![]() |
HEDEF PUAN ALMAK
Sivasspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Bülent Uygun, ¨İstanbul`a puan almak için gideceğiz¨ dedi.
‘Gökdeniz’im olsa!’ “Gökdeniz gibi iki futbolcum olsa, gidemeyeceğim yol yoktur” diyen Uygun, “Galibiyetleri, Sivaslıyım diyen herkese armağan ediyorum. Eğer huzurlu çalıştığım Sivasspor’da iyi işler yapıyor ve yaptırıyorsam ne mutlu bana” ifadesini kullandı. Yiğidolar’ın teknik patronu zorlu virajın son maçı olan Galatasaray karşılaşması için temkinli olduklarını belirterek, “İstanbul’a 1 puan için gidiyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın” dedi Beşiktaş ve Trabzonspor`u yenerek büyük sükse yapan Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün tesislerde yaptığı antrenman ile başladı. Antrenmana izinli olan Wooter dışında bütün oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma çalışmalarının ardından futbolcular çift kale maç yaptı. Galatasaray maçıyla ilgili değerlendirme yapan teknik direktör Bülent Uygun, ¨Kritik bir dönemde aldığımız iyi sonuçlar hem bizim, hem de oyuncularımızın moralini düzeltti. Her geçen hafta takım olarak daha iyiye doğru gidiyoruz. Önümüzde çok zorlu bir Galatasaray maçı var. Kendimize güveniyoruz ve bu maçta da iyi sonuç alabileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle Galatasaray deplasmanına en az 1 puan alabilmek amacıyla gideceğiz¨ dedi. Uygun, takımda sadece sarı kart cezalısı durumundaki İlhan`ın forma giyemeyeceğini belirterek, ¨İlhan özellikle son haftalarda son derece etkili oynuyordu. Olmaması bizim için eksiklik. Bu mevkideki Hayrettin büyük ölçüde iyileşti ama bir maç için onu feda etmek istemiyorum. O bizim için çok önemli bir oyuncu. Elimizdeki kadroyu iyi kullanarak İlhan`ın açığını kapatacağız¨ diye konuştu. Perşembe gününe kadar çalışmalarını tesislerde sürdürecek olan Sivasspor, daha sonra Kayseri`den uçakla İstanbul`a gidecek. Cuma günü son çalışmasını Eyüp Stadı`nda yaparak, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayacak. DHA |
-->: HEDEF PUAN ALMAK
1 puan cok iyi olur...***************
|
--->: -->: HEDEF PUAN ALMAK
[QUOTE=yigido_halil_58;168487]1 puan cok iyi olur...***************[/QUOTE]
Kesinlikle iyi olur bu mantıkla oynayalım ama balili yine rahat durmaz bence 1 gol atar.. oda kazanmamaıza sebep olr. sonuç büyük ihtimalle 0-1 bizim galibiyetimiz olacak. rizeden eksiğimiz ne.? |
-->: HEDEF PUAN ALMAK
bence 1 puan için gitmek sacma olur galatasaray gibi bi takımı cık rahat yenebilecek bi kadromuzvar bence 3 puan için gitmeliydi 1 puan için gidiyosa onuda alamaz lütfen takıma güvenelim
|
--->: HEDEF PUAN ALMAK
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]beşiktaş ve trabzonspor'u yenmişiz gs den de puan veya puanlar alırsak müthiş olur..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Century Gothic"]Zor bir maç olaçağını tahmin ediyorum ama Bülent Uygun gibi bir teknik patron olduğu için içim rafat galit olarak ayrılacağımızı sanıyorum ...[/FONT][/COLOR]
|
galatasarayada ayni tarife yi uygulayacagiz.....1-0....
sampiyon Sivassssssssssssss................. |
GS puanı soke söke alacagız.yeterkı futbolcularda inansın.çünkü taraftar olarak inanıyorum puan alacagımıza.hocamız işini bilir.
|
selamun aleykum.... zorlu virajin son macimi ? HANGI VIRAJ HANGI ZORLU TAKIM ? varmi superligde sivasspordan kral top oynayan, varmi turkiyenin en hizlisi balili diye bir altin adamlari, varmi mehmet yildiz gibi yirtici yipratici bir forvetleri, varmi servet gibi defans sigortalari, varmi hakki gibi nerde ne yapacgi belli olmayan bir oyuncusu:)) daha neler neler velhasili biz bu ligin en kral takimiyiz mutevaziligi artik bir kenara biraktik artik aslanlar gibi ciktik er meydanina ve teker tekerrr hizaya getiriyoruz.... biz bu cimbomdanda galib gelecegiz gorursunuz , sivasli oldugum icin degil bir futbol sever olarak sivassporun oynadigi futbolu kimse oynayamiyor bunu herkes bilsin, ve inanin biz bu cimbomuda yenecez zirveyi zorlayacaz dilerseniz iddiaya girelim gecen hafta 3 yemek kazandim ,iddaya giren varmi:))
|
insallah puan alipda dönecegiz ...saygilarim ile
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:37. |