![]() |
Beşiktaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[CENTER][B][I]
Denizli yenilgisinden sonra Besiktasla yapacagimiz Deplasman karsilasmasinda puan almayi umut ediyorum Insallah bu mactan puanla döneriz. gerci biraz zor ama :D TAHMINIM : [IMG]http://www17.mackolik1.com/img/logo/buyuk/3.gif[/IMG] Besiktas:1 [IMG]http://www17.mackolik1.com/img/logo/buyuk/446.gif[/IMG] SİVASSPOR:2[/I][/B][/CENTER] |
--->: Besiktas/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
İYİ BİR OYUN SERGİLEMEMİZ GEREKİYOR.KARŞIMIZDA BEŞEİKTAŞ GİBİ GÜÇLÜ BİR TAKIM OLSADA ORDAN PUAN ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR.BUNDAN SONRAKİ YENİLGİLERE DAHA DAYANAMAYIZ.BAŞLANGIÇ OLSUN BU MAÇ.
1 PUAN ÇIKARTIRIZ DİYORUM. BJK:1 SİVASSPOR:1 |
-->: Besiktas/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]sivasspor ters takım kardeşim bence üç ihtimalli maç ama benim aklımdan geçen skor ve sonuç.
[COLOR="Black"]Beşiktaş..........2 [COLOR="Red"]Sivasspor.........2[/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] |
YENERSEK VE YA 1 PUAN ALIRSAK SUPRIZ OLMAZ BUYK MACLARDA IYI OYNUYORUZ
|
sivas büyük maçlarda iyi konsantre oluyor.birde beşiktaşın gidişatı kötü beşiktaş 0-1 sivas
|
[QUOTE=CAGLAYAN;163612]Besiktas/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Denizli yenilgisinden sonra Besiktasla yapacagimiz Deplasman karsilasmasinda puan almayi umut ediyorum Insallah bu mactan puanla döneriz. gerci biraz zor ama :D TAHMINIM : Besiktas:1 SİVASSPOR:2[/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Abi bencede denizli yenilgisinden sonra beşiktaş gibi güçlü bitakım sağlam bi kadroyla işimiz zor gibi :( ama biz yine gönülden geçeni yazıcaz buraya :D Sivassporum :2 Beşiktaş :1[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
-->: Besiktas/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=diadora;163625][COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]sivasspor ters takım kardeşim bence üç ihtimalli maç ama benim aklımdan geçen skor ve sonuç.
[COLOR="Black"]Beşiktaş..........2 [COLOR="Red"]Sivasspor.........2[/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] evet kardeş seninde dediğin gibi [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] çok sakat bir takım [COLOR="black"]BEŞİKTAŞ 0[/COLOR] [COLOR="red"]SİVASSPOR 1[/COLOR] |
insallah yeneriz cok lazım üç puan
|
Buraya kadar çıkmış bir BJK dan puan almak çok zor, ama çıkmayan candan ümit kesilmez misali yinede:
Beşiktaş:1 Sivasspor:1 |
bu maçı 2-1 alacağız....:) :) :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49. |