SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BAŞARI İÇİN BURADAYIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8989)

troxxo 08.11.2006 02:11

BAŞARI İÇİN BURADAYIM

[COLOR="Red"]Uygun: "Bizim için lig önemli"[/COLOR]

[COLOR="Navy"]Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Benim teknik direktör olarak ilk maçımdı. Futbolu güzelliğini sahaya yansıtmaya çalıştık. Bireysel hatalardan yediğimiz gollerden sonra tecrübesizliğimiz nedeni ile yenildik. Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli. Ama bugün iyi bir sonuç bize moral verebilirdi. Futbol anlamında sahada güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçında sahada arzuladığımızı yapmaya çalışan bir takım haline getireceğiz. Teknik direktör olarak yolun başındayım. Ben inandım ve inandığım hiçbir işte de başarısız olmadım. Başarı için buradayım. [/COLOR]
07.11.2006

Kaynak : DHA

yagci58 08.11.2006 02:20

--->: Uygundan İlk Açıklama

takim bu durumda ikin teknik adam degisikligi bence hic iyi olmadi
vede sayin uygunun hic bir teknik direktörlük tecrübesi yok
ilk macindada sanssiz fb denk geldi
hakkimizda hayirlisi olsun.

revenge58 08.11.2006 08:17

UYGUNLA UYGUN ADIN KÜMEYE!!

Sevgili sivaslı hemşerilerim,sizlere sormak isterim.Bülent Uygun Sivassporda Genel Manager değil miydi?yani tüm transferlerden ve teknik direktör seçiminden sorumlu olan adam...Biz bu adamı aldık çok başarılı olmuş gibi yetkiyle donattık tek adam yaptık,sanki daha önce değilmiş gibi...
Sivasspor un başına şu an capello da gelse fatih terimde gelse bu kadrodan birşey yapamaz.Eldeki oyunculara iyi ve kaliteli takviyeler yapılmadıkdan sonra sivasspor için gelecek yok.Bülent uygun un da transferleri ortada...Bence bu tüm yetkiler Rıza Calımbay a verilmeli Bülent Uygun,Uygun adım klubü terk etmelidir.

teknik 08.11.2006 08:18

-->: Uygundan İlk Açıklama

hocamıza gerçekten tebrik ediyorum.takımda akıllı ve iyi değişiklikler yapmış.süperligdeyiz ve sadece fizik güçle olmuyor ortasahamızı tutmalıyız.topa sahib olmalıyız.carvalho cemcan ikilisinden cemcanın yeri bura değil.devre arasında orayı takviye etmeliyiz.mehmet yıldızı çok beğendim.hocamız onu tam hazırlaya bilirse sanırım iç saha sorunumuzu çözeceğiz.sağ içte sorunumuz var.ama murat sözgelmez i de tam yerinde oynattı ve kalitesini gösterdi.musa takımın ahengini bozdu.sonra da 4-3-3 e dönünde takım oyunu ve disiplin gitti,orta sahayı tamamen kaybettik.bence bizim sistemimiz dün fb nin oynadığı 4-2-3-1 olmalı.buna takımımız daha müsait.ama bülent hocam gereğini yapacaktır.ümitliyimben.ve tekrar ediyorum.düşmeyiiiizzz.

PRIMERA_58 08.11.2006 08:39

-->: AKŞAM BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?

