![]() |
PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
Genç teknik direktör Uygun, ligdeki ilk sınavını Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş karşısında verecek. Uygun, daha sonra takımını Sivas'ta oynanacak Trabzonspor ve İstanbul'da oynanacak Galatasaray maçlarına hazırlayacak.
Ligde zor günler geçiren Sivasspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Uygun'u, zorlu 3 maç bekliyor... Kırmızı-Beyazlılar devlerle dansa hazırlanıyor... Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Uygun'u, zorlu 3 maç bekliyor. Denizlispor mağlubiyeti sonrasında Slovak teknik direktör Karol Pecze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen ''Asker Bülent'' lakabıyla tanınan Bülent Uygun, takımını zorlu geçecek Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarına hazırlıyor. Teknik direktörlük yaşamındaki ilk sınavını Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu maçında, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı veren ve 4-0'lık sonuçla teknik direktör olarak ilk mağlubiyetini alan Uygun'un bu karşılaşmalarda takımına oynatacağı futbol ve alacağı sonuçlar merakla bekleniyor. Topladığı 12 puanla ligde 17. sırada yer alan ve zor günler yaşayan Sivasspor'un, Uygun yönetiminde sergileyeceği performans hem taraftarlar, hem de spor kamuoyunca merak ediliyor. Genç teknik direktör Uygun, ligdeki ilk sınavını Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş karşısında verecek. Uygun, daha sonra takımını Sivas'ta oynanacak Trabzonspor ve İstanbul'da oynanacak Galatasaray maçlarına hazırlayacak. |
--->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
BÜLENT HOCA GERÇEKTEN ZOR BİR DÖNEMDE BAŞA GEÇTİ DAHA ÖNCEKİ YORUMLARDA YAZDIĞIM GİBİ BENCE BU MAÇLARA TAKIMIN BAŞINDA ÇIKACAK BİR HOCADA ZOR BULUNURDU TARAFTAR OLARAK BİZDE BUNUN BİLİNCİNDE OLUR ONA DESTEK OLURSAK GÜZEL GÜNLERİ YAKALARIZ BENCE FENERBAHÇE KARŞISINDADA KORKMADAN YÜREĞİYLE OYNAYAN BİR TAKIM VARDI FENERBAHÇE GİBİ BİR TAKIMA BENDE DEFANS YAPTIRIRDIM AMA O TAKIMI KORKMADAN BAŞABAŞ OYNATTI BİRDE DEFANS HATALARI OLMASAYDI SİVAS YENİ HOCASIYLA PUAN ALACAKTI AMA YILMAYALIM VE İLK PUAN VEYA PUANLAR BEŞİKTAŞ MAÇINA NASİP OLUR
|
-->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
[B][I][COLOR="DarkRed"]Cok zor bir dönemde takimin basina gectin bu isi nicin 4 hafta önce gerceklestermedi pecze ile olmayacagini sende biliyordun daha rahat maclarda takimin basinda olurdun, öyle bir haftada takimin basina gecmek cesaret ister Antrönerlik kariyerini bitirebilirsin veya türkiye iyi bir antröner kazanabilir Atesten gömlek giydin Allah yardimcin olsun Bülent hoca kendine cok iyi bir yardimci hoca secer takimin kondisyon, fizigi, dayanikliligi cok önemli mac 90 dakika .... peczenin yardimci kondisyon Antröneri bu isin Acemisi idi sahada takim 70 dakikadan sonra oyun disiplininden kopuyordu süper lige ayak uyduramadilar görevi birakmak zorunda kaldilar Bülent hoca Akilli ol ve Yardimci Antrönerini iyi sec....Yardimci Antröner takimin gizli kahramanidir hic bir zaman ön planda olmaz bu kisilerin basarisin dan medya bile bahsetmez ....... Ama cok önemlidirler !!!!!!!![/COLOR][/I][/B]
|
inşallah bu üç sınavdan 5 puan alacağız...
|
5 puan alacagımızı ınanarakmı soyluyorsunuz? gercekten zor bır donemecteyız.ama bulent uygunla bu ısın gıtmeyecegını soyluyorum. cunku fenerbahce macındakı taktık anlayısını gorduk ve de karsılasacagımız uc buyuk takımın lıgde kaybetme kredısıde bıttı ve de maca cok cıddı asılacaklar eger 3 macta da maglubıyet alırsak lıgın dıbıne ıyıce yerlesırız kı dusunmek bıle ıstemıyorum
|
BİZ ZOR TAKIMLARI YENİYOZ ONUN İÇİN BİZ BU MARATONDAN 9 PUAN ÇIKARACAĞIZ
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Takımımız sezonun en zorlu dönemecinden geçiyor bu dönemde takımın yanında olmamız şart...İnşallah kazasız ve belasız en az kayıpla bu dönemi atlatırız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
4 puan alırsak çok iyi iş çıkarmış oluruz
|
-->: --->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
[QUOTE=minstrel;164923]5 puan alacagımızı ınanarakmı soyluyorsunuz? gercekten zor bır donemecteyız.ama bulent uygunla bu ısın gıtmeyecegını soyluyorum. cunku fenerbahce macındakı taktık anlayısını gorduk ve de karsılasacagımız uc buyuk takımın lıgde kaybetme kredısıde bıttı ve de maca cok cıddı asılacaklar eger 3 macta da maglubıyet alırsak lıgın dıbıne ıyıce yerlesırız kı dusunmek bıle ıstemıyorum[/QUOTE] ÖNCE İNANACAKSIN VEDE GÜVEVNECEKSİN Kİ BAŞARI GELSİN FENER MACINDA ÜSTÜN OLAN TOPA SAHİP OLAN BİZDİK VE 4 TANE GOLÜ HEDİYE ETTİK ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ MACIN İKİSİNİ VEYA BİRİNİ ALIRIZ VEYA BİRİNİ ALIP İKİSİNDE BERABERE KALIRIZ BEN GÜVENİYORUM YİĞİDOLARA
|
biz yensekte yenilsekte sivaslıyız
her maça galibiyet parolası ile başlarız sonrası hayrola |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:50. |