SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Sizce Bülent Uygun başarılı olur mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9143)

ErdalGüler 20.11.2006 11:43

Sizce Bülent Uygun başarılı olur mu?

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/images/bulentantep.jpg[/IMG]

[B]Sizce Bülent Uygun Teknik Direktör olarak başarılı olur mu?[/B]

1. Evet
2. Hayır
3. Bilmiyorum.

Bence başarılı olur ve çok zorlu bir fikstürde 2'de 2 yaparak bunu başarabileceğini de gösterdi...
Sizce Bülent Uygun Teknik direktör olarak Sivassporda başarılı olabilecek mi? Görüşlerinizi bekliyorum.

abircan 20.11.2006 11:46

--->: Sizce Bülent Uygun başarılı olur mu?

EVET NEDEN OLMASIN , TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİNİ BÖYLE BAŞLATMIŞ OLMASI AYRI BİR ŞANS HEM BİZİM İÇİN HEM BÜLENT UYGUN HOCAM, BEN BÜLENT UYGUNUN HER PROJESİNE GÖZÜ KAPALI İMZA ATACAĞIMI TAAAAA BAŞINDAN BERİ BEYAN ETMİŞTİM :), DARISI ÖNCE OLMAZ DEYİP UTANA SIKILA HOCAYA OLUMLU YAZANLARA ÇEKİNMEYİN YAZIN HOCAMIZ İNŞALLAH BİZLE BERABER BİR İLKİ BAŞARACAK

ahmet kaya 58 20.11.2006 11:56

-->: Sizce Bülent Uygun başarılı olur mu?

Sivas'ta bir söz vardır "Gürkün cücüğünü güzün sayarlar". Çalışmasında istikrarlı olursa, Ortamı çok iyi takip ederek doğru kararlar alır ve uygulamaya koyarsa, ben merkezli değil ekip ruhu ile çalışırsa, şımarmazsa ve hakkını da alabiliyorsa başarılı olmaması için hiç bir sebep yok.

cemal58yiğido 20.11.2006 11:57

evet bencede olur umarım Uygunlu sivasspor uygun bir şekilde bir seri yakalayacaktır

aykut-akay 20.11.2006 13:06

E[B][CENTER][COLOR="Red"]vet 4 80,00%
Hayır 0 0%
Bilmiyorum 1 20,00% [/COLOR][/CENTER][/B]

ceza_tolga_rep 20.11.2006 13:16

VALLA BEN İNANMIYORDUM BAŞARILI OLACAĞINA AMA HARBİDEN İYİ YOLDA.BEN BEĞENİYORUM ŞAHSEN.İNŞALLAH UZUN SÜRELER KALIR SİVASSPORDA.
SENİ SEVİYORUZ ASKER BÜLENT..............

CÜSSKB-Aynur 20.11.2006 13:39

Bence, Bülent UYGUN çok güçlü (Beşiktaş-Trabzonspor)takımları yenmemizi sağlayarak tartışmasız başarılı olmuştur.

yigido Atilla 20.11.2006 13:44

[B][I][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Su an bu soruya evet veya hayir demek cok yanlis olur cünkü Bülent hoca Antrönerlik kariyerine ilk adimini atiyor bunu zaman gösterecek .Tabiki her seyin bir baslangici olmali ... Bülent hocaya Antrönerlik Sivassporda nasipmis daha ögrenecegi cok sey var yolun basinda 3. maclik bir degerlendirmede oynadigi takimlar FB, BJK,Trabzonspor.. Bülent hoca takimin basina cok önemli 3 macta gecti zamanlamayi cok iyi yapti belki bu Büyük takimlardan Önce veya Sonra degisiklik yapilmis olsaydi durumu su andan daha farkli olurdu böyle büyük maclar her hoca icin avantajdir yenersen omuzlardasin yenilirsen kimse bir sey diyemez ve haftaya GS, maci var hic farkli olmayacak bu maclarda futbolcu ve traftari motive etmeye hic gerek yok cünkü bu maclar 34 hafta icinde beklenen maclar . Gs ,macindan sonra kendi ayarimizdaki takimlara karsi oynadigimiz maclarda görecegiz mac icinde galibiyette veya maglubiyette oyuna nasil müdahele edecegini görecegiz ...Kücük bir örnek = Dünkü Fenerbahce BJK ,maci ile Besiktas -Sivasspor macini karsilastirin farki cok iyi görürsünüz BJK hangi maca daha iyi konsantra olmus FB, nin mac bounca kendi sahasinda net 1. posisyonu var.Besiktasin bir kac net posisyonu vardi , yani demek istedigim Anadolu takimlarinin 4.büyükler diye tabir edilen takimlarina karsi yaptigi maclar Hocalar icin büyük bir sans .... Dikkatimi ceken en önemli nota bu 3 macta Bülent Hocayi Futbolcular sevmis ... Canla basla oynuyorlar insallah Bülent hoca Sivassporda basarili olur olmasini cok istiyorum... [/FONT][/COLOR][/I][/B]

hakandemirezen 20.11.2006 13:59

Kazanılan iki ömenli maçtan sonra hem bülent hocaya hemde futbolcularımıza bir güven gelmiltir sanırım.Bundan sonraki haftalarda bekliyip hep beraber göreceğiz inşallah başarılı olur.

TracyMcGrady58 20.11.2006 14:03

Bencede henüz erken evet ve ya hayir demek icin, diyelim Bülent Hoca ilk iki maci yenildi o zaman basarisiz mi oluyor hoca ? Simdiye kadar yaptiklari tartisilmaz takima cok iyi hava ve motivasyon getirdi, insallah devamida gelecektir.Sezon sonuna kadar kalirsa Bülent Uygun ondan sonra diyebiliriz basarili mi, degil mi.Ama simdi 2 mac sonra demek cok cok erken bence.Burda takimada deginmek lazim zaten Bülent Uygun gelmeden önce isler kötü gidiyordu oyuncularda bu kötü gidise dur demek istiyorlardi tabi ki ve hirslandilar yeniden motive oldular

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:54.