![]() |
ZİDANE'MİSİN BE ARDA!..
[img]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/18745_1_061123130228.jpg[/img]
[I][b][URL=http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2540&Itemid=52/][COLOR="red"](ViDEO TIKLA .!)[/COLOR][/url][/b][/I] Arda bu öfkesininin bedelini kırmızı kart görerek ödedi ve takımını 10 kişi bıraktı Arda'nın bu hareketi 2006 Dünya Kupasında Zidane'nin Materazzi'ye attığı kafayı hatırlattı. Dakikalarca sözlü sataşmalarda bulunan Materazzi’nin sözlerine dayanamayan Zidane geriye dönmüş ve İtalyan futbolcunun göğsüne çok sert bir kafa atmıştı. Efsane futbolcu İtalyan Materazzi’ye kafa atarak kariyerini kırmızı kartla tamamlamıştı. UEFA'nın ardaya en az 5 maç ceza verebileceği belirtiliyor |
-->: ZİDANE'MİSİN BE ARDA!..
Ayıp,ayıp,ayıp, fazla şimardı,şimarıklığın sonu budur,ben kınıyorum bunun yaptığı terbiyesizlik,daha profosyenel olmamış,abilerini örnek almamış,medyanın şimarttığı,bu hareketi türkiyede yapsaydı belki ceza almaz. ama avrupa affetmez,daha olgunlaşması için çok zaman lazım.ama bu yaptığı galatasaraya ve türk futboluna yakışmadı.
|
19 yasında gelen sohret ve para boyle yapar tabı...
yakısmadı helekı avrupa platformundakı bı macta asla.. sıdettle kınadım ardayı... |
--->: ZİDANE'MİSİN BE ARDA!..
[QUOTE=SivasSpor.Com;169164][img]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/18745_1_061123130228.jpg[/img]
UEFA'nın ardaya en az 5 maç ceza verebileceği belirtiliyor[/QUOTE] [B]adam ne yaptıda 5 maç ceza alacakmış bu uefa türklere her ortamda gıcık olduğunu gösteriyor ayrıca arda maçın stresiyle yaptı o hareketi yoksa arda istermi kırmızı kart görmek biraz insaflı olalım arda daha 19 yaşında yeni tecrübe kazanıyor benzeri olay zamanında emre belözoğlununda başına gelmişti ben verilecek cezaya takmış durumdayım arda kafa attıda o kafayı yiyen öldümü yada sakatlandımı hayır!!! ayıptır uefa[/B] |
Sevgili Serkan 20 kardeşim,arda 19 yaşında olabilir ama bir ülkeyi bir güzide futbol takımını temsil ediyor,eğer bunun altından kalkamazsa oynatmasınlar,hem ülkenin prestji ile oyunuyorlar hemde futbol adına kötü örnek oluyorlar,üstelik uefa' nın bize tutumu belli,kötüyü savunmak pek hoş olmuyor be kardeşim.
|
Umarım haddini öğrenecek kadar ciddi bir ceza alır , zidane ile benzetilme bile bence son derece yanlış zira zidane yerinde olsa hepimiz aynı şeyi yapabilirdik ama bu çocuğunki tamamen edepsizlik.Hala ne yaptığının farkına varamamış ve farkına varması için kimse birşeyler yapmamış.
|
seni çıkardıkları gibi yerin dibinede sokarlar arda efendi fazla havalandı
|
işte gs nin en iyi oyuncusu bu kadar yenilmeye dayanamıyor bizim maçta yenilince ne olacak acaba boyle olursa arda yine kırımızı gorur tabi hakemler buyuk takımları kayırdığı için biraz zor kart gormesi ama avrupada kayırma yok arda efendi
|
ARDANIN SUÇU YOK BANA GÖRE.KOSKOCA GALATASARAYI ARDAYA BIRAKIRSANIZ OLACAĞI BUDUR.CUMARTESİ AKŞAMIDA SİVASSPOR İNŞALLAH YENECEKTİR.GALATASARAYDA İŞLER İYİ GİTMİYOR.ARDA DAHA YILDIZ DEİL,YILDIZ ADAYI.BU HAREKETİ HİÇ YAKIŞMADI.
|
-->: --->: ZİDANE'MİSİN BE ARDA!..
[QUOTE=1967 dernek serkan20;169180][B]adam ne yaptıda 5 maç ceza alacakmış bu uefa türklere her ortamda gıcık olduğunu gösteriyor
ayrıca arda maçın stresiyle yaptı o hareketi yoksa arda istermi kırmızı kart görmek biraz insaflı olalım arda daha 19 yaşında yeni tecrübe kazanıyor benzeri olay zamanında emre belözoğlununda başına gelmişti ben verilecek cezaya takmış durumdayım arda kafa attıda o kafayı yiyen öldümü yada sakatlandımı hayır!!! ayıptır uefa[/B][/QUOTE] ben sana katılmıorum ardanın kafa attıgı adam pozısyonda bıle deıldı bole bısey olurmuyaa hem bence ardayı cok buyuttuler tıpkı ferhat aydın ve ugur gıbı ama ınsallah onlar gıbı olmaz bu arada bence ardaya 3 mac ceza gelır zıdane ornegınde oldugu gıbı cunku zıdan vurdugundada adam olmemıstıı ve sakatlanmamıstı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:49. |