![]() |
BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SİZCE KİMDİ ?
SİZCE BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI KİMDİ ?
Petkoviç Murat Hakkı Servet İlhan Musa Yasin Fransergio Serdar Hakan Mehmet Balili Wooter |
-->: SİZCE BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI KİMDİ ?
Tabiiki Yıldız, Mehmet YILDIZ dı:D
Petkoviç ve Balili de harikalardı. (Genel olarak takımı çok çok beğendim) |
--->: SİZCE BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI KİMDİ ?
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tabiki tek kelime ile MEHMET YILDIZ dı...Zaten Lig Tv nin anketindede Mehmet Yıldız maçın adamı seçildi...Helal olsun sana Mehmetim....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: SİZCE BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI KİMDİ ?
[COLOR="Blue"][B]Teknik heyetinden oyunculara kadar tüm takım bu maçta yıldızlaştı ama maçın süper yıldızı elbette [COLOR="Red"]MEHMET YILDIZ[/COLOR] oldu :) :) :) [/B][/COLOR]
|
--->: BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SİZCE KİMDİ ?
[B][I][CENTER]bence maçın yıldızı petkov du yüzde yüz çıkardığı 3 golle kalesinde devleşen yıldız takımını sırtlayan adam oldu...[/CENTER][/I][/B]
|
ankette en cok mehmet oy almis ama mehmet degilde yerinde baskasi olsaydi inanin bugün gol kralliginda ilk siraya yerlesmisti
|
[QUOTE=sivaslihakan;165532]ankette en cok mehmet oy almis ama mehmet degilde yerinde baskasi olsaydi inanin bugün gol kralliginda ilk siraya yerlesmisti[/QUOTE]
bravo arkadasim, cok basit ama cok dogru bi tesbit yapmissin. ama adam bi gol atti diye herkes adama "1 haftaligina" baska gözle bakmaya basladi. bence macin yildizi oldu ise dahi, kötü bi macin en iyisi oldugunu gözden kacirmamaliyiz diye düsünüyorum. |
[B]Maçtan sonra arkadaşlarada dedim 1 gol attı diye mehmet yıldız maçın adamı seçilecek diye....
Ama alakası bile yok, tribünde bize saç baş yoldurttu, böyle bir beşiktaş defansı bulmuşken, bu kadar rahat pozisyonlara girmişken FORVET isen ATACAKSIN!!! Bu maçta bence Petkoviç maçın kahramanı... Forvetlerin cömertce harcadığı pozisyonlarımızın başımıza bela olmasını engelledi... Bir golle Kahraman olunmaz... Genel olarak takımımız harika oynadı, harika paslaşmalar sonrasında beşiktaş tribünlerinden aklışlar yükseldi... Hocam yeni görevin hayırlı olsun, Bu işi yapacağını iki maçta gösterdin...[/B] |
bence maçın adamı musa mehmette ve tüm takım süperdi ama bazı bjk liler yediremedikleri için sivas iyi oynamadı beşiktaş kötü oynadı diyolar haltetmişler HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS
|
-->: BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SİZCE KİMDİ ?
[COLOR="Magenta"][FONT="Century Gothic"][B]arkadaşlar bence mehmet yıldız bu takım için asla bir yıldız olamaz.zaten olacak bir kapasitede yok adamda.bir gol attı ama kaçırdıklarını da hepiniz izlemişsinizdir sanırım.bu golde tamamen runjenin hediyesi oldu.takım olarak gerçekten güzel ve zevkli bir maç izlettiler.sivasspor inşallah bu oyununu devam ettirir.başkanı,teknik direktörümüzü ve tüm sporcuları tebrik ediyorum.başarılarının devamını bekliyoruz inşallah.[/B][/FONT][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:49. |