŞARI HER ZAMAN ALKIŞLANIR...:D :D :D
|
üçüncü lig ikinci grupta yıllardır tutunan ilçemizin takımına başarılar. ama terfi iddiaları yok yanılmıyorsam.
|
divrigisporu yaptıgı mücadeleden dolayı kutluyoruz helal divrigi
|
İLİMİZİN TEK İLÇE TAKIMI DESTEK OLALIM. BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM.
|
-->: DÇ-DİVRİĞİSPOR ALKIŞLANDI
HAYDİ DİVRİĞİ D.Ç ÇIK ŞU 2.LİGDENDE İLERDE SÜPER LİGDE MÜCADELE ETTT
BİZİM KAYSERİDEN NEYİMİZ EKSİKK.ADAMLARIN HER HAFTASI SAHASINDA MAÇ OLUYORRR BENCE SİVASLI BUNU ÇOKTAAAN HAKETTİ BENCE |
DİVRİGİ 3.LIGDE KARDES SENIN DE NE KADAR KONUYLA ILGILI OLDUGUN BELLI OLUYO AYRICA BU YIL LIGE ZOR BASLADI DIVRIGI ELINDE 10 LIRA PARA YOK NEYLE CIKICAK
|
ins daha guzel ve basarılı sonuclarla bızleri guldurmeye devam ederler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:31. |