![]() |
UYGUN´DAN KARTAL´A GÖZDAĞI
[IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4933bulentuygun.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun Beşiktaş'a meydan okudu Kulüp tesislerinde toplanan Sivassporlu futbolcular ve teknik heyet, sponsor bir giyim firması tarafından hazırlanan yeni takım elbiseleriyle basın mensuplarına poz verdi. Teknik direktör Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir periyota girdiklerini belirterek, şunları kaydetti: ''Her maçımızın birbirinden zor geçeceği aşikar. İlk yarınının bitiminde 22 puanı hedeflemiş durumdayız. Arka arkaya oynayacağımız Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray maçlarında en az 4 puan hedefliyorum. Eğer bu 4 puanı alır ve son iki maçımızı da kazanırsak 10 puan alarak 22 puan hedefimize ulaşmış olacağımızı düşünüyorum. Takım olarak inanmış durumdayız, mücadelemizi ve futbol anlayışımızı sahaya yansıtırsak bu arzuladığımız puana ulaşabileceğimizi düşünüyorum.'' Sivasspor'un sezon başından beri talihsizlikler yaşadığını anlatan Uygun, ''Yani biz sezon başından beri tam kadro hiçbir zaman olamadık. Şimdi de 3-4 tane eksik var. Ama onlar önemli değil. Diğer arkadaşlar da onların açığını kapatacaktır'' diye konuştu. Beşiktaş karşısında en az beraberlikle dönmeyi hedeflediklerini belirten Uygun, ''Beşiktaş'ın zor günleri atlatmak açısından bizim maçı dönüm maçı olarak bakması işimizi zorlaştırıyor gibi gözükse de futbol anlayışı, mantelite ve inanç anlamında kendimizin futbolunu sahaya yansıtacağız. İyi bir futbolla puanla döneceğimize inanıyorum'' dedi. Uygun, ara transferde Sivasspor'un menfaatlerine uygun olarak takıma 2-3 takviye yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi. Daha sonra karayoluyla Kayseri'ye hareket eden ekibin buradan uçakla İstanbul'a geçeceği belirtildi. Sivasspor'da Harun, Ertuğrul, Fatih, Ali Eren, Gürhan ve kart cezalısı Cem Can İstanbul'a götürülmedi. |
-->: UYGUN´DAN KARTAL´A GÖZDAĞI
Unutmayın geçen sezonda istanbuldan süpriz bi galibiyetle ayrılmıştık,beşiktaşın bu sene de çok istikrarsız gittiğini düşünürsek bu maçı kazanmamız şaşılacak bir durum olmaz.
|
--->: UYGUN´DAN KARTAL´A GÖZDAĞI
ben FB maçının ilk dakikalarını çok beğendim. Hatta sonuç 3-0 olana kadar bizim takımı yeterli gördüm. İnşallah Bjk maçında dirençli oluruz. Savunmanın top uzaklaştırmalarını daha sağlam yapması gerekir. Veya defansı önde kurmamalıyız. beraberlik iyidir.
|
Bu Hikayeleri Birakin sayin Bülent Uygun Daha Gecen Fener macindada ayni Hikayeleri okudun Hedefim yenmek dedin 4-0 yenildin halla daha konusuyorsun O, ayaklari birak sen bize zaman kaybetmeden iyi Bir Hoca ara ve bul biz senden Taraftar Olarak Bunu Bekliyoruz. senin orda Hoca olarak Kalmani Hic Bir Taraftar istemiyor Taraftar sana Sari kart gösteriyor Sivasda degilde Baska bir yerde Hocalik yap Sivasspor olarak ileriki yillarda sana sira gelecek gibi sirani bekle sana Tavsiyem bu yeter cek elini orasi acemilerin kendilerini gelistirecegi yer degil. biz neden Giden Hocadan Vaz gectik acemi birligi diye gelmis Fakat usta birligi oldugunu anlayinca gitdi ama gec oldu. bir acemi Cavus daha gelmesini Kesinlikle istemiyoruz Zaman kötü zamani Kisaltma Cok pisman olursun seni degil sivas Taraftar Sivas ilsinirlarinda dahi görmek istemez Bizi yakma birak Süper Ligde kalalim.saygilar
|
--->: -->: UYGUN´DAN KARTAL´A GÖZDAĞI
[QUOTE=Ensar;165029]Bu Hikayeleri Birakin sayin Bülent Uygun Daha Gecen Fener macindada ayni Hikayeleri okudun Hedefim yenmek dedin 4-0 yenildin halla daha konusuyorsun O, ayaklari birak sen bize zaman kaybetmeden iyi Bir Hoca ara ve bul biz senden Taraftar Olarak Bunu Bekliyoruz. senin orda Hoca olarak Kalmani Hic Bir Taraftar istemiyor Taraftar sana Sari kart gösteriyor Sivasda degilde Baska bir yerde Hocalik yap Sivasspor olarak ileriki yillarda sana sira gelecek gibi sirani bekle sana Tavsiyem bu yeter cek elini orasi acemilerin kendilerini gelistirecegi yer degil. biz neden Giden Hocadan Vaz gectik acemi birligi diye gelmis Fakat usta birligi oldugunu anlayinca gitdi ama gec oldu. bir acemi Cavus daha gelmesini Kesinlikle istemiyoruz Zaman kötü zamani Kisaltma Cok pisman olursun seni degil sivas Taraftar Sivas ilsinirlarinda dahi görmek istemez Bizi yakma birak Süper Ligde kalalim.saygilar[/QUOTE]
KIM DEMIS TARAFTAR BÜLENT UYGUNU ISTEMIYOR DIYE ?SEN ISTEMIYORSUN DIYE BU TARAFTARIN ADINI LEKELEME SENDEN BIR ISTIRHAMIM YAZILARINA DIKKAT ET.!! BÜLENT UYGUN SENDEN BENDEN DAHA IYI SIVASLIDIR SIVASI ATESE ATMAZ.!! Arkadaslar Lütfen Bülent Uygun daha yolun basinda Isyan´a gerek yok.. yazilarimiza biraz dikkat edelim. Merak etmeyin. Sivasspor bugününe gelmesi Baskan Mecnun Otyakmaz ve Bülen Uyguna Borcludur.!! |
Sayın Bülent Uygun Balili ile olmaz bu iş... Kendini kandırdığın gibi YİĞİDOLARIDA kandırma
Gönül isterki dediğin gibi olsun... Ama gerçek ortada... Allah Süperligde yolumuzu açık etsin... |
Hadi coachum kim tutar sen. Sen yiğidoların yiğt askerisin
En büyük BÜLENT başka büyük yok. |
4 puan iyi olur...sivasspor bu puanları alacak güçte...
|
bende ensar kardesıme katılıyorum bu sene ıcerdekı her macına gıttım ve bulent uygun u destekleyene hıc denk gelmedım.bence taraftarın %90 ı ıstemıyor uygunu...yaptıkları ortada
|
sivasspora en kısa sürede iyi bir hoca bulunması lazım.sivassporun başına hoca olarak sivaslı bir teknik direktör olan rıza çalımbayın gelmesini istiyorum inşallah yöneticilerimiz taraftarımızla aynı şeyleri düşünüyordur.yoksa bülent uygula biz anca ikinci liğde maç yaparız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44. |