SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GELECEKTEN UMUTLUYUZ. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8978)

SivasSpor.Com 07.11.2006 13:35

GELECEKTEN UMUTLUYUZ.

Başkan Mecnun Odyakmaz, Karol Pecze'nin görevden alınmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Bülent Uygun'a güvendiklerini belirterek, "Bülent Uygun, Sivasspor'un başında kalıcı olarak hizmet edecektir" dedi.

Bülent Uygun'a güvenlerinin tam olduğunu ve yönetim olarak kendisine her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Odyakmaz, "Teknik Direktör Karol Pecze ile istediğimiz verimi alamayacağımızı düşünerek medeni insanlar gibi konuşarak karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Ben her zaman istikrardan yana olan biriyim. Ancak bize beklemenin zaman kaybedeceğini düşündüm. İçimizden birini, Sivasspor'un bugünlere gelmesinde büyük payı olan menajerimiz Bülent Uygun'u tam yetkiyle takımın başına getirdik. Bülent Uygun geçici olarak değil, Sivasspor'un başında kalıcı olarak hizmet edecektir" dedi.

Tribündeki seyirci sayısının azalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Odyakmaz, "Maddi sıkıntılarımız elbette var. Bunları yönetim kurulumuzla aşmaya çalışıyoruz. Tribünlerdeki seyirci azalması şu an Türk futbolunun sorunudur. Son yıllarda tribünlerde yaşanan olaylar taraftarın karşılaşmalara gelmesini engelleyen faktörlerden biridir" dedi.

Sivasspor'un maddi sıkıntıdan kurtulacağını da belirten Odyakmaz, "Sivasspor, yaşadığı bu sıkıntıları mutlaka aşacaktır. Birçok büyük takımın istediği Servet'i şu an satmayı düşünmüyoruz. Ancak Sivasspor'un menfaatlerini de düşünmek zorundayız. Yine Balili ile ilgili de aynı görüşteyiz. En kısa sürede kendisiyle yeniden sözleşme imzalayacağız" ifadelerini kullandı.

emirhan58 07.11.2006 13:44

--->: GELECEKTEN UMUTLUYUZ.

[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]Evet gelecekten umutluyuz ama taraftarimiz hic umut vermiyor. Yani maclara ilgi duyulmasi icin super ligden dusmemiz mi gerekiyor ve takimi hatalardir (iki sezondur) yalniz birakan taraftara anlam veremiyorum...[/COLOR][/I][/B][/FONT]

yigido Atilla 07.11.2006 14:02

-->: GELECEKTEN UMUTLUYUZ.

[B][I][COLOR="Sienna"]Servetin bu sezon kalmasi cok önemli baskan da ayni fikirde cok güzel tabiki sivasin cikarlari her seyin üzerinde ve Bülen uygun gecici degil tam yetki ile kalici göreve getirelecek ve her türlü destek verilecek diyor... benim en cok ,merak ettigim konu Bülent uyguna iyi bir Kondisyon Antröneri sart !!!! ,ayni örnegi dünya kupasinda Almanyada yasadik Kilinsman da Antrönerlik yapmadi ve hic tecrübesi yoktu ama arkasinda JÖGI LÖW klinsmanin bu eksigini kapatti eger iyi bir kondisyon Antröneri alinirsa bülent uygunun basarili olacagina inananiyorum yoksa pecze gibi kaybolup gider takimin kondisyon fizik ve dayanikliligi olmadiktan sonra C ,DAUM getirseniz hic bir sey ifade etmez DAUM hic bir zaman RONALD KOCH suz calismaz takimin gizli kahramani R,KOCHTUR diri saglam ve sahada mac bitene kadar oyun disiplininden kopmayan iyi bir kondüsyoner hocasi sart !!!!!!! ALMAN BIR KONDÜSYONER ALINIRSA PROBLEM KALMAZ[/COLOR][/I][/B]

GrP_GARDAŞLAR 07.11.2006 14:09

BAŞKAN MARATON TRÜBÜNÜNDE HA VAY BEE BAKALIM GÖRELİM YAŞAYALIM TARİHİ BİR OLAYA ŞAHİT OLACAĞIZ.OLAMASSA SAYIN BAŞKANIM TRÜBÜN LİDERLİĞİDE YAPABİLİR O DA GÖRSÜN KARŞIDAN GÖRÜLDÜĞÜ KADAR KOLAYMI.

