SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   3. Lig takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Üsküdar Anadolu !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9048)

USKUDARLI1908 12.11.2006 18:26

Üsküdar Anadolu !!!

Arkadaşlar eminim bizimle ilgili bir başlık orada veya surada vardı.Ama Sizin bizi unutmamanız için göz önüne cıkmak gerekli diye düşündüm.
Unutmayalımki ÜSKÜDARLI SİVASLIDIR SİVASLI ÜSKÜDARLIDIR..!

Evet iftar yemginizde yanınızda yerimizi aldık.
Beşiktaş-SİVASSPOR karşılasmasında 10 kişi yanınızda yerimizi aldık ve orada sizi destekledik.
Ve bugün(12.10.2006) tarihinde bilecikle kendi sahamızda oynadık.Bilecigi ilk yarıda attıgımız gol ile 1-0 devirdik.
Mecnun başkanda macıızdaydı ve güzel tablolar oluştu macımızda.
Mecnun başkana ve kendi başkanımıza ÜSKÜDAR ANADOLU atkılarını verip resimlerini cektik :)

Sizide SİVAS SEN BİZİM KARDEŞİMİZSİN gibi tezahüratlarımızla iyice bir andık :)

Ve birşey dikkatimi çekti mactan sonra biz stad dısında herkez gidene kadar biraz bekledik.
İki başkanda arabasıyla giderken ikisininde omuzlarında hala ÜSKÜDAR atkıları vardı :)
Bu sevgi büyük bir sevgi arkadaşlar.
Biz takımımızı ölümüne destekliyoruz ve yönetim olsun taraftar olsun futbolcusu olsun inanıyoruz.Gerçi futbolcu inanıomu bilmiorum:)
Ben bunları sadece hem biraz daha kendimizi göstermek unutmamanız hemde kulüp hakkında size bilgi vermek için kulüpte neelr oldugunu söylemek için yazdım.
Yazacak yer bulamadıgımdan buraya yazdım rakip taraftarlar bölümüne.
Ama biz sizinle kardeşiz..
Aynı başkanın 2 kulübüyüz.Aynı babanın 2 cocuguyuz..!
Sizden,adminlerden istedigim bize kenarda köşede bir yer açarsanız mutlu olacagım :)
Saygılarımla arkadaşlar :)
Not:Bu arada bir maçımıza istanbuldai YİGİDOLARIDA bekliyoruz :)

yigidolar06 12.11.2006 18:47

-->: ÜSKÜDAR ANADOLU !!!

[QUOTE=USKUDARLI1908;165790]Arkadaşlar eminim bizimle ilgili bir başlık orada veya surada vardı.Ama Sizin bizi unutmamanız için göz önüne cıkmak gerekli diye düşündüm.
Unutmayalımki ÜSKÜDARLI SİVASLIDIR SİVASLI ÜSKÜDARLIDIR..!

Evet iftar yemginizde yanınızda yerimizi aldık.
Beşiktaş-SİVASSPOR karşılasmasında 10 kişi yanınızda yerimizi aldık ve orada sizi destekledik.
Ve bugün(12.10.2006) tarihinde bilecikle kendi sahamızda oynadık.Bilecigi ilk yarıda attıgımız gol ile 1-0 devirdik.
Mecnun başkanda macıızdaydı ve güzel tablolar oluştu macımızda.
Mecnun başkana ve kendi başkanımıza ÜSKÜDAR ANADOLU atkılarını verip resimlerini cektik :)

Sizide SİVAS SEN BİZİM KARDEŞİMİZSİN gibi tezahüratlarımızla iyice bir andık :)