[COLOR="Red"][B]
SN.BÜLENT UYGUN BU SÖYLEDİKLERİNE KENDİNİN BİLE İNANDIĞINI SANMIYORUM.AKŞAM SAHADA NE YAPTIĞINI BİLMEYEN AMATÖR TAKIM GİBİ OYNAYAN BİR TAKIM VARDI.
M.YILDIZ İYİ FUTBOLCU OLABİLİR ;DÜN ALLAH RIZASI İÇİN BİRTANE OLUMLU HAREKETİNİ SÖYLEYİN, 90 DKK. NASIL SAHADA TUTTUN BRAWO.
İŞTE BEN GELDİM DEĞİŞİK BİR KADRO BAKIN NELER YAPACAM DÜŞÜNCESİYLE REZİL ETTİN. FB PAF TAKIMINA KARŞI GALİBİYET DERKEN REZİL ETTİN..
EĞER SİVAS'A BİRAZ SAYGIN SEVGİN VARSA BU GÖREVİ BIRAK. BURASI SENİN YERİN DEĞİL. KALDI Kİ ARTIK ESKİ GÖREVİNDEKİ DURUMUN DA ORTADA İNSANLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞKEN REZİL OLMA.
UNUTMAKİ BU ÜLKEDE SÜLEYMAN SEBA GİBİ BİR İNSANA BİLE İSTİFA VE KÜFÜR OLUYORSA ,SEN DEVEDE KULAKSIN. İNŞALLAH AKLINI BAŞINA DEVŞİRİRSİN DE TEKNİKDİREKTÖRLÜĞÜ LAYIKI İLE YAPACAK KİŞİLERE BIRAK.

UZUN LAFIN KISASI SENİ ORADA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. BUNU ANLATMAK İÇİN İLLA PROTESTOMU ETMEK LAZIM.

SANA BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR ; ONLARDA SÜLEYMAN SEBA ÖRNEĞİNİ UNUTMASINLAR VE AKILLARINI BAŞLARINA DEVŞİRSİNLER. ONLARI TÜRKİYE SİVASSPOR SAYESİNDE TANIDI . HERŞEYİN BİR BEDELİ VAR BU BAŞARISIZLIK SİZİNDE SONUNUZ OLABİLİR.

HERKESİN AKLINI BAŞINA ALMASI LAZIM ; TREN KAÇMADAN[/B][/COLOR]

yigido_bekir 08.11.2006 08:56

-->: Uygundan İlk Açıklama

umarım duzeltırsın bu takımı bulent uygun

SivasSpor.Com 08.11.2006 09:17

ZAMANA IHTIYACIMZ VAR.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Benim teknik direktör olarak ilk maçımdı. Futbolu güzelliğini sahaya yansıtmaya çalıştık. Bireysel hatalardan yediğimiz gollerden sonra tecrübesizliğimiz nedeni ile yenildik. Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli. Ama bugün iyi bir sonuç bize moral verebilirdi. Futbol anlamında sahada güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçında sahada arzuladığımızı yapmaya çalışan bir takım haline getireceğiz. Teknik direktör olarak yolun başındayım. Ben inandım ve inandığım hiçbir işte de başarısız olmadım. Başarı için buradayım.

Sivasspor olarak futbolun güzelliğini sahaya yansıtarak iyi futbol oynamaya çalıştıklarını belirten Uygun, bireysel hatalardan yedikleri gollerle farklı mağlup olduklarını söyledi.

Lige önem verdiklerini anlatan Uygun, önümüzdeki maçlarda takımın gerçek gücünü ortaya koyacağını anlattı.

"YAPTIĞIM İŞTE BAŞARISIZ OLMAM!"
Teknik direktör olarak yolun başında olduğunu, zamana ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Uygun, "Ben inandım, inandığım şeyleri de başaracağımı biliyorum. Yaptığım hiç bir işte başarısız olmadım. Teknik direktörlük hayatımda da başarılı olacağımdan herkesin emin olmasını istiyorum" dedi.