abircan 07.11.2006 14:21

TAKIMA DİSİPLİN YÖNETİME DİSİPLİNE VE TARAFTARA DİSİPLİNE SAYGIMIZ VARDIR, YÖNETİM VE BAŞKAN TAKIMIN BAŞINA KİMİ GETİRİRSE GETİRSİN ARAKASINDA OLACAĞIZ BU TAKIMA OLAN SAYGIMIZDANDIR

Arif Coşkun 07.11.2006 14:35

Futbolcular değişir,teknik direktör değişir,yönetimler değişir.Değişmeyen bir şey vardır oda: Sivasspor sevdası.Ne olursa olsun her zaman Sivasspor hep var olacaktır içimizde. Umuttur bir tutam sevdadır Sivasspor.

erdaleren58 07.11.2006 16:14

´BASKANIN aciklamasina bakilirsa bülent uygun tam yetkli hoca olarak göreve devam edecek.BASKAN bülent uygunsuz yapamaz biliyoruz ama bülent uygun basarisiz olursa görevi birakirsa tekrar menejerligemi dönecek yoksa odami gönderlecek ben bunu cok merak ediyorum.

fazlid 07.11.2006 16:34

bulent hoca takımın en fedakarlarından.takım için elinden geleni yapacagından şüphem yok.Teknik direktör olarak biraz erken diyorum.RIZA CALIMBAY VE RIDVAN DİLMEN gibi kişilerin basına gelenlerin bülentinde basına geleceğini düşünüyorum.O zaman sivas büient gibi bir degeri de yitirirkanısındayım.basarılar diliyorum

altuntas58 07.11.2006 16:40

[B][/B][QUOTE=SivasSpor.Com;164496]Başkan Mecnun Odyakmaz, Karol Pecze'nin görevden alınmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Bülent Uygun'a güvendiklerini belirterek, "Bülent Uygun, Sivasspor'un başında kalıcı olarak hizmet edecektir" dedi.

Bülent Uygun'a güvenlerinin tam olduğunu ve yönetim olarak kendisine her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Odyakmaz, "Teknik Direktör Karol Pecze ile istediğimiz verimi alamayacağımızı düşünerek medeni insanlar gibi konuşarak karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Ben her zaman istikrardan yana olan biriyim. Ancak bize beklemenin zaman kaybedeceğini düşündüm. İçimizden birini, Sivasspor'un bugünlere gelmesinde büyük payı olan menajerimiz Bülent Uygun'u tam yetkiyle takımın başına getirdik. Bülent Uygun geçici olarak değil, Sivasspor'un başında kalıcı olarak hizmet edecektir" dedi.

Tribündeki seyirci sayısının azalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Odyakmaz, "Maddi sıkıntılarımız elbette var. Bunları yönetim kurulumuzla aşmaya çalışıyoruz. Tribünlerdeki seyirci azalması şu an Türk futbolunun sorunudur. Son yıllarda tribünlerde yaşanan olaylar taraftarın karşılaşmalara gelmesini engelleyen faktörlerden biridir" dedi.

Sivasspor'un maddi sıkıntıdan kurtulacağını da belirten Odyakmaz, "Sivasspor, yaşadığı bu sıkıntıları mutlaka aşacaktır. Birçok büyük takımın istediği Servet'i şu an satmayı düşünmüyoruz. Ancak Sivasspor'un menfaatlerini de düşünmek zorundayız. Yine Balili ile ilgili de aynı görüşteyiz. En kısa sürede kendisiyle yeniden sözleşme imzalayacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Odyakmaz, bir spor kulübü başkanı olarak ilk kez Fenerbahçe ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası maçını da maraton tribünündeki taraftarlarla birlikte izleyeceğini sözlerine ekledi.[/QUOTE]
sevgili yiğidolar lütfen bu macların kıymetini bilin bizler istanbulda takımımıza hasret kaldık senede üç defa geliyor cevre illere maca gidiyoruz takımımızı yanlız kulübümüzün kasasını boş bırakmayalım zor günleri elele verip birlikte aşalım

hakandemirezen 07.11.2006 17:05

Yönetimimizin peczeyi göndermekle ne kadar doğru bir karar verdiğini hepimiz göreceğiz.Takımızın bir şansı varki bu şansı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor artık puan farkları geçmiş sezonlardaki gibi açılmadı her takım her takıma çok yakın bir uzaklıkta 1 maçta 3 puan alan takım bir anda orta sıralarda yer alabiliyor bunun örneğide şuandaki fikstürde gözüküyor saten o yüzden sivassporumuz şuani bu tabloyu iyi değerlendirip bir an önce ankaragücü gibi atağa geçip maçlar kazanması gerek yoksa ilerleyen haftalarda puan farklartı açıldığında artık herşey çok geç olabilir...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:51.