![]() |
UYGUN´LA İLK İDMAN
[img]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/344-06116123416bg.jpg[/img]
Sivasspor, Salı günü Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde Bülent Uygun yönetiminde başladı. Sakatlığı süren Servet Çetin, antrenmanı yarıda keserek, kondisyon salonunda çalışmasını sürdürürken, geçen hafta süresiz kadro dışı bırakılan Gökhan Bozkaya, Hakan Bayraktar ve diğer tüm futbolcular çalışmalara katıldı. Kondisyon ağırlıklı yaklaşık 2 saat süren çalışmada, futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Karol Pecze ile yollarını ayırdıklarını ve yönetimin tam yetkiyi kendisine verdiğini kaydeden Uygun, verilen görevin üstesinden geleceğini söyledi. Göreve getirilmesinden sonra ilk iş olarak daha önce süresiz kadro dışı bırakılan Gökhan Bozkaya ve Hakan Bayraktar'ın tekrar takıma alınmasını yönetime sunduğunu ve kabul edildiğini kaydeden Uygun, Sivasspor'da teknik direktör olmasında hiçbir problemin olmadığını da söyledi. |
--->: UYGUN´LA İLK İDMAN
yeni hocamizla daha iyi seyler yapariz isallah
|
Ligde yenemedik bari kupada yenelim Feneri. Ama karşımızda çok formda bir fener var
|
-->: UYGUN´LA İLK İDMAN
İNŞALLAH BAŞARILI OLUR.AMA ARKADAŞLAR ZATEN BÜLENT UYGUN DEVAMLILIIĞI OLMAYACAKTIR.YÖNETİM BELKİ Bİ KAÇ MAÇ BELKİDE İLK YARININ BİTİMİNE KADAR UYGUNLA DEVAM EDECEKTİR.AMA 2. YARIYA BAŞLAMADAN KESİNLİKLE Bİ HOCA GELECEKİR TAKIMA.YOKSA SENE SONUNA KADFAR UYGUNLA GİDERSEK DÜŞERİZ LİGDEN.
|
UYGUN´LA İLK İDMAN
[B][COLOR="Red"]Bülent Uygun aradığı fırsatı buldu. Bir denemediği teknik direktörlük kalmıştı. Onu da bizde deneyerek tecrübe edecek.
Yönetim'in arkasında neden bu kadar durduğunu hala çözemedim doğrusu?[/COLOR][/B] |
-->: AYIPTIR ARTIK
[B][COLOR="Navy"]BÜLENT UYGUN YARDIMCI OLSAYDI ANLARDIM AMA ADAM MENEJER BİR DEFA ONUN ALACAĞI HER FUTBOLCUYA ARTIK İKİ KERE ŞÜPHEYLE BAKARIM.
BURASI DENEME TAHTASI OLMAMALI. BÜLENT UYGUN'UN CV'SİNE EKLEYECEĞİ YERDE OLMAMALI İNŞALLAH ENKISA ZAMANDA BU YANLIŞTAN YÖNETİM DÖNERDE TARAFTARI KARŞISINA ALMAZ. BENİM ANLAMADIĞIM BİR KONU DA YÖNETİME GELENLER TARAFTARI SUÇLAR DEMEÇLER VERİYOR "SİVASLI TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMASI LAZIM HERŞEYİ BİZDEN BEKLEMESİN"DİYORLAR ,BULUNULAN MAKAMA SEÇİMLE İSTİYEREK GELDİLER.HAYATLARINDA YAPAMAYACAKLARI KADAR KENDİ REKLAMLARINI YAPTILAR BİR FİKRET ÜNSALI KİM TANIRDI VEYA DİĞERLERİNİ. BURAYA GELDİYSENİZ BÖYLE SÖYLEMLERDE BULUNMAYACAKSINIZ.ORAYA KİMSE KİMSEYİ SİLAH ZORUYLA GETİRMEDİ. KİMSE KUSURA BAKMASIN BU TÜR KONUŞMALAR SADECE SİVAS CAMİASINDA..... BÜLENT UYGUN ; YÖNETİM DOĞRUYU BULANA KADAR LÜTFEN BEKLEME AYRIL SEN ZATEN TARAFTARIN GÖZÜNDE KREDİNİ BİTİRDİN ,YAZIK ETME KENDİNE 2-3 HAFTALIK TEKNİK DİREKTÖRLÜK SEVDASINI BİTİR ARTIK........[/COLOR][/B] |
hadi hayırlısı.Allah yrdımcımız olur inşallah.Sivasımıza yürekten başarılar
|
Bence taraftarımızın biraz sabırlı olması gerekir. önümüzdeki altı gün içerisinde iki büyük takımla karşılaşacağız.
Fener ve Beşiktaş maçlarından alacağımız sonuçlar hem takımın hem de Bülent Uygun'un gidişatını belirleyecek. Taraftarımıza düşen görev bu zorlu dönemeçte takıma sahip çıkmak; Bülent Uygun dahil bütün ekibe destek vermektir. Bakalım önümüzdeki altı gün sonunda yüz ifademiz nasıl olacak?!.... Bu arada Salı günü stadımızdaki maçta taraftarın tutumu ve desteği hiç şüphesiz takımın gidişatına yön verecektir. Şimdi herzamankinden daha fazla destek zamanı... Haydi yiğido.... |
ARKADAŞLAR TAKIMIN DURUMU ORTADA ÖNÜMÜZDE İKİ ZOR MAÇ VAR İÇİNİZDEN KAÇ KİŞİ CESARET EDİP TEKNİK DİREKTÖR OLABİLİR BU ŞARTLARDA KAÇ TEKNİK ADAM GÖREVİ KABUL EDEBİLİR BENCE TÜRKİYEDEN HİÇBİR TEKNİK ADAM ŞU ANDA SİVASI KABUL ETMEZ KABUL ETSEDE DÜNYANIN PARASINI İSTER BENCE BÜLENT HOCA BU ZOR GÖREVİ KABUL EDEREK SİVASI NE KADAR SEVDİĞİNİ GÖSTERDİ BU GÖREVİ KABUL EDEREK KENDİNİ ATEŞE ATTI İLK KARŞILAŞACAĞI EKİP FENERBAHÇE İKİNCİ EKİP BEŞİKTAŞ VE MENAJERLİK YAPMAK VARKEN TAKIM SAHİPSİZ KALMASIN DİYE ADAM KENDİNİ ATEŞE ATTI BENCE BİRLİK ZAMANI ŞU ANDA TEKNİK PATRON O VE YENİ BİRİ GELENE KADARDA O OLACAK BİZİM GÖREVİMİŞZ TAKIMA SAHİP ÇIKIP GERÇEK TARAFTAR OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK
|
bülent uygun dan başka arternatif yok zaten bakarsın takım iyi gidiyor bu işi beceriyor devamlı kalır, bülent uygun gibi fedaker adamı bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz, bir çok sivaslıdan iyi!!!!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:46. |