sarkislali 08.11.2006 11:27

--->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM

Haricten gazel okumak kadar kolay bir sey yoktur hayatta. Bircogumuz tam uzman zannediyoruz kendimizi. Azicik düsünseniz bu isin maddi boyutunu. Zannediyormusunuzki baskanimiz bos durdu. Pecze istikrari sagliyamayinca, maglubiyetler ardi ardina gelince. Son güne kadar bekledikten sonrami verildi bu görev Uygun hocaya?
Gardaslar, Bülent Uygun teknik direktörlük diplomasini Avrupa´da katildigi kurslardan sonra eline almis. Her isin bir baslangici var. Herkesede baslangicta belli bir kredi verilir, süre taninir. O süre icerisinde basarisiz olursa, geregi yapilir.
Hoca ne güzel söylemis, "-Inandigim davada basarili olurum diye. Eger hepimiz ayni yönde düsünürsek, bu düsünce birliginden dogan pozitif enerjiyle daglari deviririz. Devrenin sonuna kadar bekleyin. Elestiren kisilerin adlarini not tuttum. Göreceksiniz Bülent hoca hepinizi utandiracak. Ben ona güveniyor ve basarilar diliyorum. Elestirenleride sabira davet ediyorum.:)

mnj53 08.11.2006 11:28

--->: -->: AKŞAM BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?

[QUOTE=PRIMERA_58;164647][COLOR="Red"][B]
SN.BÜLENT UYGUN BU SÖYLEDİKLERİNE KENDİNİN BİLE İNANDIĞINI SANMIYORUM.AKŞAM SAHADA NE YAPTIĞINI BİLMEYEN AMATÖR TAKIM GİBİ OYNAYAN BİR TAKIM VARDI.
M.YILDIZ İYİ FUTBOLCU OLABİLİR ;DÜN ALLAH RIZASI İÇİN BİRTANE OLUMLU HAREKETİNİ SÖYLEYİN, 90 DKK. NASIL SAHADA TUTTUN BRAWO.
İŞTE BEN GELDİM DEĞİŞİK BİR KADRO BAKIN NELER YAPACAM DÜŞÜNCESİYLE REZİL ETTİN. FB PAF TAKIMINA KARŞI GALİBİYET DERKEN REZİL ETTİN..
EĞER SİVAS'A BİRAZ SAYGIN SEVGİN VARSA BU GÖREVİ BIRAK. BURASI SENİN YERİN DEĞİL. KALDI Kİ ARTIK ESKİ GÖREVİNDEKİ DURUMUN DA ORTADA İNSANLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞKEN REZİL OLMA.
UNUTMAKİ BU ÜLKEDE SÜLEYMAN SEBA GİBİ BİR İNSANA BİLE İSTİFA VE KÜFÜR OLUYORSA ,SEN DEVEDE KULAKSIN. İNŞALLAH AKLINI BAŞINA DEVŞİRİRSİN DE TEKNİKDİREKTÖRLÜĞÜ LAYIKI İLE YAPACAK KİŞİLERE BIRAK.

UZUN LAFIN KISASI SENİ ORADA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. BUNU ANLATMAK İÇİN İLLA PROTESTOMU ETMEK LAZIM.

SANA BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR ; ONLARDA SÜLEYMAN SEBA ÖRNEĞİNİ UNUTMASINLAR VE AKILLARINI BAŞLARINA DEVŞİRSİNLER. ONLARI TÜRKİYE SİVASSPOR SAYESİNDE TANIDI . HERŞEYİN BİR BEDELİ VAR BU BAŞARISIZLIK SİZİNDE SONUNUZ OLABİLİR.

HERKESİN AKLINI BAŞINA ALMASI LAZIM ; TREN KAÇMADAN[/B][/COLOR][/QUOTE]

Arkadaşım ben ilk defa bu forma yazı yazıyorum ve siz Bülent Uyguna bu kadar agır bir şekılde eleştırmenizi bir anlam veremedim,Sayın Bülent Uygun Sivasspor için gecesını gündüzüne katan ender kişilerden birisidir onun bu klup için yaptıklarını kimse inkar edemez galiba . İnanıyorum Bülent Uygun başarılı olucaktır ve hepimiz ona güvenmemiz lazım .......Sivassporumuzu iyi günümüzdede kötü günümüzdede desteklememiz lazım ki iyi günler bizi beklesin saygılarımla......

1967 dernek serkan20 08.11.2006 11:46

--->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM

"Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli" bu kelimeyi bülent uygun kullandı
tebrikler hocam vallahi bişey demiyorum
demekki biz bu kadar başarılı kulubüz :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17.