![]() |
BÜLENT UYGUN İDDİALI!.
Teknik Direktör Bülent Uygun, büyük takımlara karşı şanslarının tuttuğunu ve G.Saray'ı devirmek için oynayacaklarını söyledi.
Şansımız tutuyor Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, G.Saray ile oynayacakları maçta hedeflerinin galibiyet olacağını söyledi. Uygun, Beşiktaş ve Trabzon'u yendiklerine dikkat çekerek, "Bu sezon büyük takımlara karşı şansımız tutuyor" diye konuştu. İkisi de formda Uygun, son yapılan çalışmada özellikle takımın golcüleri Balili ve Anderson'u çalıştırdı. Her iki oyuncunun da çok formda olması ve şık goller atılması teknik kadroyu sevindirdi. Takımda kart cezalısı İlhan dışında eksik yok. |
-->: BÜLENT UYGUN İDDİALI!.
Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz , üç engelin ikisini fevkalade başarılı geçtik sıra son engele geldi , Allah utandırmasın.
|
--->: BÜLENT UYGUN İDDİALI!.
galatasarayı o kadar büyütmeye gerek yok
biz istekli oynadığımız zaman inşallah yeneriz |
Biz sade bu sene degil hersene büyük takimlarin belasiyiz.
Insallah gsyide yenecez.Takimin morali yerinde.Gs sampiyonlar ligi macindan sonra tabiki cok hirsli oyniyacak ama yorgunlarda.Hem büyük takim diye yenilmemesi imkansiz birsey degil.O yenilmeyen gs eskidendi.O günleri bitti. Bu macdan insallah 3 puani alacaz |
hic bir takim engel degildir. Büyük takimlar sanki hic mi yenilmiyor? Imkansiz diye bir sey yok zaten. Futbolcular formda olsun, taraftarlardan destek alsinlar, sansli ve becerikli olsunlar sorun kalmaz;)
|
BEN SAMİYENE GİDİYORUM BAKALIM BİZİM BİLETLER KAÇ PARDA NERDE OTURACAZ.
|
[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Galatasaray macindan insallah puanla döneriz alamazsakta fazla üzülmeye gerek yok haftaya evimizde oynayacagimiz Ankararagücü maci bizim icin daha fazla önem tasiyor Kendi rakiplerimizden birini evine puansiz göndermeliyiz her Anadolu takimlari ile yapacagimiz müsabakalara 6 puan lik mac olarak bakmaliyiz ...3 puani biz aliyoruz 3 puani rakiplerimiz kaybediyor hedef bu sene yine 40 puan olmali önce ligde kalmak gerisi gidecegimiz yere kadar gitmek....[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/I]
|
korkulacak hiçbirşey yok Sivasspor bu sezon kendine 4 büyükler diye o gruptaki hiç bir takıma yenilmedi belkide şimdi o grubun en kolay takımıyla maç yapacağız.Onların oyunu bizim oyunumuzdan çok daha kötü Balili yi durduramayacaklar
If you want to play football You'll never walk alone. |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]ben bülent hocaya her zaman güvendim güvenmeyede devam edeceğim, bu maçı kaybetsek bile bu fikrim değişmez ben kendisini çok seviyorum, çok kritik bir dönemde takımı devraldı ve önemli işler başardı... küme düşmekten alıp avrupaya götürüyor bizi...[/COLOR][/FONT]
|
Arkadaşlar Sivassipor 2 haftadır 3 er puan alarak sükse yaptı,bu haftaki hakem Barış ŞİMŞEK 'e dikkatinizi çekmek istiyorum.Bülent UYGUN'un iddalı olması pek önemli değil, bu hafta Sivasın havasını bu hakem kıracak gibime geliyor.Çünkü bu hakem bize son derece ters ve medyadan etkilenen bir hakem inşallah kortuğuma uğramam ama bu hakem bizi yakacak ,selamlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:51. |