![]() |
HEDEFİMİZ GALİBİYET
Turkcell Süper Lig'de zor günler yaşayan Sivasspor, yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetimindeki ilk lig maçında, Beşiktaş karşısında puan arayacak.
Son oynadığı 2 lig ve 1 kupa maçından mağlup ayrılan Sivasspor, yarın İstanbul İnönü Stadı'nda saat 20.00'da Beşiktaş ile karşılaşacak. Topladığı 12 puanla 17. sırada yer alan Sivasspor Son 3 maçta kalesinde 7 gol görüp, rakip fileleri havalandırma başarısını gösteremedi. Spor kamuoyunca "Asker Bülent" lakabıyla tanınan yeni teknik direktör Bülent Uygun'un, Beşiktaş karşısında oynatacağı futbol ve alacağı sonuç merakla bekleniyor. Beşiktaş maçı ile teknik direktörlük yaşamındaki ilk galibiyetini almayı hedefleyen çiçeği burnunda teknik adam Uygun, kaleci Harun, Ertuğrul, Fatih, Ali Eren, Gürhan ve kart cezalısı Cem Can'ı İstanbul'a götürmedi. Ayrıca sakatlığı devam eden savunma oyuncusu Hayrettin Yerlikaya da kadroda yer almıyor. Uygun'un Beşiktaş karşısında şu muhtemel 11'i sahaya sürmesi bekleniyor: "Petkoviç, Servet, Hakkı, Murat Sözgelmez, Gürol, Fransergio, İlhan (Cem Karaca), Carvalho (Yasir), Musa (Wooter), Balili, Anderson (Mehmet Yıldız)" |
HEDEFİMİZ GALİBİYET
[B]Artık Sivasspor'un puan kaybına tahammülü kalmamıştır.
Beşiktaş'tan en az bir puan almalıyız. [/B] |
--->: HEDEFİMİZ GALİBİYET
Ben bu söyleme bir anlam veremiyorum."En az bir beraberlik almak istiyoruz" Neden en az bir beraberlik,en az bir galibiyet değilde. Ben İstanbul'a galibiyet için geliyorum neden denmiyor.Bunu söylemekle rakiple arandaki büyük,küçük kavramını kabullenmiş oluyorsun. Bugün her takım birbirini yenecek güçte,Bursa gelip FB'yi kendi evinde yenmedimi.Sivasspor'unda BJK'nü yenebilecek gücü var,yeterki takım iyi motive edilsin,inansın teknik heyeti,futbolcusu camiası yürekten inansın,zafer zaten gelecektir.İnanmadığın birşeyi başarman çok zordur.Başarılar diliyor inşallah zaferle ve üç puanla ayılacağız sahadan.
|
Allaha şükür Peczeden kurtulduk bunla birlikde her maç yüreğimiz ortadan yaran bizi tüketen Yasir ELMACI'dan da kurtulduk inşallah bundan böyle önümüz açık. Fenerbahçe maçında futbolu Sivas oynadı Fener sadece gol attı yani ben sivassporun yeni şeklini çok beğendim başdan beri böyle oynaslardı böyle durumlara düşmezdik.
|
bjk yenilmeyecek takım değil sadece konsantre olsun yeter
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspor tam bir deplasman takımı ve bu maçtanda enaz 1 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum...Galibiyet olursada şaşmamak lazım...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk;164942][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspor tam bir deplasman takımı ve bu maçtanda enaz 1 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum...Galibiyet olursada şaşmamak lazım...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
gardaş sana noktasından virgülüne kadar katılıyorum haydi be aslanlar biz antalyayı yenmiş takımız antalya bunlara 4 atmışsa bizimde 8 9 atmamız lazım ve bu golleri atacak yürek hepinizde var hepinize güveniyorum |
-->: HEDEFİMİZ GALİBİYET
oofff ooofff bi duzelebilsek...................
|
-->: HEDEFİMİZ GALİBİYET
kupa maçında pozisyona girdik ama beceriksizdik fenerbahçenin pozisyonları bizden fazla degildi işte kalite farkı burada sen kaçırıyosun adam atıyo.
beşiktaş maçında son vuruşlarda biraz daha dikkatli ve becerikli olursak daha önemlisi gerekli mücedeleyi yaparsak puan hatta galibiyet alabiliriz |
BİR PUAN BİLE İŞMİZE YARAMAZ 3 PUAN DURURKEN BİR PUAN NİYE ALALIM BU MAÇIDA ALAMAZSAK TEHLİKE KAPIDA BEN İNANIYORUM BJK YENECEĞİZ SİVASSPOR ZOR MAÇLARIN TAKIMIDIR.:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:55. |