![]() |
YİĞİDELER´DEN TEŞEKKÜR
Trabzon maçında tribünlerde yerini alan bayan taraftarlar kendilerine destek olan TSO’ya teşekkür etti.
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bayan Taraftar Gurubu Sorumlusu Aynur Küçükibiş, Sivasspor-Trabzonspor maçında gösterdikleri duyarlılık sebebiyle Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım’a teşekkür etti. Küçükibiş, “Bayan ve Üniversitelilerin Sivasspor maçlarına gelmesini çok önemsiyorum. Nitekim, Trabzon’a attığımız golden sonra bütün kanallarda ellerinde Sivasspor bayraklarıyla bayan taraftarlar ekranlara geldi. Küfürün ve olayların azalması bir yanda Sivas’ın imajı açısından çok ama çok önemli bir olaydır bu. Sivas’ı görmeden önyargılı yaklaşıp “Sivas’ta bayanlar tek başına gezemez” diyenler, bir futbol maçında bu kadar bayanı görünce sanırım bu düşüncelirindende vazgeçmiş olacaklardır.”dedi |
--->: YİĞİDELER´DEN TEŞEKKÜR
[B][I]bayan taraftarlarımıza destek veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım’a ve sivassporumuza destek veren bayan taraftarlarımıza canı gonulden tesekkur edıyoruz[/I][/B]
|
[B][COLOR="Blue"]Taraftarlarımıza verilen bu desteğin, takdire şayan olduğu kadar;
[COLOR="Red"]Aynur Hanımın[/COLOR], teşekkürü de takdirlik bir harekettir...! Bir Filozofun, hep hatırladığım ve bazen hatırlattığım bir sözünü yine hatırladım ve hatırlatmak istiyorum...: [COLOR="Red"]Medeni insan,[/COLOR] Hatası olduğunda [COLOR="Red"]özür[/COLOR] dileyen; Yapılan iyiliğe de [COLOR="Red"]teşekkür[/COLOR] eden kişidir... . . . [/COLOR][/B] |
tabuları yıkmak zordur.umarım başarılı olurlar...
|
-->: YİĞİDELER´DEN TEŞEKKÜR
[B][I][COLOR="Red"]aynur abla 1967 genc taraftarları bayan uyesı olark saana ve butun emeklerıne saygı duyuyorum..
önunde sevgıyle egılııyorum... nerde olmamızı ıstersen ordayız arkadan onun da yanında...[/COLOR][/I][/B] |
[B]Bayan taraftarlarimiza destek olan
herkese bizlerde tesekkür ederiz Aynur abla sana ve ekibine basarilar dilerim cok güzel seylere imza atiyorsunuz tebrik ederim :) [/B] |
-->: YİĞİDELER´DEN TEŞEKKÜR
Bayan taraftarlara destek olan herkese tesekkürler, insallah ilk adim atildiktan sonra ikinci adimda gelir ve daha cok destek gelir.
Aynur ablamiza ve tüm ekibine basarilar :) |
ben bayan taraftarlara yardım edenlerden çok oraya giden bayan taraftarlara teşekkür ediyorum.stad görüntülerinde o kadar bayan taraftarı görünce göğsüm kabardı.sivaslı erkekler hakkında ve sivas hakkında yanlış düşünenlere iyi bir ders oldu.iyiki varsınız...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:08. |