Ve birşey dikkatimi çekti mactan sonra biz stad dısında herkez gidene kadar biraz bekledik.
İki başkanda arabasıyla giderken ikisininde omuzlarında hala ÜSKÜDAR atkıları vardı :)
Bu sevgi büyük bir sevgi arkadaşlar.
Biz takımımızı ölümüne destekliyoruz ve yönetim olsun taraftar olsun futbolcusu olsun inanıyoruz.Gerçi futbolcu inanıomu bilmiorum:)
Ben bunları sadece hem biraz daha kendimizi göstermek unutmamanız hemde kulüp hakkında size bilgi vermek için kulüpte neelr oldugunu söylemek için yazdım.
Yazacak yer bulamadıgımdan buraya yazdım rakip taraftarlar bölümüne.
Ama biz sizinle kardeşiz..
Aynı başkanın 2 kulübüyüz.Aynı babanın 2 cocuguyuz..!
Sizden,adminlerden istedigim bize kenarda köşede bir yer açarsanız mutlu olacagım :)
Saygılarımla arkadaşlar :)
Not:Bu arada bir maçımıza istanbuldai YİGİDOLARIDA bekliyoruz :)[/QUOTE]

SİZLERİ MUTLU GÖRMEK MUTLU ETMEK COK GÜZEL Bİ DUYGU ANKARADAN SEVGİLERLE MUTLU GÜNLER YAKINDA

1967_CLUB_10UR 12.11.2006 18:47

--->: ÜSKÜDAR ANADOLU !!!

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B][I]ARKADAŞLAR SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM MAÇA GELDİĞİNİZ İÇİN TABİ Kİ BİZİM BİR TAKIMIMIZ DAHA OLAN ANADOLU ÜSKÜDARIDA DESTEKLEMEK BİZE DÜŞER SİZİN YAPTIĞINIZ GÜZELLİĞİN KARŞILIĞINI İNŞALLAH ALIRSINIZ.[/I][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

1967_DERNEK_TUĞRUL 12.11.2006 18:56

[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="DarkOrchid"]WALLA GARDASS COOK TESEKKUR EDERİZZ SİVASSPORUMUZU DESTEKLEMEYEE GELDİGİNİZ İCİN BİZDE KARDES TAKIMIMIZ ANADOLU ÜSKUDAR SPORUN MACINDA DESTEK VERMEK ZAFER COSKUSUNU BERABER YASAMAK İSTERİZ AMA BİZ
[COLOR="Red"][U]1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ[/U][/COLOR] OLARAK SİVASTAYIZZ SİVAS YAKININDA MACINIZ OLURSA İNSALLAH GELİRİZ..!!![/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]

USKUDARLI1908 12.11.2006 19:31

Verdiginiz destek için kendi adıma teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu hafta sivasta yendi üsküdarda yendi ne güzel :)
Şuan durumumuz bizimde kötü ama biz inanıyoruz bu ligden cıkacagız. 16 takımlı ligde 11. sırada 12 puanımız var.Yalnız önümüzdeki 5 takımında 12-13 puanı var :) Egerki bu hafta 2. sıradaki orhangazi belediyesini yenerseki bu moralle yenecegimize inanıyorum asıl sizo zaman küllerinden yeniden dogan ÜSKÜDARI görün :)
Egerki bu hafta deplassmanda orhangaziyi yenersek içerideki zonguldak macımızda istanbuldaki sivaslı arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Saygılarımla..

aykut-akay 12.11.2006 19:40

BASARILAR KARDES TAKIMIMIZ ÜSKÜDARA

USKUDARLI1908 12.11.2006 22:46

sagoluan arkadaşlar :)
Hep birlikte daha iyiye

1967_CLUB_10UR 12.11.2006 22:55

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]GALATASARAY MAÇINDA SAMİYENDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE .[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

USKUDARLI1908 12.11.2006 22:57

[IMG]http://img71.imageshack.us/img71/3334/mecnunalibaskancr4.jpg[/IMG]

mecnun başkan ve ali başkanın bugünkü macta ÜSKÜDAR atkısıyla yanyana resimleri :)

1967_CLUB_10UR 12.11.2006 23:02

--->: -->: ÜSKÜDAR ANADOLU !!!

[QUOTE=USKUDARLI1908;165895][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/3334/mecnunalibaskancr4.jpg[/IMG]

mecnun başkan ve ali başkanın bugünkü macta ÜSKÜDAR atkısıyla yanyana resimleri :)[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]İYİ RESİM YAKALAMIŞSINIZ BAŞKANIN 3 TAKIMI OLDU...:) [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:52.