SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS´TA ANKARA MESAİSİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9238)

SivasSpor.Com 27.11.2006 18:59

SİVAS´TA ANKARA MESAİSİ

Sivasspor, hafta sonundaki Galatasaray mağlubiyetinin ardından bu hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı.

Dün artan temposunu yeniden düşüren Sivasspor Teknik heyeti futbolcularına sadece tek idman yaptırdı. Sivasspor sosyal tesislerinde yapılan antrenmanda Sivassporlu futbolcular yine fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar yaptı. İdmanın son bölümlerinde pas çalışmaları yapıldı. İdman süresinde Teknik heyet futbolcuları ile yakından ilgilenirken, gerek futbolcuların gerekse teknik heyetin moralinin son derece bozuk olduğu gözlendi.

Sivasspor Teknik Diröktörü Bülent Uygun, nezaretinde çalışmalarını sürdüren takım Ankaragücü maçından galibiyet alarak Galataray maçını unutmak istiyor. Sivasspor hedefini üç puan olarak belirlendi.

nazimgulturk 27.11.2006 19:13

--->: SİVAS´TA ANKARA MESAİSİ

ÇIKIŞTA OLAN TAKIMLARA TERS GELİYORUZ BUDA ÖYLE BİR MAÇ OLACAK
3-1 ALIRIZ

HALIL 27.11.2006 20:37

-->: SİVAS´TA ANKARA MESAİSİ

su ankaragucu ve k.erciyespor maclarini almaliyizzz

yaaaa ligin ilk yarisi (17 hafta) ne cabuk bittii yaa daha sivas-genclerbirigi maci dun gibi hatirliyorumm

1967_CLUB_10UR 27.11.2006 21:06

--->: -->: SİVAS´TA ANKARA MESAİSİ

[QUOTE=yigido_halil_58;170047]su ankaragucu ve k.erciyespor maclarini almaliyizzz

yaaaa ligin ilk yarisi (17 hafta) ne cabuk bittii yaa daha sivas-genclerbirigi maci dun gibi hatirliyorumm[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]aynen bende katılıyorum daha dün gibi hatırlıyorum gençlerbirliği maçını ..:) bu sene ankara takımlarına karşı çok zayıf düştük bu sefer kazanmalıyız.[/FONT][/CENTER][/I][/B]

Ertugrul 27.11.2006 21:33

[COLOR="Blue"][B]Galatasaray mağlubiyetini unutup artık Ankara galibiyetine odaklanmalıyız,
kendi sahamızda üç puan alarak çıkışımızı sürdürürüz inşaallah.[/B][/COLOR]

ceza_tolga_rep 27.11.2006 21:44

Valla bana göre ankaragücü şuanda türkiye liginin en iyi takmılarından bir tanesi.Ama biz yinede bu maçı kazanacaz,ve galip gelmek için herşeyi yapacaz.Çünkü bizde iyi takımız.Bana göre ankaragücü buraya muhtemelen beraberliğe gelecektir.Çünkü sezon başından beri deplasman maçlarında hep kapanıyolar,bize karşısındada bu anlayışla oynayacklardır.Biz iyi takımız,hiçde kormuyoruz.
haydi tüm sivaslılar,herkes 4 eylüleeeeeeee.......

sinan58_34 27.11.2006 22:31

[B][I]haydı bakalım hayırlısı galatasaraydan alamadıgımız 3 puanı ankaradan cıkarırız umarım [/I][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.11.2006 22:53

[COLOR="Blue"]mecnun başkanımızın dediği gibi bizim için ankara ve erciyes karşılaşmaları olacak bunlardan puan aldığımız zaman yolumuz daha kolay açılacak[/COLOR]

Flavio 27.11.2006 22:58

[b]Bir nevi İç Anadolu derbisi diğer derbi rakibimiz Kayseri.Mutlak kazanmamız gereken bir maç inşallah 3 puanla ayrılan taraf biz olucaz.Yukardada gardaşlarım belirtmiş çıkışta olan takımlara karşı Sivas ın gücünü herkes biliyor Ankaragücünede dur diyeceğiz;)[/b]

GuNaY 28.11.2006 03:15

[B]Ankaragücü oldukça formda bir takım,
Bu haftada son dakikaya kadar birçok pozisyona girmişler golü son dakikada atmışlar...
Defans sağlam olmalı diye düşünüyorum,
Futbolcular inanırlarsa bu maçı alırız[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:44.