![]() |
İLGİNÇ BİR ŞEY..
BUSORULARA ÇEVAP VERENLERİN %89'İ AYNI ÇEVABI VERİYORMUŞ BAKALIM BİZDE NE OLACAK.
Dikkat: BU YAZIYI MUTLAKA EN BAŞTAN OKUYUN... SAKIN ATLAMAYIN... Bunu bir arkadaş gönderdi bende burda paylaşayım dedim. Acaba dedikleri doğrumu bakalım... >>> > Simdi... aşağıdaki talimatları olabildigince cabuk yerine >>> > getirin. >>> > >>> > >>> > >>> > Bir hesabı bitirmeden ötekine geçmeyin.. >>> > >>> > >>> > >>> > Yanıtları yazmak veya hatırlamak zorunda degilsin. Sadece >>> > kafadan hesaplayarak çevap ver geç. >>> > >>> > >>> > şaşıraçaksın. >>> > >>> > >>> > >>> > Başla: >>> > >>> > >>> > Aşağidaki toplamlar kaç ediyor: >>> > >>> > 89 + 2 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 12 + 53 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 75 + 26 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 25 + 52 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 63 + 32 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Biliyorum! Hesap yapmak zor iş, ama neredeyse bitti... >>> > >>> > >>> > Hadi. tek bir tane daha... >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > ! >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > 123 +5 >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > ÇABUK! BİR RENK VE BIR ALET DÜŞÜN! >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Aşağıya devam et... >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Biraz daha... >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> > Aklına ne geldi? renk ve alet çevap yaz. __________________ |
-->: İLGİNÇ BİR ŞEY..
[COLOR="RoyalBlue"]mavi-tornavida[/COLOR] şimdi çoğunluğun aklınada aynı renk ve aletmi gelecek ilginç valla
|
abi bu ne ya hiç bişi anlamadım ama aklıma kırmızı bi araba geldi
|
--->: -->: İLGİNÇ BİR ŞEY..
[QUOTE=kadir10;162825]abi bu ne ya hiç bişi anlamadım ama aklıma kırmızı bi araba geldi[/QUOTE]
kardeş çok basit anlamayacak bir şey yokki sayıları tolayıp,sonunda ilk aklına gelen renk ve aleti yazacaksın. genelde çıkan rengi ve aleti daha sonra yazacağım. |
tamam abicim sonucu beklicem herkez ne yazıcak bakalım
|
kırmızı- kalem.
De ben de bişey anlamadım sayıları aklımdan topladım ne alaka anlayamadım neyse bekleyelim.. |
Renk Kırmızı ama, alet aklıma gelmedi;)
|
--->: İLGİNÇ BİR ŞEY..
renk olarak kırmızı geldi alet olarak saz geldi
|
--->: İLGİNÇ BİR ŞEY..
[FONT="Arial Black"]bende ilk bakdığımda renk kırmızı,alet pense olarak aklıma geldi.
sayıların toplamının doğru olup olmadığı önemli değil,kısaca bakıp gecin am hiç birini atlamadan.[/FONT] |
kırmızı ferrariv .
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:15. |