SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BERABERE BİTEBİLİRDİ.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9234)

SivasSpor.Com 27.11.2006 10:09

BERABERE BİTEBİLİRDİ..

Hakem Barış Şimşek 39. dakikada Ümit Karan’ın ofsayttan attığı gole ses çıkarmazken, Musa’nın ortasında topu elle kesen Tomas’ın hareketinede devam diyerek, Sivasspor’un yenilmesinde önemli rol oynadı

OFSAYT GOLLERİ DENGEYİ BOZDU
Başkan Mecnun Otyakmaz Galatasaray’ın ikinci ve üçüncü golünde ofsayt olduğunu belirterek, “Karşılaşma berabere bitebilirdi” dedi.

M.A.Serhat 27.11.2006 10:32

-->: BERABERE BİTEBİLİRDİ..

[COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]başkanımıza katılıyorum diğer topiktede belirttiğim gibi karşıdaki takımın büyük bir takım olması buna neden olarak gösterilebilir ancak.
takımımız futbolcuları bu olayları görüp daha iyi bir performansla ikinci sezonda bu kişilere gereken cevabı verecek inşallah.[/B][/FONT][/COLOR]

Arif Coşkun 27.11.2006 10:38

--->: BERABERE BİTEBİLİRDİ..

Şu bir gerçekki GS çok çok üstün bir oyun sergiledi,ilk devre neredeyse tek kale şeklinde geçen bir maç oldu.Bunda erken gelen 5. ve 10. dk. daki gollerinde büyük etkisi oldu. GS rahatladıkça dahada iyi oynamaya başladı,stres yapmadı.Bu bizim oyun sistemimizi tamamen bozup,moral bozukluğu ve düzensiz bir oyun oynamamıza neden oldu. BJK ve TS taktiğimiz GS 'ya karşı ne yazıkki tutmadı. Yalnız bir gerçek daha varki,görsel ve yazılı basına göre hakem kusursuz maç yönetti desede,objektif bir gözle bakıldığında hakem inceden inceden,çaktırmadan faulleri ve sarı kartları rakip takım lehine kullandı. Bize göstermiş olduğu sarı kartlar gereksiz ve çok basitti.Beraberliğe gelince doğrudur,iki gol ofsayttı onların sayılmadığını düşündüğümüzde 1-1 giden bir maç olacaktı ve GS stres yapıp o kadar oynayamayacktı belkide berabere bitecekti maç.İşte hakem faktörü bu.

Flavio 27.11.2006 11:00

Golü erken yemeseydik daha iyi olabilir=(.Başka güzel konuşmuş..

FurkaN 27.11.2006 11:33

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Berabere bitirebilirdik ancak olmadı artık bunun tartışması yapılmamalı...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

darkrain 27.11.2006 11:37

arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım, buz gibi goldü hepsi ofsaytla alakası yok, takım çok kötüydü, ayrıca mehmet yılmazın yerine wooter oynatılması bence daha faydalı olabilirdi

Flavio 27.11.2006 11:49

Evet artık Wooter daha fazla şans bulmalı...

elbeyli09 27.11.2006 12:27

Arkadaşlar,kendimizi aldatmayalım,profosayonel bir takım san,biraz dikkat edeceksin 5.dk 167 lik arda dan kafa golü yersen,ondan sonrada berabere bitebilirkdi dersin,Ben hakem hakkında daha öncede söyledim konya maçında 3 kırmızı kart gösteren hakem, büyük takımların,medyasından,korkar bizim lehimize bir pozisyon dahi vermez dedim ve de haklı çıktım,birde dikkatimi çekti,3-0 galatasaray önde 44 dakika hasan öyle bir saldırıyorki şaşırdım acaba bu dopikni mi diye düşündüm,İnşallah Ankaragücünü yenerizde durumumuz düzelir,yoksa Güzel futbol oynayamıyoruz,En güzel futbolu BJK karşısında aldık,Şunuda söyleyeyim 2- ve 3 golde aynı pozisyonları sivas yaşasaydı ofsayıt verilirdi,Saygılarımla

yigidolar06 27.11.2006 12:43

[QUOTE=elbeyli09;169928]Arkadaşlar,kendimizi aldatmayalım,profosayonel bir takım san,biraz dikkat edeceksin 5.dk 167 lik arda dan kafa golü yersen,ondan sonrada berabere bitebilirkdi dersin,Ben hakem hakkında daha öncede söyledim konya maçında 3 kırmızı kart gösteren hakem, büyük takımların,medyasından,korkar bizim lehimize bir pozisyon dahi vermez dedim ve de haklı çıktım,birde dikkatimi çekti,3-0 galatasaray önde 44 dakika hasan öyle bir saldırıyorki şaşırdım acaba bu dopikni mi diye düşündüm,İnşallah Ankaragücünü yenerizde durumumuz düzelir,yoksa Güzel futbol oynayamıyoruz,En güzel futbolu BJK karşısında aldık,Şunuda söyleyeyim 2- ve 3 golde aynı pozisyonları sivas yaşasaydı ofsayıt verilirdi,Saygılarımla[/QUOTE]

TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ DE ONDAN BİZDEN ACIKCA AKLISIRA CEZA KESİYOR TRABZON KÜMEYE DİYORUM DAHA KÖTÜOLSUNLAR

yigido Atilla 27.11.2006 13:56

[B][I][COLOR="Navy"][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Arkadaslar gollerin hic birinde ofsayt yoktu aksam Tv,de tekrar tekrar defalarca gösterdiler..macin ardindan sicagi sicagina golleri net görmeden yorum yapmak cok talihsizlik . Stadta o pozisyonlarin net ofsayt veya ofsayt olmadigina tribünden karar vermek dogru degil mikrofon uzatildiginda ofsayt golleri ile maglup olduk derseniz aksam evinizde tv den bakinca yanildiginizin farkina varinca is isten gecer milyonlarca insanin önünde rezil olmakta var..

NOT= Dünkü Ankaragücülü sedatin yedigi ikinci sari kartla atilmasini izleyen olmustur .Hala ben bir sey yapmadim diyor macin stresinden kendini kaybeden Sedat faulle yerde yatan rakibinin birde girtlagina sariliyor ve hakem tarafindan dogru bir kararla sahadan ihrac ediliyor ve mac bittikten sonra sipiker mikrofonu uzatiyor ve soruyor faulmi diye hala itiraz ediyor faul yoktu diye bu kadar cahil bir futbolcu Hayatimda görmedim maci tv nin vermedini düsünüyor galiba belki Tv den kendi yaptigini görürse inanir belki ....[/FONT][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:07.