![]() |
[size=6][b]değerli sivaslı gardaşlarım
ben biraz içimi dökmek istiyorum bu topici bizans takımlarını eleştirmek için açıyorum bakın şuan türkiye süper liginde fb şampiyon oldu. 2.ligdede sivasımız şampiyon oldu bence asıl şampiyon yani türkiyenin bu sene gerçek şampiyonu sivastır çünkü elindeki kadroyla ve maddi gücün kısıtlı olması nedeniyle elindeki kadroyla şampiyon olmasını bildi. dönelim diğer şampiyom bizans takımına bir sürü para harcadı yabancı oyuncularla şampiyon oldu. sonrada seviniyorlar ulan o para sivasta olsa sivas dünkü finalde final oynardı beee. bu bizans takımları yüzünden anadolu takımlarının şampiyonluğu engelleniyor hepsi şaibe ile lige gölge düşürüyorlar düşünün bakalım onlardaki para bütün kulüplerde olsun bakalım ben o zaman görrüm onların içler acısı halini hepsi düşmekten kurtulmak için top oynarlar ve gerçek şampiyonlar ortaya çıkar işte o zaman anadolu takımları ortaya çıkar bizans yok olur ama malesef durum böyle olmadığı için bizans para ile altyapısı sağlam futbolcular alıp şampiyon oluyorlar ama bekle ulan bizans sivasla birlikte diğer anadolu kulupleride ayağa kalkacak ve bizans sona erecek[/b][/size] |
ARKADAŞIM O KADAR GÜZEL YAZMIŞSINKİ KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM.
|
BU YAZIYA SADECE İMZA ATILIR.+1967
|
[size=6][b]saolun ben gerçekleri yazdım umarım herkes bu gerçkleri görürde vevap yazar[/b][/size]
|
bencede çok güzel bir yazı ama bazı noktalara dikkat etmek egrekir istanbulu bizansa benzetmemek lazım çünkü orası biizm topraklarımız ve zamanında hakkımızla ve kanımızla kazandık bu toprakları.bir çok şehit vererek almış olduğumuz topraklarımız anamızın ak sütü gbi hella ve bizimdir...istanbul bizans değil türkiyemin en nadide toprakalarıdır...
polemiğe girmeyelim...yanlış anlaşılmasın sadece daha özentili olalım.Ama yazıdaki diğer ehrşeye katılıyorum... |
ben burada uzun süredir kaygılandığım bir konuyu dile getrmek istiyorum. haa bugün ha yarın derken şimdi tam sırası olduğunu düşünüyorum. bu yazıdaki her şeyi anlıyorum da BİZANS tabirini anlamıyorum ve müthiş bir rahatsızlık duyuyorum bu durumdan. ne demek yani BİZANS takımları. o bahsettiğiniz yer ne BİZANS ne konstantinopolis. orası bizim güzide ülkemizin en müthiş şehri ve kıyamete kadar da bizim. lütfen artık bu tabiri ortadan kaldıralım. lütfen kimse gücenmesin. serkan gardaşım sözüm kesinlikle sadece sana değil. çünkü uzun süredir bu devam ediyor. rahatsızlığımı anlıyacağınızı umarım.
TABİKİ GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPOR... |
eğerki biz bile istanbulu bizans olarak görürsek o zaman düşünsenize yunanlar istanbul hakkında neler düşünüyorlardır...
Kıbrısımız zaten elden gidiyor.Hükümet sessiz kalıyor.Bu gibi durumlar çok üzücü.Lütfen İstanbul Türkiyenin en güzel şehirlerinden biridir ve bizimdir... |
[quote=senarist]eğerki biz bile istanbulu bizans olarak görürsek o zaman düşünsenize yunanlar istanbul hakkında neler düşünüyorlardır...
Kıbrısımız zaten elden gidiyor.Hükümet sessiz kalıyor.Bu gibi durumlar çok üzücü.Lütfen İstanbul Türkiyenin en güzel şehirlerinden biridir ve bizimdir...[/quote] +İMZA |
gardaş çok güzel yazmışsınn eline sağlıkk
|
ya gardaş ne güzel yazmışsın ya bıktık bu istanbul takımlarından inşallah biz yıkacağız istanbul imparatorluğunu bu sezon
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |