SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   sivasspor un transfer listesinin başında wederson,jawa.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=895)

yasin_58 26.05.2005 19:43

Sivasspor Transfer Komitesinin görüşmelerde bulunduğu yabancı transferlerin ise 4 tanesinin şuanda Türkiye’de Süper Ligde oynayan futbolculardan oluştuğu öğrenildi. Sivasspor Teknik heyetinin Yabancı futbolcuları Türkiye’den tercih etmesinin nedeninin ise iklim şartlarının ve Türkiye’ye ayak uydurması olduğu bildirildi. Türkiye’den 4 yabancı futbolcu ile görüşmelerini devam eden transfer komitesinin Romanya’dan da bir çok futbolcu ile görüşmeler içerisinde olduğu öğrenildi.

Sivasspor’un yabancı transfer listesinde bulunan futbolcularından bazıları ise Ankaraspor’dan Jawa, Wederson Beşiktaş’tan Ahmet Hassan’ın gibi futbolcuların yer aldığı öğrenildi...

kaynak hakikat gazetesi

DJMuRaT 26.05.2005 19:56

[i][b]inşallah[/i][/b]

sivasli_tufan 26.05.2005 19:59

wederson ile jaba yi vermezler kardes zannetmiyorum besiktas ahmet hassani dusunmuyor o olabilir.

yasin_58 26.05.2005 20:01

valla kardeş ben hakikat gazetesinin yalancısıyım :D

tanju_58 26.05.2005 20:17

gardaş ben de ahmet hassan ı çok istiyorum sivasspor a ama beşiktaşın bırakıcanı sanmıyorum jaba ve wederson da mukemmel futbolcular ama ankara da onları bırakmaz jaba ankarasporun en cok gol atan ısmı wederson da en etkılı futbolcularından bence ankara bırakmaz ama gelseler muhteşem olur ama bizim yöneticilerimiz türkiyeden futbolcu alcaklarsa su ıkı ısmı alsınlar bence (krıta,kais samsunspor)bunlarda muhtesem futbolcular

serhankaburcuk 27.05.2005 21:55

[quote=yasin_58]Sivasspor Transfer Komitesinin görüşmelerde bulunduğu yabancı transferlerin ise 4 tanesinin şuanda Türkiye’de Süper Ligde oynayan futbolculardan oluştuğu öğrenildi. Sivasspor Teknik heyetinin Yabancı futbolcuları Türkiye’den tercih etmesinin nedeninin ise iklim şartlarının ve Türkiye’ye ayak uydurması olduğu bildirildi. Türkiye’den 4 yabancı futbolcu ile görüşmelerini devam eden transfer komitesinin Romanya’dan da bir çok futbolcu ile görüşmeler içerisinde olduğu öğrenildi.

Sivasspor’un yabancı transfer listesinde bulunan futbolcularından bazıları ise Ankaraspor’dan Jawa, Wederson Beşiktaş’tan Ahmet Hassan’ın gibi futbolcuların yer aldığı öğrenildi...

kaynak hakikat gazetesi[/quote]

[size=7][b][i]Gardas jaba ve titayı vermezler zannetmiyorum bu futbolculara büyüklerde talip çünkü ama inşallah bize gelirler hayırlısı...[/i][/b][/size]

sivaslihakan 27.05.2005 23:44

ya kardesim herkes kafadan bisey atiyor lütfen dogruluk derecesini bilmeden buraya haber yazmayin kimse yaniltmaya hakkiniz yok yalan haber istemiyoruz

SivasliErhan 28.05.2005 00:21

BJK dan Berkant i da alsak iyi olur....Galatasaray dayken cok iyi isler yapmisdi simdi ise BJK da forma sansi bulamiyor...ve Berkant sezon biti an gönderilicekmis.....bizimkiler bence bu oyuncuyla bir temasa gecsinler..!

ve Fatih Akyel

Sivassporun iyi bir defans icin Fatih Akyel len de temas kurulsa iyi olur isiz gücsüz su an ve cokta ucuza gelir !

BekirBayrak 28.05.2005 09:55

Arkadaslar bu sozu gecen futbolcular SİVASSPOR umuza buyuk guc katacakları kesın lakın olmayacak duayada amın demeyelım
ve sunu demeden gecemeyecegım
bırakın taraftarın futbolcu tranferını bunu en ıyı sekılde yonetım yapacaktır bızlere layık olan futbolcuları bulup takımımıza kazandıracaklardır
Her zaman heryerde en büyük SİVASSPOR

58BJK58 28.05.2005 11:16

arkadaslar bilghisayarinda sivassporun sarkilari olan varsa bana gönderebilirmi ? msn adresi [email]hakan__kavak@hotmail.com[/email]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:23.