SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YENİ ARAYIŞ BAŞLIYOR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9203)

SivasSpor.Com 23.11.2006 19:06

YENİ ARAYIŞ BAŞLIYOR...

Servet'e şu an için yurtdışından gelen teklifler var. Bununla birlikte kaleci Petkoviç, Balili gibi futbolcularımıza dışarıdan gelen teklifler bir hayli çok.gelişmeleri değerlendireceğiz dedi.

Transfer konusunda 4 futbolcunun takımdan ayrılmak istediğini kaydeden Uygun, "28 kişilik geniş bir kadromuz var. Ben normalde 24 kişiyle çalışmak istiyorum. Dolayısıyla 4 arkadaşımız kendine göre takım arayacaktır. O yüzden transferleri ile ilgili düşünüyoruz. Benim de izlediğim Türkiye liglerinden ve yabancı takımlardan futbolcular var. Herkese bakacağım. Güvendiğim ve verdiğim sorumluluklara riayet eden arkadaşlarla da yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı

Servet başta olmak üzere takımdaki bir çok yabancı futbolcuyu yurt dışındaki takımların istediğini sözlerine ekleyen Uygun, "Servet, Türkiye'de bana göre en büyük stoperlerden bir tanesi. Karakter ve insanlık anlamında bir profesyonel futbolcuda olması gereken tüm doneleri taşıyan bir futbolcudur O bizim için değerli bir futbolcu olduğu kadarıyla Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yaparız. Eğer onu satmamız gerekiyor ve onun menfaati Sivasspor'un menfaatiyse ki keza onun da menfaatleri varsa büyük bir ihtimalle satabiliriz ama şuan öyle bir düşüncemiz yok. İyi bir fiyat olmadığı takdirde de satma gibi düşüncemiz yok. Bana göre Servet Türkiye'nin en iyi stoperi ve değeri 10 milyon Euro değerinde. Balili ve Hayrettin 5 milyon Euro değerinde. Futbolcu satmak taraftarı değiliz ve öyle bir mantalitemiz de yok. Biz bu sezon kümede kalma mücadelesini veriyoruz. Ama iyi bir teklif olursa değerlendiririz. Servet'e şu an için yurtdışından gelen teklifler var. Bununla birlikte kaleci Petkoviç, Balili gibi futbolculara dışarıdan gelen teklifler var. Daha çok yurt dışından var. Yurt içinden ise genelde menajerler söylüyor ama kulüpler bazında görüşme yapmadım" diye konuştu.

sinan58_34 23.11.2006 19:10

--->: TRANSFER ŞART!

[B][I]TRANSFER TEKLIFLERININ OLMASI GAYET TABİ TAKIMIMIZDAKI OYUNCULARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN DEGERLİ BU KONUDA BASKANIMIZ EN DOGRU KARARI VERECEKTIR AMA SERVETİN LİG KAPANANA KADAR BİZDE KALMASINI ISTERİM [/I][/B]

HALIL 23.11.2006 20:13

-->: YENİ ARAYIŞ BAŞLIYOR...

nasil kumeye dusmemeye oynuyoruzzz diyosuunnnn boyle sey deyipte sonra taraftar maca gelirr miii yaaaaaa bi dusunuunnn en ust siralara cikmak icinn mucadelee veriyoruzzz deee barii kiii taraftarin maa gitme arzusu olsunnnnn !!!

1967_CLUB_10UR 23.11.2006 20:47

--->: YENİ ARAYIŞ BAŞLIYOR...

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]gelen teklifler sivasspor içim hem iyi haber hemde kötü haber.gideceklerin yeri dolarmı gidecek futbolcularımız hep mevkilerinde göz dolduran sağlam futbolcular[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

ceza_tolga_rep 23.11.2006 21:10

Gönderilecekler

BÜLENT UYGUN GİDEBİLECEK OYUNCULARIN OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ.BANA GÖRE SERVET ÇETİN ZATEN SEZON SONU KENDİ İSTEĞİYLE BİLE OLSA GİDECEK ZATEN.AMA BALİLİ VE PETKOVİÇ KONUSUNDA DÜŞÜNÜLMESİ LAZIM.ONLARIN YERİNE BULABİLECEKMİYİZ ACABA İYİ OYUNCU.GENÇLERBİRLİĞİDE KAR YAPMAK İÇİN OYUNCU SATIYOR AMA ONLAR DENEYİMLİLER.BİZDE EN AZINDAN Bİ 5 SENE DAHA BÖYLE GİTMELİ ONDAN SONRA KAR YAPMAK İÇİN OYUNCU SATABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İNŞALLAH BÜLENT UYGUN DOĞRU KARAR KILAR.

Flavio 24.11.2006 08:26

[b]Gelen teklifler beni sevindirdi.Demekki yavaş yavaş büyüyoruz.Satıcaksak büyük paralara satmalı yerlerini dolduracak kalitede oyuncular almalıyız ki ben hepsinin kalmasından yanayım onlardan iyisini bulmak çok zor.Balili bence 4 büyüklerde rahatlıkla oynayabilcek Türkiye Süper Ligindeki tek forvet.Servet yurt dışında Almanya,İspanyada rahatlıkla oynar.Petkovic desen sadece Milli takım kariyeri yeter.[/b]

muRTix1 24.11.2006 11:02

ayıp ayıp hocamıza söylediğiniz laflara bak adam gayet doğru söylüyor tabiki o kadar para veren olursa satılacak bu takımın günlük gideri ne kadar hiç araştırdınızmı?? Ama serveti satarlarsa defans aksar en azından sezon sonuna kadar tutulması taraftarıyım

sinan-58 24.11.2006 12:00

arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama fenerbahçe den kemali almısız inş. doğrudur da orta saha duzelir

abdullah58 24.11.2006 12:13

ARKADASLAR BÜLENT BIZIM HOCAMIZDIR
BÜLENT HAKKINDA PARA FELAN KOPARTACAK DIYE YAZMAYIN VALLAHA AYIP
BÜLENT BU GÜN SIVASTAN AYRILSA HIC BIRSEY YAPMAZSA GAZETESINDE YAZI YAZAR YINE EKMEKINI KAZANIR
SIVASINDA OYUNCU SATMASI GAYET NORMALDIR
YENISI GELECEKKI HEYECAN GELSIN
ESKISI GIDECEKKI SIVASSPOR PARA KAZANSIN
YOKSA BU DEGIRMEN DÖNMEZ
BEYPINARLI

1967 dernek serkan20 24.11.2006 12:23

--->: YENİ ARAYIŞ BAŞLIYOR...

[B]eğer bu oyuncularımızın yerine en az onlar kadar kaliteli oyunucualr alabileceksek transfer edelim[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07.