![]() |
HEP DESTEK TAM DESTEK.
1967 Genç Taraftarlar Derneği üyeleri “Trabzon maçında tribünleri doldurup takımımızın yaninda olacağız 90 dakika bitmeyen tezahüratlarla takımımızı ateşleyeceğiz. Türkiye Taraftar görsün dediler.
Tribün lideri Serhan Kaburcuk Beşiktaş galibiyetle çıkışa geçen Sivassporumuz bu haftada 4 Eylül’de Trabzonspor’u ağırlayacak Insallah yenip çıkışımızı sürdüreceğiz ."Yiğidoları Pazar günü stada bekliyoruz” dedi. Serhan Kaburcuk Sivasspor taraftarları bugün oynanacak olan maçta stadı dolduracakları ve bir hüsran yaşamak istemediklerini belirterek Sivasspor takımından bugünkü maçtan puan beklediklerini ve bu takımın başaracaklarına Taraftar Derneği olarak inandıklarını söyledi. |
--->: HEP DESTEK TAM DESTEK
ben orda olamasamda gönlüm hep orda. Sivassporuma Trabzonspor karsinda bol sans diliyorum. Insallah galip geliriz.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;167369]1967 Genç Taraftarlar Derneği “Trabzon maçında tribünleri doldurup takımımızın yaninda olacağız 90 dakika bitmeyen tezahüratlarla takımımızı ateşleyeceğiz. Türkiye Taraftar görsün dediler.
Tribün lideri Serhan Kaburcuk Beşiktaş galibiyetle çıkışa geçen Sivassporumuz bu haftada 4 Eylül’de Trabzonspor’u ağırlayacak Insallah yenip çıkışımızı sürdüreceğiz ."Yiğidoları Pazar günü stada bekliyoruz” dedi. Serhan Kaburcuk Sivasspor taraftarları bugün oynanacak olan maçta stadı dolduracakları ve bir hüsran yaşamak istemediklerini belirterek Sivasspor takımından bugünkü maçtan puan beklediklerini ve bu takımın başaracaklarına Taraftar Derneği olarak inandıklarını söyledi.[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B][I][COLOR="Red"]SERHAN REİSİN DEDİĞİ GİBİ BEŞİKTAŞ MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇEN SİVASSPORUMUZU BU HAFTA 4 EYLÜL STADYUMUNDA ONUR'E ETMEK EN BÜYÜK GÖREVİMİZ .YARIN Kİ MAÇTA SİVASSPORUMUZA BÜYÜK DESTEK OLARAK GALİBİYETTE PAY SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ..BÜTÜN YİĞİDOLARI YARIN 4 EYLÜL STADINA BEKLİYORUZ..[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="Black"]SİVASSPOR İÇİN MAZERET YOK DESTEK ZAMANI..[/COLOR][/I][/B][/CENTER][/FONT] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;167369]1967 Genç Taraftarlar Derneği “Trabzon maçında tribünleri doldurup takımımızın yaninda olacağız 90 dakika bitmeyen tezahüratlarla takımımızı ateşleyeceğiz. Türkiye Taraftar görsün dediler.
Tribün lideri Serhan Kaburcuk Beşiktaş galibiyetle çıkışa geçen Sivassporumuz bu haftada 4 Eylül’de Trabzonspor’u ağırlayacak Insallah yenip çıkışımızı sürdüreceğiz ."Yiğidoları Pazar günü stada bekliyoruz” dedi. Serhan Kaburcuk Sivasspor taraftarları bugün oynanacak olan maçta stadı dolduracakları ve bir hüsran yaşamak istemediklerini belirterek Sivasspor takımından bugünkü maçtan puan beklediklerini ve bu takımın başaracaklarına Taraftar Derneği olarak inandıklarını söyledi.[/QUOTE] [COLOR="Blue"]yarın inşallah tribünleri coşturacağız sivassporumuzu her zamanki gibi yanlız bırakmayacağız bizim desteğimize bütün tribünlerdeki sivaslılar eşlik ederde futbolcularımızda bu güzel destek karşısında beşiktaş ve vestel karşısındaki futbolunu trabzona karşı uygulayarak güzel bir skorla stadtan ayrılırlar inşallah yarınki karşılaşmada 3 puan bizim olmak dileğyle HEP DESTEK TAM DESTEK BİZ APAÇİYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ[/COLOR] |
yaaaw offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff keşke babam para versede maça gidebilsemmm admin bana yardım etttttttttttttttttttt
veya admın değillll SivasSpor.com bana yardım ettt |
-->: HEP DESTEK TAM DESTEK.
5 milyon juventus bir cay parasiii iste babanndan kusmus gibi yap verir sivasspor un macina gidecem de sen o kesin verir hem sen kac yasindasinnnn
sen bari sivastasin ve mpaca gidebilirsinnn ben fransada radyoyla dinliyorruumm |
--->: HEP DESTEK TAM DESTEK.
sizlerin desteği ile trabzonu yeneceğiz inşallah...manisa macı gibi performans bekliyoruz arkadaslar haydin gazanız mubarek olsun
|
Bu macı kacırmak istemezdim insallah allahın izniyle macı lacak sivas hadi yigidolar... sıra sizdee
|
HADI DERNEK VE TUM SIVAS HIC SUSMADAN TAKIMIMIZI DESTEKLEYELIM VE BU GUN GULEN TARAF BIZ OLALIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
|
Sivassporumuza basarilar dileriz yolu acik olsun cani gönlünden destekliyoruz.Güzide takimimiz Sivassporumuzu ...Saygilarim ile
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:46. |