![]() |
[url]http://www.deathclock.com/[/url] bu linke tıklayın ve ölüm tarihinizi öğrenin...
dipnot:tabiikide gerçek değildir...8 yaşından ufaklar için zararlı olabilir :D |
18 haziran 2063 pazartesi çıktı benimki :D 74 yaş :D iii ya baya bi yaşıcaz
|
[size=7][color=red]yok canım daha neler...bana 2075 diyo...91 yaşına kadar!!![/color][/size]
|
Monday, October 18, 2055
:cry: :cry: :cry: :cry: YASIK olacak[b] bana [/b] :roll: |
[size=6][color=red][b]20 mayıs 2075[/b][/color]
[color=blue][b] 94 yaş diyor be :( :( :( bu dünyada yaşayıpta ne yapacağım bu kadar :( :( :evil: not: yakup sen benim doğum günümde ölecekmişşin :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
osman abi sen benden 20 yaş daha fazla yaşıyacaksın..nasıl iştir bu :) ? gerçekten böle bişi olsaydı nekadar kötü olurdu ya ..ölüceğin günü bilerek yaşamak !!
|
[quote=türkçerap_yakup]osman abi sen benden 20 yaş daha fazla yaşıyacaksın..nasıl iştir bu :) ? gerçekten böle bişi olsaydı nekadar kötü olurdu ya ..ölüceğin günü bilerek yaşamak !![/quote]
[size=6][b][color=blue]YOK BEN HAKKIMI SANA VEREYİM SEN KULLAN :lol: :lol: :lol: WALLA İYİ OLMAYACAGI İCİN BİLİNMEMESİ DAHA UYGUN GÖRÜLMÜŞ DEMEKKİ :!: :!: :!:[/color] [/b][/size] |
hepimizi gömücek bu osman abi :D lülülü seni kaç senesinde uğurluyoruz ?? :)
|
[size=6][color=red][b]Hayret valla Osman Sigarada iciyoooo :( hemde lokomotif bacasi gibi :D[/b][/color][/size]
|
2069 söyledi bana ne belli yaa hadi yarin kazada öldüm herkese uzak bi tarih söylüyor hikaye inanmayin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:24. |